copii capricorn (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani, Daniel!

Multa sanatate si numai bucurii in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna dragi mamici de capricornuti draguti, iata ca mai trecem si noi pe aici.
Sper ca nu ne-ati dat disparuti.
In primul rand multumim pentru urari, noi am facut party la 1 an si va invit la poze:
http://community.webshots.com/user/sweety29103

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

La multi ani Radu si Daniel!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Despre Rayan ce sa va spun: are o rabdare de fier( seamana cu tati ca la mine rabdarea este punctul slab), daca ii intra ceva in cap nu renunta pentru nimic, orice as face eu, e incapatanat, insa fara sa se enerveze ( sper sa ramana asa), e vesel, sensibil, un scump.
Are nevoie de multa atentie, e cel mai fericit cand stau cu el si ma joc.
Partea proasta este ca desi ii interzic unele lucruri nu asculta: de ex, musca din musamaua tarcului indiferent ca spun de N ori " nu e voie".
Va mai povestesc.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

Ne primiti si pe noi ???
Baietelul meu Cristi e nascut pe 2 ianuarie 2003.
La multi ani tuturor capricornilor sa va bucurati de ei si sa fie sanatosiviata sa le ofere numai frumoase La multi ani !!!

Eu si cei doi baieti ai mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bine ati venit candy si Cristi !
crinuta, sa-ti traiasca incapatanatul cel frumos !

Va doresc petrecere frumoasa de Anul nou
si un sincer la multi ani cu sanatate si numai bucurii, alaturi de cei dragi !
Sa ne "vedem" cu bine la anu' !

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

La multi ani AMINA-IOANA!!!!! si La multi ani MATEI!!!!!

Sa fiti sanatosi, iar norocul sa va insoteasca in tot ceeea ce veti face in viata!

Dragi parinti, sa va bucurati de cei doi aniversati de azi!

Petru toti copii capricorni, pt parintii, fratii , rudele si prietenii lor va dorim din toata inima un an nou 2006 cu sanatate si bucurii!

LA MULTI ANI!!!!!

Cu drag,
Bianca (4.01.2000) si

Mergi la inceput

Cum ati petrecut de revelion?

Bianca a avut parte de prezenta a doi baietei: prietenul ei de aici si un baietel din RO. A "reusit" sa-l faca gelos pe prietenul ei, acordand (ca o gazda buna ce a fost) mai multa atentie noului venit, cu care s-a jucat pana spre 4 dimineata!

Cu o seara inainte m-a ajutat la ornat de salate. O sa pun cateva poze sa vedeti si voi o salata de beuf ornata de Bianca si prietena mea, dupa ce am "modelat-o" eu (salata, nu prietena).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Salutare fetelor in noul an! La multi ani tuturor! Si LA MULTI ANI! pentru Matei si Amina-Ioana, si pentru astazi LA MULTI ANI! pentru Ege si Cristi! Sa cresteti frumosi si sanatosi!
Cum ati petrecut de revelion?
Va pupic pe toate!
Happymumy si Ayla(15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

multumim frumos pt urari .astazi ne cinstim
La multi ani tuturor care isi serbeaza ziua astazi sa fiti sanatosi si sa aveti noroc in viata ,Domnul sa va vegeze pasii si sa va apere.
Eu sunt atat de fericita puiul meu face 3 ani ,ce a trecut timpul....

Eu si cei doi baieti ai mei

Mergi la inceput