Miresele anului 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Bine v-am regasit, miresicile mele dragi. Cu greu v-am gasit, ca deh, acum sunteti super miresici, de cand n-am mai intrat si eu pe forum.
Vroiam sa va dau o veste buna.
Voi fi si eu miresica de 2006, in aprilie pe 1. Sa nu radeti, nu7 e pacaleala, atunci voi avea cununia civila.
Sunt atat de fericita si mandra ca am revenit printre voi.
Pupicuti multi, de la o viitoare miresica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Offfffffff... pupici la toata lumea !
Pe scurt: merge greu / deloc netu' la birou... asa ca d-asta lipsesc... diseara merg la un net-cafe sa va scriu mai multe... acum, va citesc asa, pe sarite...
Atat voiam, sa stiti ca-s bine... ca vazura ochii mei, cu drag, ca intrebati de moi...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daii bine ai revenit printre noi.
A presimtit krelia ceva de te-a lasat pe listuta, chiar daca undeva mai jos.
Acum vei fi capat de lista.

Raza chiar ne intrebam ce s-a intamplat cu tine, de nu ai mai dat nici un semn. Ma bucur sa stiu ca totul e ok. Cu restaurantul?

Frumoase palarii fetele.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

bine ai revenit Daii!!!
Stia Krelia ce stia. Ti-a pastrat loc

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Dragele mele miresici,

am facut azi un calculel; am ajuns pana acum la cam 200.000.000 de lei vechi cu cheltuilile de nunta. si mai am si altele de adaugat. am tras concluzia ca ajung la 7000 de Euro cu nunta de 120 de pesoane. Chiar daca o facem in provincie, chiar daca incercam sa nu ne spargem in figuri.

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Gata fetelor , am terminat shi eu cu musafirii. Au fost socreii pe la mine shi acum i-am imbarcat de drum. Despre ce vorbeati voi ? Ca n-am fost pe faza....

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by daii

Bine v-am regasit, miresicile mele dragi. Cu greu v-am gasit, ca deh, acum sunteti super miresici, de cand n-am mai intrat si eu pe forum.
Vroiam sa va dau o veste buna.
Voi fi si eu miresica de 2006, in aprilie pe 1. Sa nu radeti, nu7 e pacaleala, atunci voi avea cununia civila.
Sunt atat de fericita si mandra ca am revenit printre voi.
Pupicuti multi, de la o viitoare miresica.

Si nunta propriu-zisa, cu toate alea-alea???
Cand???

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Fetelor , spuneti-mi shi mie...Eu voi face o nunta la Adi shi o petrecere gen cea de la restaurant dupa cununie la mine. Vom pastra treaba cu rochia de mireasa , etc , doar ca nu mai mergem la biserica , ci direct la restaurant. Trebuiesc cumparate din nou floricele de nunta pentru socri , etc daca invitatii nu vor veni la nunta initiala ?

Mergi la inceput

Ioana, cred ca nu mai trebuiesc cocarde din nou.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Fetelor , spuneti-mi shi mie...Eu voi face o nunta la Adi shi o petrecere gen cea de la restaurant dupa cununie la mine. Vom pastra treaba cu rochia de mireasa , etc , doar ca nu mai mergem la biserica , ci direct la restaurant. Trebuiesc cumparate din nou floricele de nunta pentru socri , etc daca invitatii nu vor veni la nunta initiala ?

nu cred ioana, dar ar trebui sa intrebi pe cineva, care a mai facut la fel.
nu te pot ajuta, ca nu cunosc pe nimeni.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput