cel mai frumos concediu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Venetia dar nu vara ca miroase. Caraibele! Unde m-as duce? In cruise. oriunde in lume mai putin Alaska.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Cel mai frumos concediu ? Parca mereu ultimul e si cel mai frumos. Asta poate pentru ca in timp devii tot mai exigent si deci nu alegi ca la tinerete "gasca" cu care sa mergi "nu conteaza unde" ci locul in care sa te simti bine cu familia...Deci: ultimul concediu pe insula La Maddalena (Sardegna ).
Locul ideal pentru vacanta ? California . Orasul in care m-am simtit "acasa" ? Ce ma fac ca sunt 2 .. Budapesta si Boston. Unde as vrea insa sa traiesc ? In Sicilia la Siracusa..
Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Parisul...cu atmosfera sa boema, si Roma, fantastica pentru tot ceea ce iti permite sa vezi.
Dar de locuit...mi-ar place sa am o casuta in Provenza.

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Cel mai frumos concediu si luna de miere - pe o plaja salbatica in Kenia -unde nisipul era alb ca zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Adrienne12, am fost de 4 ori in Venezia (de 3 ori vara si o data iarna) si nu mi-a mirosit nimic...niciodata...poate doar a PIZZA ! Imi place si Venezia, si Amsterdam, si Grecia, poate ceva mai putin Parisul..., imi plac peisajele de munte din Austria si Slovenia, imi place cum se scurge muntele in mare pe coastele Italiei sau Turciei...si multe alte locuri...astept sa vad Coasta de Azur ... si Barcelona...si Elvetia...si Canada...si New-York-ul...fiecare loc are farmecul lui...sa fim noi sanatosi sa le vedem si sa le savuram pe fiecare...

PS. Dar nicaieri nu ma simt ACASA, nu stiu daca m-as putea muta definitiv, caci mi se intampla un lucru bizar: atat de mult astept sa plec in concediu... dar de fiecare data, dupa o saptamana - doua, ma apuca un fel de neliniste... astept revenirea ACASA... apoi trec iar la cautari... si vise...pentru urmatoarea calatorie... apoi iar merg in alta parte, traiesc din plin bucuria de a fi DEPARTE, intr-o lume diferita... apoi iar vreau acasa...si tot asa...Dar numai astfel imi incarc bateriile pentru o noua perioada de a sta ACASA... altfel ar fi prea monoton...

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 4 luni) si Ramona (3 ani si 3 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ultimele 3 concedii au fost pe rand, cel mai frumos concediu.

Prima iesire din tara a fost Turcia, la Kushadasi. A fost la vremea aceea un concediu minunat, a ramas in amintirea noastra ca locul cu cea mai albastra si limpede mare pe care am vazut-o. Iar statiunea e frumoasa, excursiile pe care le-am facut de acolo-la Pamukkale, Effes si un boat-trip au fost extraordinare! Sigur vom mai merge in acele locuri.

Concediul urmator a fost o excursie prin Europa, la loc de frunte stand cateva capitale europene: Viena, Roma, San Marino, Monaco, dar si orasele italiene pe care nu am apucat sa le vedem atat cat am fi vrut: Florenta, Venetia. Italia a ramas un loc special in inima noastra.

Anul acesta insa am trecut oceanul, am fost in America. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a povesti ceea ce am simtit si vazut acolo...New York, Washington, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas...si nu in ultimul rand locul cel mai recreativ cu putinta: Disney World-in Orlando. Asa cum zicea cineva mai sus, te simti ca in povesti, e ceva de vis!

Va doresc celor care visati sa ajungeti in America, sa vi se implineasca! E o lume aparte, minunata!

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Laura T

Adrienne12, am fost de 4 ori in Venezia (de 3 ori vara si o data iarna) si nu mi-a mirosit nimic...niciodata...poate doar a PIZZA !

poze_cu_fetele_mele

Da,si eu am fost in Venetia vara,de 2 ori si nu mi-a mirosit nimic .Dar am mai auzit si la altii ca ar mai fi mirosuri de la postamentii aia din lemn pe care-s construite cladirile in orasul pe ape.

Si ca sa raspund la subiect:nici eu nu ma pot hotari care concediu mi-a fost cel mai drag dar mi-au placut mult Venetia,Parisul,Praga,Budapesta,Damascul.
Si imi place mult si orasul in care locuiesc-München-daca aveti ocazia sa il vizitati,nu o ratati.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Mihaelas, unde pot sa citesc impresiile tale mai amanuntite despre calatoria in America? Ca e pe lista pt 2007, impreuna cu Canada (chiar, stiu ca ai fost si acolo, nu a fost frumos?)
Alina, si Munchen e pe lista, ca doar am trecut pe langa, nu am intrat...si am auzit ca poti face si un shopping bun pe acolo, asa-i?

Mai astept impresiile voastre despre concediu...

poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Coasta de Azur, in sudul Frantei. Am fost anul acesta 2 saptamani acolo si absolut totul a fost minunat. L-am declarat cel mai frumos loc de pe pamant, dar eu sunt o fire entuziasta, asa ca sunt sigura ca voi mai descoperi multe locuri cele mai frumoase de pe pamant!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daca tot ati vorbit de cele mai frumoase locuri vizitate, ce-ar fi sa puneti si cateva poze din calatorie? Asa ne-am putea da seama si mai mult cum e pe unde ati mers.

Dat fiind ca eu n-am calatorit decat o singura data in afara Romaniei, din ce-am vazut eu pe la noi pana in prezent mi-a placut mult: Ceahlaul, M-tii Rodnei, Manastirile Bucovinene, Marea Neagra...cu primul rasarit de soare vazut acolo. Avem o tara frumoasa numai trebuie descoperite pas cu pas frumusetile Romaniei.

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput