Sus... in Scandinavia (73)
Raspunsuri - Pagina 4
narancea spune:
zici tu asa mama rayu, sa bui boza ? eu ziceam za bun altceva pe ele... hahahahahaha ceva sa inlature orice dubii
hai sa le mai lasam in pace in durerea lor
na, ce facetzi grasanelor, cum mai merge. eu acu m-am sculatara, nevestiq a plecat la o sole mio... si eu ma duc sa fac o baie pe cap si sa imbuc ceva...
Rayuela spune:
numa io-s in poiana naranceo,fetele au dat toate bir cu fugitii
Hai sa bem o tuiculitza acuma,sa ne imprietenim:
P.S.-pune bre boza ,sa vezi ce creste fan clubu narancea&fii,sa vezi ce bani facem pe spinarea ta
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
narancea spune:
nu gugulica nu le pun nici o boza hahahaha ca eu nu vreau sa le placa de mine.
hai aici la vartu hai uite ia o guritza mmmmmmmm
mai da paharu o data sa-tzi mai pun ca parca-tzi place...
hahahahahaha aicia plooo aaaaaaaaaa nevestiq o sa stea in ploaie la luciano.
liris spune:
am facut testul.
doua liniute.
nu ma felicitati. nu ma simt tocmai minunat.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Rayuela spune:
bine cuane naranceo,o dam la pace ca vaz ca esti darnic azi,desi stiu cum e vorba aia,luati,nu va uitati ca nu avem de unde...
asa,deci azi cinta nea Pavarroti?Oare Lilutza o fi si dinsa cu Ilie prin tufishuri,precum paparazzi?
mdeaaaa,si aici ploo cuane,e o vreme de tot,dar bag sama ca numa pe noi ne ploo,ca restu lumii a disparut in ceatza,o fi soare acolosha la ei...hm,ma roade invidia
Rayuela spune:
lirisuleeeeeeeee!!
Eu ma bucur!
O sa fie bine,ai incredere,tin pumnii in continuare!!!
narancea spune:
da ma rayule ase e, daca vor ploaie, lasa-i dracu sa-i ploua.... ca nu e de la noi, e de la ei !
ce tot face ma liris aia pe acolo ? a ramas si ea gravida ? hahahaha nu ar sta astea potolite si pace hahahahaha de tanti aia din braila ce ai mai auzit , tot lauza ?
e simbata si lumea iese, de asta nu sunt pe aici, eu sunt mort, nu am chef sa ies nicaieri, hahahaha singur acasa si stau aici linistit, vezi ma ce panselutza de baiat sunt ?
hai da paharelu aici la narancea al tau sa traiesti surioara, cu cine vrei tu hahahaha
Rayuela spune:
am scris si io una alta si mi-a disparut mesaju,e triunghiu Bermudelor acilea,zau!
In fine , am retinut ideea,e rindu meu la cinste:
Rayuela spune:
Asa,ca vroiam sa zic de Katarina motzata noastra frumoasa:am aflat numa ca e bine ,ca bebe e sanatos si voinic,dar ca nu prea ii lasa sa doarma noaptea,altfel asteptam poze cu piticul,sa speram ca-l vedem curind!