Miresele anului 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by anamariame

Krelia, am vazut si eu pozele. Iti sta foarte bine cu palarie!
Vreau si eu sa ma vopsesc asa ca tine, dar mi-e frica de mor ca nu o sa ma prinda. Eu sunt saten inchis, nu m-am mai vopsit de prin anul 1 de facultate. Am fost la un stilist si mi-a zis ca imediat ce o sa ma vad vopsita asa, o sa ii zic sa ma faca inapoi cum eram, ca o sa fie prea mare socul.
Eu nu am mai facut nimic legat de nunta, doar discutii cu familia si prietenii. Mi-a venit o idee (la sugestia unei prietene): ce-ar fi sa nu mai stea mirele si mireasa la intrare sa primeasca invitatii. Mirii sa se odihneasca o ora -doua pana se strang toti invitatii si apoi sa isi faca aparitia pentru valsul mirilor. Ce ziceti? E prea mult pentru Romania? Macar am scapa de pupaturi.

Ana-Maria

"Some people see things as they are and ask WHY?
I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Stiu ca in alte parti mirii asteapta si intampina invitatii dar......in Ardeal eu niciodata nu am fost intampinata de miri ci de familia acestora iar cand era sala plina......intrau mirii care inchinau cate o cupa de sampanie si apoi spargeau paharele!

Asa voi face si eu!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Hai mah, fetelor, ca o sa mi se urce la cap si n-o sa-mi mai incap in piele!!!
pe toate si mersic!

anamaria, apropos de vopsit, si eu tre' sa ajung pe la "departamentul" asta, ca am neshte radacini..ohohoo!!
Sa stii ca nu-i rea ideea cu venitul dupa o ora (doua ore cred, totusi, ca-i prea mult ) si abia atunci deschis dansul cu melodia mirilor. Insa, nu stiu cat de bine va prinde treaba asta, avand in vedere ca omu', la noi e obisnuit sa fie intampinat de "pionii principali". Desi orice invat are si dezvat, mi-e sa nu se gaseasca cineva sa zica "ia uite, nici nu vin sa ne intampine, noi venim la nunta lor si ei ne sfideaza!"
anamaria, ralu, si mie mi-ar placea mult chestia asta si chiar am vazut o nunta de genul asta (pe caseta, ce-i drept), insa, acolo, a dat tare bine...parintii mirilor primeau invitatii (si pupaturile de rigoare ), iar mirii, in timpul asta se pozau de mama focului si dupa o ora au venit si au deschis practic petrecerea cu dansul lor. Foarte frumos! Eh, uite, chiar voi discuta lucrul asta cu ai mei, sa vedem ce reactii voi starni! (mami sigur va fi pro!)

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

la mine toata lumea va fi contra. cu siguranta.

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Krelia..........uite aici pentru impatimitele ca noi de palarii http://www.luciam.ro/

Mi se pare frumos ca mirii sa intampine invitatii dar e si mai frumos ca atunci cand sala e plina sa apara mirii, sa ciocnesca un pahar de sampanie si sa deschida petrecere cu un vals.......la noi asa se face, asa voi face si eu si va doresc sa reusiti sa convingeti ca asa e mai frumos, cele care ar dori sa-si faca intrarea asa!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Oana, super site-ul de palarii.
prima de la Ocazie e buna de schimbat cu voalul.

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Pai bine mah oana, dupa ce ca ma bagashi in boala cu modelele astea...sa mai constat si ca e firma din Arad????
Oricum, sunt super!!!!
Iar cele cu borurile mari sunt de-a dreptul de vis!!!!
De la ocazie: 1, 3, 8, 9.
Primavara-vara: 1, 6.
Toamna-iarna: 2, 3, 4, 5,
Vara: summer 1, 2, 3, 5, 8; canepa: 2, 5, 17.

Mai ca ma bate gandul la o costumatie de civila cu palarie!! (desi, m-am pupalit cam greu cu iubi, cu palaria in cap )

26 august 2006

Mergi la inceput

cu ochelari si cu palarie---- normal ca te-ai pupalit greu.
sau nu ti-ai luat si ochelari???

poze

Mergi la inceput

Ar fi superb la starea civila o rochita draguta si cu o palarie cu boruri mari dar....deh, la acelasi lucru ma gandeam si eu Krelia, cu pupatul ce facem? mai o fi o tehnica aparte si n-om sti noi cum sa ne pupam cu tot cu palarii!

sau ar fi frumos si asa cum zice Ralu, pentru schimbat voalul.......dar in ardeal nu se practica scosul voalului asa ca ....ramane sa-mi cumpar si oi vedea eu cum si unde o port....da mai itai sa ajung in Arad !

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu

cu ochelari si cu palarie---- normal ca te-ai pupalit greu.
sau nu ti-ai luat si ochelari???

Un pai in .... imi mai lipsea si eram totala .
Nu, ochelarii nu i-am avut, mi-am pus lentilele...desi, m-am ofticat ca am plecat in graba si mi-am uitat un alt accesoriu "de fitze" ...ochelarii de soare (care, la mine, sincer vb nu sunt de fite, ca doar stii, problemele mele cu ochii)

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sustin ceea ce a spus Oana, la noi se intampina invitatii de catre parinti, si cand e sala plina intra mirii.
Nici chestia cu voalul nu e.
Intru si eu sa vad palariile de pe site, ca va vad tare innebunite pe toate.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput