Miresele anului 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mey, fetelor...pozele sunt unde sunt si restul celorlalte poze!!!!!
Pe contul de la webshots, linkul il luati voi frumusel din submeniul userului meu (in dreptul iconitei - casuta din submeniul unde sunt toate cele - profil, editeaza, reply with quote)....

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu am noroc ca in Calarasi "Catedrala " si Primaria sunt la 50 de metri una de alta. Si restaurantul .... cam la 1 km de ambele

poze

Mergi la inceput

acu ma uit la poze. acu acu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Am gasit pozele.........e mai greu, e luni......si imi e tare somn!

...da imi revin!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Esti ........... frumoasa foccccc!

Cu palariu asta sigur i-ai dat gata pe toti ! (si totusi nu-mi spui si mie de unde?, cat?, ce culori?.......ca promit ca nu o sa o port deodata cu tine! asta in cazul in care imi iau si eu una !)

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ooana

Esti ........... frumoasa foccccc!

Cu palariu asta sigur i-ai dat gata pe toti ! (si totusi nu-mi spui si mie de unde?, cat?, ce culori?.......ca promit ca nu o sa o port deodata cu tine! asta in cazul in care imi iau si eu una !)

Mersic
Dupa indelungi pelegrinari, prin Cora, Mall, Unirea...am gasit-o in Obor, la "raionul" cu palarii. Aveau destule modele, si mai elegante, si din alea numai pt plaja, cu franjuri...cu esarfe...pe albastru, pe galben...pret, sincer, nu mai stiu cat a fost, parca 100 - 100 si ceva....pana-ntr-o 150, sigur.

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Eu in Bucur am gasit pantofi misto, moderni si la un pret acceptabil.

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Krelia, am vazut si eu pozele. Iti sta foarte bine cu palarie!Vreau si eu sa ma vopsesc asa ca tine, dar mi-e frica de mor ca nu o sa ma prinda. Eu sunt saten inchis, nu m-am mai vopsit de prin anul 1 de facultate. Am fost la un stilist si mi-a zis ca imediat ce o sa ma vad vopsita asa, o sa ii zic sa ma faca inapoi cum eram, ca o sa fie prea mare socul.Eu nu am mai facut nimic legat de nunta, doar discutii cu familia si prietenii. Mi-a venit o idee (la sugestia unei prietene): ce-ar fi sa nu mai stea mirele si mireasa la intrare sa primeasca invitatii. Mirii sa se odihneasca o ora -doua pana se strang toti invitatii si apoi sa isi faca aparitia pentru valsul mirilor. Ce ziceti? E prea mult pentru Romania? Macar am scapa de pupaturi.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

un prieten de -al meu spunea ca la noi la nunta nu se sarbatoreste mirele si mireasa. atata ii bibilesti pe musafiri, atata stai sa ii intampini, ca tu nu mai stii de tine, nu poti profita de sarbatoarea ta.

sa stii ca nici eu n-as sta sa primesc musafirii, dar ... "asa e obiceiul". si asa o sar alte obiceiuri, cu gaina, si lautarul in spatele blocului si furat mireasa.

ce ziceti , e mult pentru formatie 650 de Euro?

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Numai atat........pai Krelia ai dat lovitura, eu ma gandeam ca a fost mult mai scumpa........oricum iti sta foarte bine, sa-ti mai cumperi si altele...!!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput