cel mai frumos concediu

cel mai frumos concediu | Autor: danitin

Link direct la acest mesaj

Care a fost locul in care v-ati simtit cal mai bine? Ce v-a impresionat mai mult?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Locul in care m-am simtit cel mai bine a fost Roma.
M-au impresionat f. tare: Capela Sixtina a lui Michelangelo, Colloseum-ul, Fantinile lui Bernini si lista ar putea continua...
Cine stie, poate daca devin rentiera ma retrag acolo sa... DOLCE FAR NIENTE.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

cel mai frumos concediu, sau dintre cele mai frumoase: 7 zile la eforie nord, biine de tot, foarte frumos, speram si la anul sa fie la fel, ne-am intors negrii
si 5 zile la valcea, un oras frumos , inclusiv olanesti

cand ne-o fi mai rau, asa sa ne fie, sper ca si voi ati petrecut la fel de bine

numai bine

poze

http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_bostan/album?.dir=6c42&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu cel mai bine ma simt in Grecia. Am fost deja de atatea ori incat ma simt ca acasa. Stiu terasele, stiu plajele, stiu locurile care trebuie vizitate... Santorini in special este unul dintre cele mai frumoase locuri unde am fost vreodata.

Ce m-a impresionat? Din punct de vedere turistic, monumentele... care nu mai au nevoie de nici o descriere sau lauda. Sentimentul pe care il ai la Mycene, cand stii ca mergi pe urmele unei civilizatii de acum mai bine de 3000 de ani... Sa stii ca in Grecia s-a nascut democratia si ce epoca de aur era, cata istorie...

M-a impresionat ca oamenii de acolo stiu sa se bucure de viata, stiu sa danseze dupa pofta inimii, stiu sa "o ia incet" si sa savureze clipele de liniste. Sunt reci si distanti in aparenta, dar daca ajungi sa ii cunosti... trebuie sa te vada ei ca simti la fel ca ei, ca esti pe aceeasi lungime de unda.

Eu pe o insula greceasca ma retrag la pensie . O casa alba, simpla, sa vad marea, sa am flori in fata, si sa nu aud decat linistea.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu aleg tot Grecia..poate pt k m-am simtit f bine acolo am cunoscut greci care sunt simpatici.poate nu neaparat pt k am vazut atatea obiective turistice ci pt k era o sarbatoare permanenta de dimineata pana seara..chiar dak aici stau pe coasta as prefera grecia..dar e bine si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Disney World -- este locul in care chiar uiti de tot, esti in poveste si-o traiesti in fiecare clipa...

Problema este cand te intorci acasa...

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Barcelona

M-a impresionat pofta de viata a spaniolilor, faptul ca stiu sa traiasca.

Mi-ar place sa traiesc acolo...

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliabr spune:

Mi-a placut foarte mult in concediu in Grecia. M-am simtit extraordinar de bine!
Dar dintre toate locurile pe care le-am vazut cel mai mult m-a impresionat Florenta ..... Orasul Renasterii.... Inca traiesc cu impresia ca am plecat de acolo si n-am reusit sa vad tot ce era de vazut. Imi doresc sa ma intorc si sa vizitez Florenta inca o data........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Si mie tot Grecia....as vrea sa ma mai duc o data la Delfi...si Florenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Pe mine m-a impresionat Londra (L-as declara orasul meu preferat dar nu am vazut nimic din America asa ca ma feresc sa o spun :D -astept pana o sa mai vizitez) si Madridul. Cred ca juma de an as sta la Londra, juma la Madrid. Mi-a placut stilul de viata al spaniolilor (traiasca distractia) si Londra ca oras in sine, transport, parcuri, salarii (si preturi pe masura) da pana una alta stam in Bucuresti si ne ducem pe unde putem in concediu

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Grecia - plaje superbe, terase, relaxare maxima ...ramane inca locul meu preferat pt o vacanta..., desi, sincer, toata Europa merita vazuta...

iar din Romania zona Bran-Moeciu...

va pup

Mergi la inceput