Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 55
Raspunsuri - Pagina 4

danutza_c spune:
Va pupacesc si eu azi, ceva mai tirziu ca am avut treaba.
Multumesc ca v-ati gindit la mine, azi mi-e mai bine, mi-a trecut capul si am venit la servici. Nu cred ca e de la rushi, aveam eu acum niste ani buni dureri de cap inainte de a veni rushii dar de multi ani nu am mai avut, asa ca nu cred. A fost ceva ciudat, raceala, sinuzita, nu stiu, bine ca a trecut...sper!
Amely, bine ai venit din concediu! Imi pare rau ca nu esti cu la purtator, dar lasa ca o sa vina el, sunt sigura! Cum a fost la Paris? E orasul meu preferat, cred am trait acolo in alta viata. Cind am ajuns prima data acolo in '99 si am urcat pe Arcul de Triumf m-a busit un plins asa dintr-o data, fara un motiv, aveam senzatia de bucuire care o ai cind revezi niste locuri dragi pe care nu le-ai vazut de mult. Ciudat, nu?
M Oana, tu vad ca ai devenit portia mea de ris zilnica. Esti de coma, pe bune! Infertilo! Parca te si vad spunind asta, asa cu putin botic
Diciu , imi pare rau ca a iesit negativ, dar e mai bine ca te-ai lamurit odata. Acuma poti sa te relaxezi si poate luna asta...Sa stii ca eu cred ca am inceput sa ma reglez, nu stiu cu ajutorul cui:"naturalele" care le inghit sau Dostinexul sau amindoua? A fost ceas luna asta si fara durere.
Mishulina, vezi daca te tii mama, de prostii? Pai e bine sa faci tu treaba cu apa rece?! Bine ca ti-a trecut, altadata sa nu mai faci prostii, te rog.
CamiM, nu ai vre-o gravi pe acolo? Eu am o colega la servici si de cite ori ii prind sticla de apa sau cutia de cola pe masa si nu e nimeni prin preajma iau cite o inghititura. Trebuie s-o mai pindesc saptamina viitoare ca luna asta nu am prins nici o inghititura si trebuie neaparat!
Catty, , nu am mai apucat sa iti scriu, imi pare rau. Sper ca nu te-ai suparat pe mine, dar ieri si alataieri chiar am fost cam lesinata. Azi imi e bine si sunt din nou calare pe tastatura.
Marrina, aici testele de ovulatie se vind in cutii de cite 7 si pe cutie scrie ca trebuie sa incepi sa testezi cu citeva zile inainte de presupul moment, e in functie de lungimea ciclului, la un ciclu de 28 de zile scrie ca trebuie sa incepi sa testezi din ziua a 9-a ca sa fii sigura ca prinzi momentul de LH maxim. Sper sa fie cu noroc luna asta, poate ne scapi tu de rusine si te trecem la
Trebuie sa fug, duty calls! Va pe TOATE si mai intru ceva mai incolo. Am fugit...

M Oana spune:
Eu ador viata si stiti de ce?
Mi-am jurat sa nu fiu orgolioasa si l-am convins si pe consort sa renunte la sportul asta daunator casniciilor si Doamne, cat de frumoasa e viata in doi in situatia de fata...
Ar fi bine daca orgoliul ar fi ca sarea si piperul in mancare, dar orgoliul e ca cianura in hrana copiilor....
Acreala de la ciclu e o picanterie acceptabila, dar orgoliul nu e ceva bun de mancat si nici la dusmani nu l-as da, ca parca nici atata rau nu mi-au facut.....
Parerea mea...

diciu spune:
danutza...da n-a fost sa fie pozitiv...asta e...era previzibil...intra-adevar e bine ca macar s-a mai reglat....desi la ceas nu cred ca voi ajunge vreodata...insa simptomele dinainte...sunt mai puternice...mi-a fost si imi este asa rau de 1 saptamana...un rau general...nici nu pot descrie...iar sanii parca sunt gata sa explodeze...azi am fost la probat rochia de nasa....si bustierea nu-mi mai venea......oricui zic...zice ca e sarcina...si ea saracutza nu e nici pe departe...concluzia...astept sa-mi vina mai repede...ca in 7 zile am nunta...
ma bucur ca te simti mai bine...

Avalon spune:
quote:
Originally posted by M Oana
Eu ador viata si stiti de ce?
Mi-am jurat sa nu fiu orgolioasa si l-am convins si pe consort sa renunte la sportul asta daunator casniciilor si Doamne, cat de frumoasa e viata in doi in situatia de fata...
Ar fi bine daca orgoliul ar fi ca sarea si piperul in mancare, dar orgoliul e ca cianura in hrana copiilor....
Acreala de la ciclu e o picanterie acceptabila, dar orgoliul nu e ceva bun de mancat si nici la dusmani nu l-as da, ca parca nici atata rau nu mi-au facut.....
Parerea mea...
Touché!

M Oana spune:
BAIII!!! Danutz eu, cu boticul meu, confirm ca am trait in Parisul vesel intre 1120-1200, intre 1514-1590 si inca nu am confirmarea, dar se banuieste si ca intre 1701 si 1800.
Diciule, de ce vrei tu sa devii ceasornic elvetian? Eu sunt asa ceva si nu-mi ajuta la nimic, ca tot cu boticul umflat stau de ceva ani incoace!!!

Avalon spune:
Eu nu stiu unde am trait si in ce perioada, dar cred ca am avut putere si multa... sau cel putin influenta puternica asupra celorlalti, control... mi-au ramas reminiscente, mania de a controla totul...

M Oana spune:
Avalon, numai d-astea canta fata sub dus , ca asa atrage ea binele pe lumea asta. Asta simte, asta canta.....

diciu spune:
M Oana...multi vor sa devina ceva la care au aspirat de mult....eu de la 13 ani eram invidioasa ca fetele de varsta mea aveau ciclul ceas...mi s-a parut ca eu eram atunci anormala...mai tarziu am observat eu...ca e un avantaj...nu tu bataie de cap...dupa 21...gata...trebuie iar sa se regleze ca vreau bebe...si uite asa....nu neaparat as vrea sa fie ceas...ca la 24 de ani am ramas dupa un ceas de la tarabe...dar...daca aveam eu atunci ciclu regulat...imi putea da seama ca e sarcina si nu mai faceam avort spontan la 12 saptamani...aveam grija de bebe care a plecat de la mine...
stiu ca un ciclu regulat nu inseamna sarcina neaparat....dar...daca s-ar regla putintel...as simti ca lucreaza si ceva in mine pentruun scop nobil...scopul meu de la 21 de ani...poate mi-am dorit prea mult...dasta nu am bebe...sau cine stie...am gresit prea mult..
mda...cred ca am o stare ciudata in seara asta....
pupici...nu esti tu de vina...esti...divina...

Avalon spune:
Pai asa mai invata si orgoliul meu, ca altfel... adica si cu boticul umflat, si fredonand la dus? Mda... Tre sa iau lectii, nu sunt asa maleabila cum credeam...

M Oana spune:
Suntem 2 dive divine fara vine...
Te pupa fata si vise cu bebici sa 'bage' Doamne-Doamne la toate, ca macar mame de noapte sa fim, daca ziua n-avem parte!!!