Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 55

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

quote:
Originally posted by marrina

Mai intai sa ma spovedesc: aseara am facut iar mars cu . Dimineata mi-am pus termometru si...tot 36,5 (z15)ca si ieri. Macar de-ar fi de bun augur. Oricum un mars mai facem maine ca azi sigur sunt morti de oboseala.

ilenya Tare multa dreptate ai avut. Si cu temperatura dar si cu testul de ovulatie. L-am studiat mai bine si pe desene alea de pe ambalaj scrie in dreptul liniutei superioare C(probabil de la control) si in dreptul celei inf. T (probabil de la test). Concluzie: al meu sigur a fost negativ ca aia de test era mai slaba decat aia de control. Multumesc mult.

Din pacate experienta mea cu teste si TB e lunga.... Ma rog, cu teste putin mai scurta si mai veche, dar tot le-am invatat , mama lor de teste si de liniute .
Cu temp. stai bine , eu zic ca nu o sa-ti mai scada.

Aaa, mi se intimpla si mie uneori sa ratez vreo luna din cauza bizdicilor pe al meu. Apoi ii reprosez ca mi-a stricat luna...
Acu iar suntem in bizdici, numai ca ovulatia a trecut .

Apropos, va uitati putin pe graficul meu si va dati cu parerea? In Z 10 am avut dureri/intepaturi la OS.

La mine pina acum era asa:
- pina la ovulatie aveam 36.8 pe linie,
- la ovulatie crestea progresiv cu 1-2 liniutze pina la 37.2
- in per luteala se mentinea la 37.2 pina cu citeva zile inainte de rusi.
- durata CM se invirte pe la 26 zile (luna trecuta 25 zile)
http://www2.fertilityfriend.com/home/3d9c2

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut si eu fetele cucuiete!

Nu prea am avut timp sa scriu zilele astea, am avut treaba, am umblat mult, calcularetul a fost cam singur! Sper sa ma revansez saptamana viitoare!

Amely, bine-ai revenit din concediu! poate vedem si noi niste pozici cu Parisul!!
Catty,am primit PM ul tau,banii mi s-a spus ca ajung in 2-3 zile.
Mishule,bine ti-ai revenit! acum ma-ncearca pe mine raceala!sper sa ramana la faza incipienta,adica doar nasul infundat!

Cu nervii si starea specifica ovulatiei stau la fel de in pom ca si voi;saracu' s-a mai obisnuit;apuc macar sa-i zic :vezi ca zilele astea esti in pericol ,din cauze de ...si sta si-nghite. MAi rau e ca eu le am si cand sunt cu rushii pe cap!
Am inceput sa iau Maca de o saptamana, am citit ca ajuta si in privinta PMS,o sa vad pe saptamana viitoare daca are efect.

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

ilenya M-am uitat peste graficul tau dar cred ca nu te pot ajuta dacat cu intrebari (ajutatoare). Cate luni la rand a fost asa cum descrii ca era pana acum? Nu cumva ai facut tu ceva special in zilele alea de la 7 la 11? Vreun tratament? Si in z12 nu ti-ai masurat TB? Iar in z17 nu ai contactat tu vreo mica raceala de lupta organismul s-o dea gata si a crescut mai mult decat in z13-15?
Bun venit in clubul de "ambatz la ovulatie". Si tie andicule.

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

laura ioana...sa fie asa cum zici tu si sa fie bine...dar tare nu-mi vine sa cred....azi am ramas acasa..asa de rau ma simt....
fetelor va pup pe toate si va doresc week-end placut...
noi plecam diseara la munte...ne vedem luni...
sa auzim numai vesti cum ne plac noua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

fetelor... ma gandeam totusi sa-mi mai iau un test de sarcina...ca vad ca afurisitul nu-mi vine inca...si eu ma simt destul de aiurea...
stiti vreo unul bun dar daca sa se faca in orice perioada a zilei?...
eu pana acum imi luam femina..dar trebuie facut numai cu prima urina de dimi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
Sa aveti un we placut si fara nervi la cele care sint la ovulatie sau cu rusii pe cap.
Iar de saptamina viitoare sa o luam din nou cu optimismul inainte.
la toata lumea.
Mirga

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by marrina

ilenya M-am uitat peste graficul tau dar cred ca nu te pot ajuta dacat cu intrebari (ajutatoare). Cate luni la rand a fost asa cum descrii ca era pana acum?
Multeee. In principiu peste 12 luni;

Nu cumva ai facut tu ceva special in zilele alea de la 7 la 11? Vreun tratament?
Nika, doar SEX (dar asta nu se pune in pb. data...)

Si in z12 nu ti-ai masurat TB?
Nu, dar mie clar ca a crescut cu 1-2 liniutze;

Iar in z17 nu ai contactat tu vreo mica raceala de lupta organismul s-
o dea gata si a crescut mai mult decat in z13-15?
Sper ca nu, azi ma simt bine, mai vad miine cit e.

In sfirsit e aiurea rau luna asta, nu stiu de ce, dar sper totusi sa fie bine!!!

Bun venit in clubul de "ambatz la ovulatie". Si tie andicule.

Mergi la inceput

Diciu, fetele spuneau ca Dr. Sigur ..ar fi sigur.. Bine faci ca mai repeti testul! BAFTA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Diciu,si Diaspot stiu ca-l poti face in orice moment. Mai scump (vreo 200.000) e ClearBlue,care este foarte sigur,dar detecteaza din ziua in care trebuie sa-ti vina.
Iti tin pumnii! Da Doamne sa iasa II !!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Diciu tin pumnii la fata
si sa vii cu o veste buna,
Bafta
Mirga

Mergi la inceput