Miresele anului 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana-Cristina spune:
Inteleg. Va fi pur si simplu o petrecere cu cei din partea mea doar ca voi fi imbracata in rochia de mireasa .
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
Andita spune:
Si au trecut cele doua saptamani de concediu, s-au dus, ca un vis frumos. Dar m-am intors!!!!!!! V-a fost dor de mine???
Sa va povestesc cu logodna (ramasesem la inel cumparat si pitit pe undeva prin casa de iubitelul meu, ca sa nu-l iau sa-l arat la serviciu si sa-i fac vreo poza pentru voi, mai stiti....?). Sambata dimineata, m-am trezit cu inelusul pe perna..... frumos, nu?
Si sambata seara am fost impreuna acasa sa infruntam "dragonii", adica parintii. Reactiile au fost foarte pozitive, daca-mi permiteti o licenta poetica, adica nu au ramas socati la ideea ca facem 2 nunti, ba chiar tata socru, balaurul de care mi-era cel mai frica, a zis "va intereseaza, si ne intereseaza", adica, fiecare cu nunta lui. A fost o scurta maraiala cu privire la cununia religioasa, ca ei o vor acolo....dar, o sa le treaca, pana se fac mari.
Aseara am primit telefon de la ei, ca au gasit local, unul dintre cele mai bune din oras, tacamul 800 000, cu toate bauturile de acasa, florile de la ei, nu mi-a venit sa cred. Pe 26 august la anu'. Asta inseamna ca nunta mea, aia pentru care imi dau si viata acu', si la care visez in fiecare noapte, tre' sa fie pe 19 august, musai, musai. Of, de-as gasi localul ala o data!!!!!
Am fost in week-end la o super nunta, pana acum nu am mai vazut ceva asa de stilat si de elegant. La Casa Ardeleneasca. Super servire, super decor, ce sa mai, de nota 10! Mi-a placut, asa ca am furat idei la greu. Apropo, la final ni s-au dat cadiuri..... Misto, nu?
Va pupacesc, mai vorbim maine.
Andita
Catalin spune:
Ca sa nu fie saptamana si capitolul, de inchisul unuia si de deschisul altuia nou se ocupa moderatorii acestei sectiuni.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
anamariame spune:
Krelia, eu sunt deja hotarata sa am la cununica civila palarie. Vreau un corset si fusta pana la genunchi cu o trena la spate (nu prea stiu cum sa explic, dar modelul pe care il am in cap imi place foarte tare), si vreau si manusi pana la cot.MAi, mie nu-mi merge deloc site-ul cu palarii. Si sunt foarte suparata , ca sunt innebunita dupa palarii. Andita, spune-ne si noua ce idei ai furat! Nu pastra numai pentru tine!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
dyadya spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Offfffffff... pupici la toata lumea !
Pe scurt: merge greu / deloc netu' la birou... asa ca d-asta lipsesc... diseara merg la un net-cafe sa va scriu mai multe... acum, va citesc asa, pe sarite...
Atat voiam, sa stiti ca-s bine... ca vazura ochii mei, cu drag, ca intrebati de moi...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza, credeam ca te-am pierdut! Fi-ti-ar netu' sa-ti fie, a picat exact dupa discutia aia aprinsa de saptamana trecuta si am crezut ca te-ai suparat pe toata lumea! Ma bucur ca te-ai intors, asa ca te rog...baga... pe la ce restaurante ai mai fost?Ai gasit ceva interesant? Hai, stii ca eu sunt direct interesata, impartasind cu tine fantezia unei nunti de 120 de persoane si costuri de 5000 euro!!!
BlueEyes spune:
Reusesc si eu in sfarsit sa va scriu Pe langa ca nu termin munca in timpul zilei... mai primesc si pt acasa....bonus. Dar maine s-a cerut fata vreo 2 ore...ca are probleme urgente de rezolvat Adika sa mearga pe la restaurant sa vada ce shi cum ramane data... Mai vedem si un restaurant pe care n-am apucat inca... Tzinetzi pumnii...pls
Shi noi o sa fim intampinatzi de invitatzi la nunta... O sa-i preimeasca parintzii....iar noi mergem cand e toata lumea in sala....bem shampania....spargem paharele....shi dam tonul la nunta....cu valsul
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
Ioana-Cristina spune:
'Neata , fetili !!!! E cineva prin zona ? Ca eu acum m-am trezit si cam am chef de vorba....
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
BlueEyes spune:
'Neatza!
Matinala mai ii fata Hai ca am ajuns si eu pe la scoala...si parca azi nu este asha mult de lucru... Sper sa am timp mai mult sa stau de vorba cu fetele
Pup u
Nunta noastra
Logo
Poze
ooana spune:
Neata.....uite cum se strang fetitele!
Daii.......bine ai vfenit inapoi....bombardeaza-ne cu detalii !
Anamaria, nu se poate sa nu vezi palariile...mai incerca sunt superbe!
Raza...te daduse-m la disparuti...si ne imaginam ca te-ai suparat rau de tot[ :(]....da stiam eu ca nu se poate asa ceva, si tot ne mai iubesti ...??!!??
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
BlueEyes spune:
Stiam eu ca nu-i supi Raza ca-i fata serioasa...nu se supara ea pt niste discutzii in contracdictoriu Welcome back
Palariile... s-au incarcat foarte greu si la mine....dar pana la urma merge....avetzi rabdare, ca-s tare dragutze
Nunta noastra
Logo
Poze