Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 55
Raspunsuri - Pagina 6
ilenya spune:
quote:
Originally posted by marrina
Mai intai sa ma spovedesc: aseara am facut iar mars cu. Dimineata mi-am pus termometru si...tot 36,5 (z15)ca si ieri. Macar de-ar fi de bun augur. Oricum un mars mai facem maine ca azi sigur sunt morti de oboseala.
ilenya Tare multa dreptate ai avut. Si cu temperatura dar si cu testul de ovulatie. L-am studiat mai bine si pe desene alea de pe ambalaj scrie in dreptul liniutei superioare C(probabil de la control) si in dreptul celei inf. T (probabil de la test). Concluzie: al meu sigur a fost negativ ca aia de test era mai slaba decat aia de control. Multumesc mult.
Din pacate experienta mea cu teste si TB e lunga.... Ma rog, cu teste putin mai scurta si mai veche, dar tot le-am invatat
, mama lor de teste si de liniute 
.Cu temp. stai bine , eu zic ca nu o sa-ti mai scada.

Aaa, mi se intimpla si mie uneori sa ratez vreo luna din cauza bizdicilor pe al meu. Apoi ii reprosez ca mi-a stricat luna...
Acu iar suntem in bizdici, numai ca ovulatia a trecut
Apropos, va uitati putin pe graficul meu si va dati cu parerea? In Z 10 am avut dureri/intepaturi la OS.
La mine pina acum era asa:
- pina la ovulatie aveam 36.8 pe linie,
- la ovulatie crestea progresiv cu 1-2 liniutze pina la 37.2
- in per luteala se mentinea la 37.2 pina cu citeva zile inainte de rusi.
- durata CM se invirte pe la 26 zile (luna trecuta 25 zile)
http://www2.fertilityfriend.com/home/3d9c2
Pupici!
andicu spune:
Salut si eu fetele cucuiete!
Nu prea am avut timp sa scriu zilele astea, am avut treaba, am umblat mult, calcularetul a fost cam singur! Sper sa ma revansez saptamana viitoare!
Amely, bine-ai revenit din concediu! poate vedem si noi niste pozici cu Parisul!![]()
!
Catty,am primit PM ul tau,banii mi s-a spus ca ajung in 2-3 zile.
Mishule,bine ti-ai revenit! acum ma-ncearca pe mine raceala!sper sa ramana la faza incipienta,adica doar nasul infundat!![]()
Cu nervii si starea
specifica ovulatiei stau la fel de in pom ca si voi;saracu' s-a mai obisnuit;apuc macar sa-i zic :vezi ca zilele astea esti in pericol 
,din cauze de ...si sta si-nghite. MAi rau e ca eu le am si cand sunt cu rushii pe cap!
Am inceput sa iau Maca de o saptamana, am citit ca ajuta si in privinta PMS,o sa vad pe saptamana viitoare daca are efect.
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
marrina spune:
ilenya M-am uitat peste graficul tau dar cred ca nu te pot ajuta dacat cu intrebari (ajutatoare). Cate luni la rand a fost asa cum descrii ca era pana acum? Nu cumva ai facut tu ceva special in zilele alea de la 7 la 11? Vreun tratament? Si in z12 nu ti-ai masurat TB? Iar in z17 nu ai contactat tu vreo mica raceala de lupta organismul s-o dea gata si a crescut mai mult decat in z13-15?
Bun venit in clubul de "ambatz la ovulatie". Si tie andicule.
marrina
diciu spune:
laura ioana...sa fie asa cum zici tu si sa fie bine...dar tare nu-mi vine sa cred....azi am ramas acasa..asa de rau ma simt....
fetelor va pup pe toate 
si va doresc week-end placut...
noi plecam diseara la munte...ne vedem luni...
sa auzim numai vesti cum ne plac noua...
diciu spune:
fetelor... ma gandeam totusi sa-mi mai iau un test de sarcina...ca vad ca afurisitul nu-mi vine inca...si eu ma simt destul de aiurea...
stiti vreo unul bun dar daca sa se faca in orice perioada a zilei?...
eu pana acum imi luam femina..dar trebuie facut numai cu prima urina de dimi...
Mirga spune:
Buna fetelor.
Sa aveti un we placut
si fara nervi
la cele care sint la ovulatie sau cu rusii pe cap.
Iar de saptamina viitoare sa o luam din nou cu optimismul
inainte.
la toata lumea.
Mirga
ilenya spune:
[quote]Originally posted by marrina
ilenya M-am uitat peste graficul tau dar cred ca nu te pot ajuta dacat cu intrebari (ajutatoare). Cate luni la rand a fost asa cum descrii ca era pana acum?
Multeee. In principiu peste 12 luni;
Nu cumva ai facut tu ceva special in zilele alea de la 7 la 11? Vreun tratament?
Nika, doar SEX (dar asta nu se pune in pb. data...)
Si in z12 nu ti-ai masurat TB?
Nu, dar mie clar ca a crescut cu 1-2 liniutze;
Iar in z17 nu ai contactat tu vreo mica raceala de lupta organismul s-
o dea gata si a crescut mai mult decat in z13-15?
Sper ca nu, azi ma simt bine, mai vad miine cit e.
In sfirsit e aiurea rau luna asta, nu stiu de ce, dar sper totusi sa fie bine!!!
Bun venit in clubul de "ambatz la ovulatie". Si tie andicule. 
ilenya spune:
Diciu, fetele spuneau ca Dr. Sigur ..ar fi sigur.. Bine faci ca mai repeti testul! BAFTA !
andicu spune:
Diciu,si Diaspot stiu ca-l poti face in orice moment. Mai scump (vreo 200.000) e ClearBlue,care este foarte sigur,dar detecteaza din ziua in care trebuie sa-ti vina.
Iti tin pumnii! Da Doamne sa iasa II !!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

. Dimineata mi-am pus termometru si...tot 36,5 (z15)ca si ieri. Macar de-ar fi de bun augur. Oricum un mars mai facem maine ca azi sigur sunt morti de oboseala.