copii capricorn (3)
Raspunsuri - Pagina 10
helbi spune:
La multi ani copiilor care astazi se aniverseaza! Sa fie sanatosi si sa-si bucure in fiecare clipa parintii!
Petrecere frumoasa!
crinuta spune:
Noi am stat acasa si eu am dansat cu capricornutul meu.
A adormit pe la 22:00 si s-a trezit din cauza petardelor pe la 23:45, asa ca am profitat de ocazie si am dansat cu el.
pupici
Crinuta si
Rayan
ruxandra_sb spune:
La multi ani!
Frumoase povesti de
am citit aici, mai ales cele ale lui Helbi si Anina_n.
Si noi am petrecut tare frumos, mai ales ca eram la munte si ningea. A venit si
incarcat de daruri. Matei s-a bucurat de un set de mesterit, carti, CD-uri cu povesti, trusa medicala, o maimutza si un om de zapada din plush, hainutze, etc. Iar punctul culminant au fost skiuri-le si claparii mult asteptati. Pe care le-a si incercat pe partie, impreuna cu tatal lui.
Din pacate a fost si putin bolnavior, dar ne-am tratat si azi ne laudam ca am avut prima ora de ski cu o dra monitoare tanara si simpatica. I-a placut si sper s-o tina tot asa.
In rest ne pregatim de petrecerea de sambata, de
.
Zilele astea va ajunge la munte si verisoara lui, iar sambata le culegem si pe finutzele noastre care sunt in vacanta la Busteni.
Asa ca speram sa iasa o petrecere in toata regula, si sa fie si multa zapada ca sa ne facem cu totii, mari si mici, de cap.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
Anina_n spune:
Matei, Amina Ioana , Ece, Victor, Sebastian, Andy, Bianca Elena , Andy Daniel 
Sa cresteti sanatosi si voiosi !
Felicitari si parintilor ! 
Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletele de bucurie, capricornutii vostri !
Cristina s-a bucurat de sosirea verisoarelor ei dragi in ajunul Noului An, apoi de artificiile de la miezul noptii, iar la ora 1 am mers la somn cu totii, sa putem fi in picioare pt. programul Cristinei de a 2-a zi.
Acum, ne pregatim si noi de petrecere, pt. sambata, caci duminica pleaca verisoarele Cristinei. Ieri a primit primul cadou de ziua ei, o carte imensa de basme. La ora 23 ne citea ea, "Frumoasa si bestia".
Andreia, voi pe cand petreceti ? Ce daruri i-ati pregatit Biancai ?
Ruxandra, cum schiaza Matei ? Ce daruri i-ati mai pregatit ?
Eu as vrea pt. Cristina, "Primul meu laptop". Are cineva, merita sa-l cumparam ?
Sper sa ajungem si noi la patinaj, iarna asta. Deocamdata, iesim cu saniuta si sa facem oameni de zapada, sa ne bulgarim.
Antonela, cum ati petrecut de sarbatori ? Andrada ce mai face ?
Va pup, pe curand ! 
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
helbi spune:
Nina, multumim pt urari!
Azi am serbat-o numai in familie, iar vineri avem petrecere mare. De al mine a primit Baby Pony, haine pt Barby si Baby Born si o pijama draguta. De la sora mea si cumnatul meu a primit de la Playmobil -"casa printeselor", iar de la prietena mea un cap de Barby pe care i-l poate maachia, coafa etc.
Si ca sa raspund si la intrebarea ta cu laptopul, da, Bianca a avut unul la 4 ani si tare bun a fost. E in germana al ei, dar cua jutorul lui a invatat litere, numere si o gramada de alte chestii. Eu zic ca merita.
La multi ani si pt Andy (Heidi) si Andy Daniel (dream). Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc in viata!
april spune:
LA MULTI ANI BIANCA, SA CRESTI MARE SI SA LE ADUCI BUCURII PARINTILOR.

LA MULTI ANI ANDY, ANDY DANIEL SI ILINCA. Tot binele din lume si sanatate cu carul
Anina_n spune:
La multi ani, Ilinca ! 
Sa cresti sanatoasa si voioasa ! 
Petrecere frumoasa si daruri pe masura ! 

Felicitari, Raluca ! 
Sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele ! ![]()
Asteptam povesti de la petreceri, dragi mamici !
Andreia, ce de daruri cu papusi a primit Bianca ! Ii plac mult papusile ?
Cristina este atrasa de litere si cifre, le tot tasteaza pe notes-ul meu electronic de ceva timp. Asa m-am gandit la acel prim laptop pt. copii. Bine-nteles, vrea si ea, chiar daca nu-i mai cumparam o papusa bb cum cerea la inceput.
Pe curand ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
april spune:
Cadouri au fost muuuuulte de tot, parca prea multe, dar o fata avem, bunicii o nepoata iar unchii si matusile tot o nepoata, asa ca.....dai sa fie....papusi Barbie cu capul mare, papusi Barbiie cu barbat, cercei noi (ca cei vechi nu mai era la moda, cica!!!), hainite cat cuprinde, nu mai vorbesc de dulciuri, urs panda mare, carti, caiete, CD cu povesti, l. engleza, etc........
Dar sanatosi sa fim.
helbi spune:
La multi ani, Ilinca si multa sanatate!
Biancai i-i palc papusile mult......dar mai tare i-i plac cartile si casetele (nu se vede prea bine acolo in poza, dar a primit vreo 6 casete cu povesti si 3-4 carti, una cu 600 de povesti......+ 2 puzzle.......)
Va pun ceva poze facute in luna decembrie, cu promisiunea de a reveni cu cele de la petrecerea de maine.
http://community.webshots.com/user/bianca_elena
Anina_n spune:
Ce de daruri frumoase !
Dar si merita capricornitele noastre ! 
Si Cristina se joaca cu papusi, cu poneii primiti de Craciun, face puzzle, picteza, coloreaza, asculta muzica, povesti, joaca Pacalici si chiar sheptica american. ![]()
Maine, impreuna cu cele 2 verisoare ale ei, va merge la Zoo cu fratele meu, iar dupa-masa asteptam vreo 4 copii sa vina la petrecerea de ziua ei.
Matei, Matei-Ioan, Andreea, Miruna, Alexandra 
Sa cresteti sanatosi si voiosi ! ![]()
Petrecere frumoasa pt. fiecare in parte si daruri cat mai alese ! 

Felicitari, dragi parinti de capricornutzi ! 
Sa va traiasca si sa va bucure mereu sufletele, comorile voastre ! ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn