Sus... in Scandinavia (73)
Raspunsuri - Pagina 2
Pegasis spune:
Fetele sariti!!! Iar a scapat conu' NN afara din poienita... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56036" target="_blank">LOL de LOL
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
lena spune:
intru doar sa ma declar moarta de ras, iote ce pierde omu cand e in deplasare, sobecte periculoase
ce facui io la net, il citi pe El Hefe NN.
Irimell spune:
Intru si eu voioasa la noul capitol si...sa mooor de ris.Fratilor, mai usor, ca daca zgudui 'vertebratul' nu e bine...
Pupici si un uichend minunat!!!
flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
AlbaIulia spune:
Helau popor!
Io n-am avut timp sa va citesc decat pe sarite, da' vaz ca rasu'i in toi, ha, ha si hi, hi, radeti fratilor ca-i sanatos!
Mihaela, multzam fain de poze.
Narancea, da tu catzi ani ai bre? Auzitzi la el, a gasit un politzai prost la Moscova, da' unde-ai vazt tu nene, politzai destept? Valeeuu!
Io am fost cateva zile la curs de pierdut vremea iar acu stau pe comp si cat locuri la hotel, B&B, manastiri, castele, ca ne vine si noua (intr-un tarziu) randul la concediu!
Hai ca fug, schoenes wochenende
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Rayuela spune:
aaaa,pai fetili nu sinteti pe faza,a mai avut conu NN niste interventii spectaculoase dar i-au fost sterse
Albitzo,nu stiu citi ani are conu,da e baiat de baiat ,io l-am vazut in "coarne" si oase!
Restu lumii,sus paharu ca e uichend la scandinavi!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
doruletz spune:
rayu, ca bine zici, hai noroc!
aaa, a indraznit careva sa stearga postarile lu' varu' narancea? pai cum se poate? ce ziceai vere asa pericolos, hai si reprodu acilea ca nu ceteste nimeni
lilanda, super siteul . Io sunt de acord cu capitala de iarna, o aleasara bine, io-te ca e si descriptie acilea
am la TV, mai vin io
Rayuela spune:
doruletule,nici nu-mi mai aduc bine aminte,dar a fost obraznicatura,ca de obicei.Am ramas totusi mirata ca i-a fost stearsa o postare de la "Un ochi ride...",la celebrul "De la forum adunate",o postare haioasa si la locul potrivit...eh...nu stiu de ce i-o fi fost sterasa..cre'ca nu l-a afectat prea tare,ca am vazut ca a continuat cu pararea poshetelor!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
annie_xtreme spune:
E demential site ul ala! LOL de nu mai pot sa mor io!
In fact crime rates are so slow, they are actually in negative numbers (meaning it is not uncommon to walk home and find a new Plasma TV in your house). (despre Elvetia)
Too fuckin' funny.
Noroc ca NN e in avion si nu il ajung poshetutzele...