copii capricorn (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Va multumesc din suflet pt urari si sa doresc sa va bucurati de familile voastre minunate, asa cum ma bucur eu de printesa mea!

Azi am serbat-o! A fost frumos! A avut 5 copii de la gradi si inca vreo 5 ai prietenilor...au fost si adulti vreo 10.A avut 2 torturi cu artificii...a primit o chitara, puzzle, o rochita superba, cercei si lantisor, masina lui Shelly (ca a lui barby se epuizase) si lucruri necesare in noaua viata de scolarita pe care o va incepe din toamna. Ne-am simtit bine cu totii si acum o juma de ora (ora 11.30 noaptea) au plecat ultimii musafiri......Acum Bianca se odihneste impreuna cu baietelul prietenilor nostri, care va ramane 2 nopti la noi!

Maine sau cel tarziu duminica pun si poze de la petrecerea de azi si cea de miercuri!

Mergi la inceput

La multi ani pt cei 4 aniversati de azi: Matei, Matei-Ioan, Andreea si Miruna, prtecum si Alexandrei pt maine!

Sa firti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by helbi

Va multumesc din suflet pt urari si sa doresc sa va bucurati de familile voastre minunate, asa cum ma bucur eu de printesa mea!

Azi am serbat-o! A fost frumos! A avut 5 copii de la gradi si inca vreo 5 ai prietenilor...au fost si adulti vreo 10.A avut 2 torturi cu artificii...a primit o chitara, puzzle, o rochita superba, cercei si lantisor, masina lui Shelly (ca a lui barby se epuizase) si lucruri necesare in noaua viata de scolarita pe care o va incepe din toamna. Ne-am simtit bine cu totii si acum o juma de ora (ora 11.30 noaptea) au plecat ultimii musafiri......Acum Bianca se odihneste impreuna cu baietelul prietenilor nostri, care va ramane 2 nopti la noi!

Si poze: http://community.webshots.com/user/bianca_elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Multumim de urarea din 4 ianuarie de ziua lui Andy. I-am tinut ziua in 27 decembrie ca atunci am putut. Am pus cateva poze in My Photo Gallery pe site-ul lui de la petrecere. A fost fericit. Nu stiu cum vom face cu anii ce vin, de acum stie ca daca vine ziua lui e party si ii place ca primeste cadouri. Asta zice el. In fine, ii facem fericiti cat sunt copii, ca la maturitate viata asta e din ce in ce mai grea.
Doresc tuturor copiilor Happy Birthday si o copilarie cat se poate de fericita!

Un scurt off-topic pentru helbisi Heidi si dream sunt eu. Heidi a fost primul nume de utilizator si am dorit sa il schimb, nu s-a putut, asa ca, mi-am pus altul. Multumesc oricum, ai fost draguta cu urarea.
La multi Ani si pentru voi!

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

La multi ani, Paul cu multa sanatate si bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumim frumos pt urari.

Noi am fost la munte, unde peste zi am skiat iar pe seara am organizat o mica petrecere.

Pe Matei l-am "coafat", adica i-am facut tzepi, cu gel; si cu ochelari arata foarte bine. Invitati au fost verisoara lui si cumnatii, o colega de servici&sot cu baietzelul, care-i cam de varsta lui Matei, si bunicii.

A primit cadouri frumoase, s-a bucurat tare la tort si a cantat cu toata gura "La multi ani !!"
Copiii s-au jucat si s-au harjonit si timpul a trecut mult prea repede..

A doua zi ne-am intalnit cu totii pe partie si petrecerea a continuat pe skiuri, mai cu o cazatura, mai cu niste zapada ..

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

am si eu un capricorn...mai e loc si ptr.el?
Daca da sa facem cunostinta:
Bogdan-10 ianuarie 2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Ziua Cristinei este abia maine, pe 10 ian., doar ca avand nepotelelele mele la noi, pt. a le avea si pe ele la petrecere, i-am tinut ziua mai repede Cristinei, pt. a se putea bucura impreuna cu verisoarele ei dragi de petrecere.
A fost minunat, Cristina a fost tare vesela, a mancat mai multa frisca light decat tort, s-a jucat cu invitatii, a dansat, s-a bucurat de copii aproape 5 ore.
Pozele le vom avea abia sapt. viitoare, cred.
Multumesc pt. urari !
Sanatate si numai bucurii va doresc, si eu !

Paul
Sa cresti voios si sanatos !
Silvana, felicitari, sa va traiasca si sa va bucure mereu sufletele !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

La multi ani celor 4 prichindei, care azi se aniverseaza: Nina-Cristina, Ruxadra-Maria, Ioana si Alexandru-Bogdan!

Multa sanatate si noroc in viata!

Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ruxandra, ce fain ati petrecut de ziua lui Matei !
Si noi, tot intr-o petrecere o tinem. Azi la gradi, sambata urmeaza cu nasii.
Multumesc pt. urari, Andreia !

Ruxandra Maria, Ioana, Alexandru Bogdan
Sa cresteti sanatosi si voiosi !
V.Erica, Anuc, fannna2003, felicitari, sa va traiasca minunile !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput