Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 55

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DICIULE, ai mare dreptate. Nu au intrat rushii in sac, desi tare as vrea sa scap de ei pt vreo 9 luni, nu mai mult. Dar asta este, poate luna viitoare va fi mai bine si atunci chiar pleca si ne lasa sa ne vedem de ale noastre.
Acum eu sunt furioasa. Nu il inteleg pe sotul meu. Are un prieten alcoolic, afemeiat si alte cele cu care a incercat sa tina contabilitatea la niste firme, ca asta lucreaza pe la Finante. Dupa prima luna in care sotul meu a muncit sa faca contabilitatea la 5 firme, asta nu i-a dat nici un ban si l-a mintit spunand ca nu mai vor astia sa mai lucreze cu ei. In realitate el a luat toti banii, adica freo 20 de milioane. Acum asta l-a rugat sa il ajute pe un prieten de al lui cu un program de contabilitate, iar sotul meu, crezand ca o sa ii iasa si lui ceva de 2 saptamani ii tot arata. Si iarasi o sa isi ia "teapa". Nu inteleg de ce nu intelege o data ca nu trebuie sa se mai incurce cu el pt ca nu este om serios.
Sper ca intr-o buna zi sa isi dea seama si sa nu mai aiba de a face cu acest om.
Va pup si sa aveti seara buna
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui nicodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut fete frumoase!!!
Diciu lasa nu iti face sange rau din cauza testului!! Vine el si testul pozitiv si atunci mergem la farmacie si luam cate o cutie sa ne razbunam pe toate sperantele naruite de pana atunci!!!!!
M_Oana merci de incurajari!!
Danutza cum te mai simti? dam bataie migrenelor afuriste care te bantuie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Amely , ai venit cu ceva la purtator?
eu de pe 17 iulie nu am mai avut CMAzi am 40 zile saptamana viitoare dau fuga la DR.mie frica sa fac testul am o prietena care avea 60 zile si i-a iesit negativ testul si cand sa dus la Dr. era Ia vazut la eco, asa ca baus si dupa ea,,,,,,
Nu fiti suparate mai am sticluta de la Irina, e la frigider.Cine vrea?

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Noi toate vrem!!! da-ne sticluta!!! fie si numai pe cale... electronica!!!
Barbye sa fie super bine!!! hai da fuguta la dr. si sa vii cu vesti bune !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

cami m...asa e...atunci voi cumapara 10 cutii...sa vad pozitive pana ametesc.....mercicel...mi-a si trecut...astept urmatorul...tren
catty...omu pana nu se loveste...o data...de doua ori...nu pricepe...asta e...el are intenii bune....si spera sa-i iasa ceva...poate de data asta nu se mai lasa fraierit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Uraaa fetelor,avem apa calda!!! M-au zapacit astia cu revizia lor,cred ca de-aia am si racit ca m-a apucat harnicia cu apa rece!

Fetelor ce-i de facut ca si eu sufar de sindromul exact la ovulatie,chestie verificata si luna asta (ne-am ciondanit ieri,azi ziua 14,deci ovulatie) chit ca luna asta "miza" era zero! Eu una skorpie cum sint nu-mi pot deloc tine in frau "ambitzul".....Asa ca vorba voastra,avem numai de pierdut....Si chiar daca ne impacam a doua zi nu-mi trece supararea si orgoliul ranit decat dupa 2-3 zile cand trece si...luna ! Ce-i de facut?

Barbysor da bune semne mai are fata! Hai ca poate ne salvezi tu listutza ca taaree mai plange dupa o -dutza noua si acus se termina luna!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
Chestia cu nervii in perioada ovulatiei e ceva general valabil am impresia. Stiu multe fete care patesc asa ceva, dar care totusi au reusit sa aibe BB. Eu de vreo 2 luni am renuntat la tempereturi, tratamente naturiste, etc. si ne ocupam mai mult de refacerea analizelor pt un nou inceput de FIV-uri dar la alta clinica. Cine stie, poate se schimba si norocul. Asa ca si nervii mei de la ovulatie au lasat-o mai moale, e de placere (si acu e aproape zilnic nu ca pina acu cind tot planificam),
Bafta tuturor
Mirga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, nu stiu cum e la voi, dar eu cand sunt la ovulatie sunt in forma! Sunt foarte atenta cu persoana mea, cum arat, sunt amabila, vesela. Si in perioada urmatoare (12 zile) sunt in super-forma! Toata lumea e a mea, ma simt plina de viata si am energie cat 10. Skorpie sunt la 'momentul adevarului'- cu testul in mana (negativ, bineainteles) sunt acida si acra, spun vorbe grele si injur la volan... Asta e, acum cand ati facut schimb de impresii mi-am dat seama care e treaba cu mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Scurt, ca spal, gatesc, muncesc fizic si intelectual si iubesc, mai mult intelectual in perioada asta, toate in acelasi timp, precum Napoleon, raposatu'....
Avalon si la mine ca la tine.......!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Da, OANA, noroc ca nu ma tine mult acreala, o zi-doua sunt chiar 'picanta'... Ce sa fac, imi place viata prea mult...

Mergi la inceput