Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 55

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

N-am vazut asa ceva... eu gandesc si tu spui! Asta e consolarea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

adevaru' e ca daca faci haz de necaz...iti imbogatesti starea de spirit...si asta ajuta la bebei nu?
asa ca mercicel...ca eu aveam o stare de spiritde 2 lei vechi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Avalon si Diciu daca spiritul e de aur, restul chiar nu mai conteaza.....

Mergi la inceput

spiritul...da..daca e de aur...nu mai conteaza restul...dar la starea de spirit..conteaza calitatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Diciu, acuma fac si eu ca ceilalti: de unde esti asa de sigura ca totusi nu e sarcina? Cu semnele de care spui si mai ales daca sunt si sinii asa de mari...nu vreau sa iti faci sperante desarte dar ma gindesc ca totusi, daca e o cit de mica sansa se fie poate poti sa faci ceva sa si stea cu tine de data asta. Daca ar fi sa fie. Eu cind ama vut avortul ala anul trecut am avut aceleaasi semne ca si tine, si mai ales aveam niste sini ... .

M Oana, nu cred ca era prea bine de trait prin Paris pe la 1120 si nici chiar pe la 1500. Eu mai degraba ma plasez undeva in perioada interbelica sau poate putin inainte, atunci era chiar frumos. Ai citit cartile lui E. M. Remarque? Cind citeam cartile lui parca ma teleportam direct in Paris, atunci cind era vorba despre Paris.

Avalon, sa stii ca si eu eram cam cal salbatic cind eram mai tinara, nu suportam sa puna nimeni saua pe mine si asta mi se trage tot de alta data... Acuma m-am imblinzit mult de tot...sunt mai docila si...mai inteleapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Subscriu si eu la cele indragostite de Paris!!
Danutza din pacate am o groaza de cunostinte care deja au nascut ( ultima a nascut luni pe 22 aug o frumusete de fetita!! e absolut superba) asa ca am o groaza de lume care imi trimite poze cu ...bebei frumosi si eu ma topesc dupa toti si mi-e si ciuda putin si ma gandesc cu ce am gresit de eu nu am parte de asa ceva...apoi ma uit la ei cat sunt de dragi si nemaipomeniti si uit de toate relele!!
Aseara au venit niste amici pe la noi care au o fetita de 2 ani si m-am jucat cu ea de nu imi mai venea sa o las sa plece.. si asa am aflat ca sora tipei (care din pacate pt sticlele mele este in Romania) este cu al doilea copil!!

Mergi la inceput

pai Danutza...nu cred ca sunt gravidutza in primul rand ca mi-a iesit testul negativ...si apoi la simptomele mele au mai aparut cele de burtica in partea de jos...clare de ciclu...il astept din moment in moment..ma mir ca n-a venit ieri sau azi..si cred ca un asa sindrom PMS n-am mai avut de mult...nu-mi dau seama ce putea sa-l activeze in halul asta...oare tinctura de zmeur sau maca?...ca altceva nu iau...
cred ca stau azi acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Mai intai sa ma spovedesc: aseara am facut iar mars cu . Dimineata mi-am pus termometru si...tot 36,5 (z15)ca si ieri. Macar de-ar fi de bun augur. Oricum un mars mai facem maine ca azi sigur sunt morti de oboseala.

ilenya Tare multa dreptate ai avut. Si cu temperatura dar si cu testul de ovulatie. L-am studiat mai bine si pe desene alea de pe ambalaj scrie in dreptul liniutei superioare C(probabil de la control) si in dreptul celei inf. T (probabil de la test). Concluzie: al meu sigur a fost negativ ca aia de test era mai slaba decat aia de control. Multumesc mult.

barbye Si eu vreau din sticluta aia macar o picatura.

Mishulino O da iama-n noi ambitia tocmai la ovulatie mai frate... Facem un club de cu sau mai bine unul de cu ambatzu? Eu m-am hotarat sa nu ma mai supar tocmai atunci orice s-ar intampla. Oricum BB e planul nostru cel mai important de cand ne stim impreuna. Luna asta ne-a reusit la amandoi. Sa vedem ce-o iesi pana la urma...

Avalon, Mirga Asa e si la mine doar ca sunt prea sensibila la orice gest sau cuvant ca "sa-mi gasesc" motiv sa nu facem prostioare si trece luna. Prostii...

danutzo Facusem testul in z13 de verificare, a fost prima oara. La noi daca ar vinde cate 7 nu le-ar lua nimeni ca ar fi prea scumpe dar logica lucrurilor mi-e clara. Pana luna viitoare poate gasesc "Dr. Sigur" sau cele de la NovaMed de care mi-au zis fetele si le pun la testat din Z9. Bal sa fie.

diciu Sper ca ti-ai revenit in dimineata asta ca nasa n-are voie sa fie la nunta.

la toata lumea

Mergi la inceput

si inca ceva danutza...tu la cate saptamani ai avut avortul...a fost spontan?..si ce-au zis doctorii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata fetele. Am fost si mi-au luat sange pt analize si pe seara ma duc dupa rez. Sper sa fie bune, la dr merg abia sapt viitoare sa mi le interpreteze.
Diciule s-ar putea sa fie simptome de sarcina, totusi (durerile in parte de jos sunt normale si la sarcina), si testele nu sunt 100% sigure. Iti tin pumnii sa ne dai vestea cea mare!

Laura 10+
Puiutul meu

Mergi la inceput