Sus... in Scandinavia (73)
Raspunsuri - Pagina 3
narancea spune:
nu bre mi-am sters-o singur, ca abia dupa aia citit ca elixirul dacic era picaturi si nu crema de mecla, si nu se mai potrivea....
aaaaaaaaaaaaa simtzul realitatzii
pe drum spre aeroport in moscovika mi s-a intimplat ce era cel mai rau, sau aproape, drumul complet liber ! in 45 de minute eram acolo si am stat 6 ore nene, de am chiaunit !
shit with this, acu am o noapte in copenhaghi hahahaha si de luni iar o pun de rusky ca vin aia din ukraina in dk, incet incet devin expert...
vikinga spune:
Hai noroc la scandinavi, asa cu o bere ca am fost la sauna si acum ma dreg, ca dehhhhh a fost cald tare de m-am dezmortit bine si merge berea unsaRayu' cum stai cu munca, ai gasit ceva?Mara spor la munca!! si lasa poienitzle de la munca, treci si pe la noiLil sa lesin de ris cu site-ulAna Maria nu mi-ai zis cum e cu rep dominicana, impresii ceva? adica sa alegem altceva prin Caraibe sau e super acolo? Tu ce zici asa?Mai narancea stres nesters la mesaje, mai posetuze in cap mai una alta, daca tragem linie pina la urma are un mare fun club serios acum, cred ca devine un fenomen pe DC, n-a mai fost nici unul asa simpatizat de fete:)) Ma gindesc acum serios sa ma ajutati sa-l conving sa ne lase sa-l folosim sa scoatem ceva bani dupa el la campania pt Sabina, ca am cam ramas in pana de idei:)) si aproape aproape ca am ajuns la suma de bani necesara. pai facem asa mici postere cu semnatura lui si deschidem licitatia sau vreo poezioara celebra(bineinteles) de a lui ashea spusa online pe web cam ceva, ce ziceti oare facem ceva bani? in scopuri caritabile bineintelesVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Rayuela spune:
viki,n-am gasit job da io perseverez
Buna idee,ce ziceti poienari,facem poster cu conu narancea si-l licitam?
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
vikinga spune:
Uite lupu' si eu care credeam ca vb in lipsa luiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
vikinga spune:
Pai nu-i asa mai Rayu, poze cu el avem si cu bere si la slipi si in bucatarie si ginditor ashea.. adik ce mai.. pe toate stilurile si gusturileNoapte buna poienari merg sa vad un film cu de Niro, ma asteapta sotzu' cu dvd-ul in functiune.Pe miine la cafea:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
narancea spune:
na, am zburatara bine mama rayu, fara incidente.
poze cu mine ? cine sa le cumpere ? una singura ar da banii ca sa le vada..... nevestiq ! my god , nici nu vreau sa ma gindesc....
ma duc in copenhagen by night, sa ma dau cap in cap cu betzivii din tzara lu mama rayu hahahahaha nu mai e loc de voi rayule!!!!!!!!!
noapte buna.........
Rayuela spune:
daca ma mai face conu NN suiedeza ma duc si-l zic la varu Dorel!
Asa!
P.S.-viki ,ramine cum am stabilit cu posteru
narancea spune:
am zis io ca viki asta, vrea sa scoata orice din barbatzi. acu vrea sa scoata bani din mine hahahahahahaha
s-a lasat un frig in copenhaghi ! si eu numa la vestutza am fost, sa vezi ca racesc.....
Rayuela spune:
naziua!Pustietate prin poiana...
Iaca dispar si io,nu inainte de a spune ceva pentru conu narancea:pune bre la sujetu ala cu "barbatia" o poza cevasilea cu baietii matale,io in locu tau m-as da mare,sa vaza si fetili ce mindretze de flacai ai conceput!(ca tot e vorba de barbatie)
gata