copii capricorn (3)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
april spune:
mersi mult Nina, sunt superbe zambilele si freziile si felicitarea la fel.
Da, si ale mele sunt favorite lalelele, mai ales ca se nimeresc si de ziua mea si sunt obisniuta sa primesc lalele. In special galbene imi plac. Muuuult.
De fapt toate florile de primavara imi plac si mai apoi cele de camp din luna mai.
Sa aveti o zi de 8 Martie fericita si insorita. Azi e baba mea si nu ploua, nu ninge, nu e viscol, e frig dar soarele si-a aratat putin dintisorii. Asa ca sunt multumita, se putea si mai rau.
Azi avem serbarea, dupa amiaza. Maine va pun poze sa ne vedeti cum am fost la serbare. Sper sa spuna tare si rar poezia ca o mananc de nu.
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
april, abia astept sa vad pozele de la serbare, caci n-am vazut-o de mult pe Andrada, in poze.
La Cristina, serbarea de Ziua Mamei va fi in mai, din cauza carnavalului neavand timp sa o pregateasca acum.
Sunt convinsa ca Andrada iti va face o surpriza frumoasa la serbare !
Da, si mie imi plac mai mult florile de primavara si de camp ! Sunt multicolore, gingase si parfumate.
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
april spune:
Aseara am avut serbarea de 8 Martie. A fost fff bine, a spus frumos poezia, tare si rar.
Si s-a uitat in ochii mei. Imi venea sa plang. Sunt tare fericita.
Poze am facut (le vedeti mai jos) dar au iesit tare rau, nu sunt clare. Asa e cand faci poze cu aparat de imprumut. Tati l-a luat cu el cand a plecat (la bursa de studii) aparatul nostru, asa ca ne multumim cu astea.
serbare 8 Martie
april spune:
am uitat....
La multi ani mamicilor de capricorni si capricoarnelor noastre dragi
serbare 8 Martie
Anina_n spune:
Ai vazut, april, ca te-a surprins Andrada cu o recitare perfecta ! Bravo, Dada !
E frumoasa Dada, la fel si rochita !
La multi ani, de 8 martie, dragi mamici ! Sa fiti sanatoase, iubite si fericite ! [/blue]
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
La multi ani, sa fiti fericite alaturi de cei dragi!
April, frumoasa fetita ai! Ma bucur mult ca am vazut-o, pt ca, poate tu ai mai pus poze cu ea, dar eu nu le-am vazut pina acum. Sa va traiasca si sa aibe numai succese in viata de scolarita!
Anina, nu-mi mai amintesc bine (imi trebuie sigur niste lecitina)......tu ai pus pe undeva poze cu Cristina (de la ziua ei)?
Bianca e ok. Are serbare pe 18 cu scoala de dans. Faza mai aiurea e ca noi nu avem voie (teoretic) sa pozam/filmam. Fac ei totul ..........ca sa scoata bani, evident. Cica ne dau caseta filmata profesional, dar nu ma intrebati cit va costa..oricum, o voi cumpara! Ca astia fac asa de putine serbari cu copii, incit e pacat sa ratezi o asa ocazie
La carnaval Bianca a fost "Hexe= vrajitoare" in prima zi si Fluturas in a doua. Nu am pus inca poze, dar sper sa reusesc curind. A fost frumos spectacolul: muzica, jocuri, dans.......Bianca a castigat un concurs de dans si unul de "mincat" rapid, fara ajutorul miinilor o prajitura.........destul de maricica........era asezata pe o banca.......Cind m-am uitat la Bianca, prajitura era pe banca.....pina a declansat blizul........praji nu mai era
Cum mai e Cristina....sa stii, ca desi nu am mai avut asa de mult timp in ultima perioada, m-am tot gindit la ea si am urmarit ce ai scris la "Diabetul ..........". Multa sanatate!
Pupici!
Anina_n spune:
Andreia, stiam eu ca aveti carnaval ! Astept pozele, pe cand se poate.
N-ai nevoie de lecitina, inca nu am pus poze de la ziua Cristinei, caci nu am developat filmul, inca. Dar am cateva poze noi, in link-ul de la semnatura mea, la Nina-Cristina, facute cu un parat digital, ce eu nu am.
Dragi mamici, pt. ca april nu prea va avea timp de net, o vreme, m-a rugat pe mine sa deschid urmatorul capitol.
Asadar, poftiti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">cap. 4 !
Nina, mami de
![](zana.gif)