copii capricorn (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

ai dreptate Andreia, sunt cam habauca. daca mai sunt nereguli sa imi atrageti atentia.

am corectat.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by april

ai dreptate Andreia, sunt cam habauca. daca mai sunt nereguli sa imi atrageti atentia.

am corectat.

Andrada

Ei.....stai linistita......mie mi-au picat ochii acolo, numai uitindu-ma dupa copilasii din anul 2000, ca altfel, desi am citit listuta, nu am stat sa o "buchisesc". Si asa esti super draguta ca te ocupi de ea .... o de la mine pt tine si un pt Andrada de la Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

multumim de urari! noi nu ne petrecem cine stie ce, am facut un tort, probabil vom avea ceva musafiri intinsi pt.urmatoarele zile dar nimic deosebit. serban deja s-a aniversat invatandu-l pe "nu vau", ca oricum totul era NU...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Da, multe, multe si mai multe lui april pt toata munca&grija cu listutza.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona77 spune:

fetita mea este nascuta pe 13 ianuarie 2003, este o capricornita autentica: plina de personalitate, energie, mereu in centrul atentiei si mai ales super mamaoasanu face mai nimic fara mine, pe ta-su nici nu prea il baga in seama, decat la harjoana, atunci sunt cei mai buni prieteni.
desi e micuta, la gradinita educatoarea mi-a spus ca e lidera de grup, ca ea propune ce activitati, cantecele sau dansuri sa faca, ii place sa preia conducerea si nu se lasa pana nu obtine ce isi propune.
de o bucata de vreme, am observat ca atunci cand se enerveaza nu mai plange ci strange din dinti, pleaca la ea in camera, bombane ceva apoi vine si vorbeste despre cu totul altceva.
ca se pricepe sa schimbe subiectul, e poveste veche, cum nu ii place ca e luata la "mijloc" cum o intoarce cum vrea ea, te si pufneste rasul.
o iubesc mult de tot si ma mandresc cu ea

Acela care nu se iubește pe sine însuși nu stăpânește nimic pe lumea asta

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor pt floricele. ma straduiesc, dar cu timpul stau tot mai prost, asa ca nu prea mai pot intra cum as vrea la "caposii" nostri.

ilona o sa o trec pe mandra ta pe listuta dar sa-mi spui si cum o cheama.

pupici multi copilasilor si mamicilor

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bine ati venit Ilona si capricornita autentica ! Tare frumos ai descris-o ! Sa va traiasca minunea de capricornita !

Ce mai fac micii capricorni ?
Cristina este racita si nu a mers la gradi saptamana asta. Dar nu se plictiseste ea, acasa. Se joaca mai tot timpul cu poneii(are 8, deja), papusile, casutele si se uita in fiecare zi la "Regele leu". Este fascinata, nu altceva, de acest film animat(singurul ce-l avem, de fapt) !
Mai cere masuta pt. activitati ca pictatul, coloratul sau completarea in reviste cu activitati specifice varstei ei.
Afara fiind zapada, s-a mirat zilele trecute ca imediat este 1 martie, ziua martisorului. "Deja vine primavara ?!"
Nu vine ea, o aducem noi cu martisoare si ghiocei.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Ce frumos ninge afara..... Parca vine Craciunul.....
E o iarna de vis. Imi aduce aminte de copilarie.....
Andrada ma tot innebuneste cu omuletii de zapada, dar e afanata zapada si nu putem face omuleti. Azi , maine vin martisoarele. Abia astept.

puiutzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ce frumos vorbiti voi acolo de iarna ca in povesti si de martisoare!!!

Aici, pe de o parte bate un vint...........brr........iar pe de alta, nu exista martisoare. Bianca a avut in fiecare an, primite din RO, dar nu intelege f bine semnificatia Martisorului, daca aici nimeni nu poarta:-((

Ea e taaaaaare obosita........scoala si gradi i-au cam pus capac. Activitati extra nu mai are decat dansul vinerea, iar peste o luna are chiar o serbare cu grupa de la dans.

In rest, si ea cam trage de nas si mai tuseste, dar nimic rau deocamdata.

WE placut!

Mergi la inceput

Andrada a facut laringita. Credeam ca scapam doar cu stranut, curs nasul dar nu a fost asa. Oricum din mai nu a mai facut laringita, si e o forma mai usoara. Doar dimineata a "latrat".

Soarele a iesit pe ulita nostra si ne place tare mult. Sa speram ca vine primavara, cu multe

puiutzul meu

Mergi la inceput