copii capricorn (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Emma, Laura si Amelia
Sa cresteti sanatoase si voioase !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura, tuturor !

Felicitari, oLo, CataD, mmag !
Sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele, zanele voastre scumpe !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani Emma, Amalia si Laura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La multi ani Teodora, Patrik si Iulian si tuturor, ca doar e luna lor.

Mergi la inceput

fannna sunteti pe listuta caposilor
La multi ani lui Bogdan, sa-ti traiasca si sa fie sanatos. Mergeti la scoala la toamna?

Mergi la inceput

La multi ani!!!!
copiiilor care s-au aniversat in ultimele zile: Teodora, Patrick, Iulian, Matei, Luca, Alexandru, Ayla, Ata, Sebastian Ionut Gabriel si Miruna!!!!

Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parintii, fratii si rudele voastre!

Dragi parinti, sa va traiasca copii si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Si pt ca vineri am avut ultima petrecere, cea de la gradinita, va pun poze cu tortul care a facut "furori" la gradi, toata lumea intrebind daca e facut in casa...si da, a fost facut acasa!

Speram sa va placa si voua tortul Sponge_Bob.......si nu numai:
http://community.webshots.com/user/bianca_elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna fetelor! La multi ani tuturor copilasilor care-si sarbatoresc zilele acestea zilele de nastere!Si multumim Helbi pentru urari! Noi de ieri o tinem intr-o petrecere! A facut si fetita mea scumpa 2 anisori!Si nici nu stiu cind a trecut timpul!A fost tare fericita, ca a primit o multime de cadouri, si nu mai stie cu care sa se mai joace!
Pupici tuturor, si mai ales aniversatilor din zilele urmatoare!
Happymumy + Ayla(15.01.2004)

Mergi la inceput

La multi ani Irina si Serban

Andrada

Mergi la inceput

La multi ani lui Victor (pt ieri ) si La multi ani, Irina si Stefan, cei doi copii care se aniverseaza azi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

fannna sunteti pe listuta caposilor
La multi ani lui Bogdan, sa-ti traiasca si sa fie sanatos. Mergeti la scoala la toamna?

April, ma uitam acum pe listuta, ca eram curioasa ce copii mai sunt nascuti in 2000, si am vazut ca apare de 2 ori fanna2003: odata cu ALEXANDRU_Bogdan, si alta data cu BOGDAN. Cred ca sunt dse 2 ori pe listuta, pt ca mamica e aceesi si data nasterii aceeasi (si unul din prenume).

Mergi la inceput