copii capricorn (3)
Raspunsuri - Pagina 14
ooana spune:
Felicitari pentru mamicile cu copii capricorni....mi-as dori ca atunci cand voi avea un bb el sa fie capricorn ca si mine...sunt copii cu o pesonalitate extraordinara si foarte energici! Spuneti-mi voi daca ma insel...va intreaba o capricoarna!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
april spune:
Mare dreptate ai oana. Dar incapatanarea asta nu trece cu anii???? Ca eu nu mai pot . Numai ce vrea ea. Dar si eu sunt capoasa rau (taur) dar sunt mica pe langa capricoarna mea
Ce sa mai zic ca tati e scorpion (alt capos)
puiutzul meu
ooana spune:
quote:
Originally posted by april
Mare dreptate ai oana. Dar incapatanarea asta nu trece cu anii???? Ca eu nu mai pot . Numai ce vrea ea. Dar si eu sunt capoasa rau (taur) dar sunt mica pe langa capricoarna mea
Ce sa mai zic ca tati e scorpion (alt capos)
puiutzul meu
Incapatanarea nu cred ca trece...adika eu am 26 de ani si pana acu' nu mi-a trecut!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
april spune:
fetelor, ce va mai fac copiii?
noi suntem racite putin, dar speram sa ne treaca.
pusici
puiutzul meu
Fericirea e compusa din lucruri marunte.
ruxandra_sb spune:
April, noi ne laudam c-am fost cel mai tare din parcare, ieri la proba de dans.
Au venit la gradinita sa-i testeze, sa vada daca incep orele acum sau o lasa pt la anu.
Adevarul este c-are pe cine mosteni.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
april spune:
ce bine de voi ruxandra, la noi nu s-a facut nici o selectie, la nimic
felicitari
puiutzul meu
Anina_n spune:
Cristina este bine, a scapat usor de raceala(numai cu nasucul), chiar daca a durat vreo 2 sapt.
Azi are carnaval, unde va fi Scufita Rosie, desi initial a vrut Alba ca Zapada. Dar negasind rochita de printesa, am convins-o sa fie Scufita Rosie cu o pelerina cu scufie din satin si un cosulet cu prajiturele si suc pt. diabetici, bine-ntles !
Bravo, Matei !
Tare mi-ar fi placut si mie sa o dau pe Cristina la un sport, dar acum, sa faca miscare prea multa nesupravegheata este periculos pt. ea, caci poate da in hipoglicemie(glicemie scazuta).
Pana mai creste sa simta si sa recunoasca din timp semnele hipoglicemiilor, mai este.
Andreia, voi cand aveti carnaval si ce tinuta va imbraca Bianca ?
Sanatate si pupici, tuturor ! Pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
april spune:
pt caposii nostri.
O primavara insorita tuturor.
april spune:
pt. voi:
http://images.google.ro/images?svnum=10&hl=ro&lr=&q=tulips
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
Anina_n spune:
Wow, Antonela, ce frumoase imagini !
M-ai nimerit cu lalele ! Sunt printre florile mele preferate, desi n-au parfum. Imi plac mult, liliacul si lacrimioarele.
Uite, pt. tine, Antonela, ca esti asa de draguta cu noi ! Frezii si zambile !
O primavara minunata, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn