copii capricorn (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani, Cristina! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Edesea sa va traiasca printesa si sa aveti parte de bucurii din partea ei!

Ruxandra
, ma bucur ca ia mai povestit de Matei. Chiar ma gandeam intr-o zi ca la subiectul asta s.a ajuns sa se scrie numai ca sa se ureze, dar nimic in plus despre realizarile "capricornilor§". Oare chiar nu au mai facut nimic?

Nina
, ce mai face Cristinica? Eu, ca sa fiu cat de cat la curent cu noutatile despre ea intru zilnic pe subiectul despre diabetul zaharat la copii. Sper din suflet sa reusiti curind sa-i gasiti o schema potrivita si Cristinei sa-i mearga pe zi ce trece si mai bine! Sa o pupi din partea Biancai si voua va trasmit toata stima si respectul meu pt tot ce faceti pt ea. Craciun ferisit, si fie ca noul an sa va aduca numai sanatate la toti!

Bianca e bine, a terminat si cu scoala si cu gradi. Acum e in vacanta de miercuri, dar ieri a fost toata ziua la colindat cu parintele de la parohie si alti copii si s-a simtit f. bine. Apoi, au impodobit bradul de la parohie, iar acum astepta sa vada daca vine mosul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La multi ani tuturor

Va urez Craciun fericit si sa vi se implineasca toate visele.
Sanatate si prosperitate.

Antonela & Andrada

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032&whichpage=1" target="_blank">copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Andreia, multumesc pt. gandurile tale frumoase !
Nu vreau sa scriu acelasi mesaj peste tot, de aceea incerc sa scriu despre diabetul Cristinei numai la acel subiect.
Cea mai mare bucurie, acum, de Craciun, este ca micutei mele ii merge mai bine, chit ca a racit usor.
Il asteapta si ea pe si isi mai asteapta cele 2 verisoare tare dragi ei.
La multi ani, sarbatoritilor din aceste zile si felicitari parintilor pt. minunile lor !

Va doresc un Craciun minunat,
cu multa dragoste si liniste in suflete,
cu momente de neuitat, alaturi de cei dragi
si daruri pe masura !

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna mamicute de capricornutzi!
La multi ani , multe cadouri si pupici pentruCRISTIAN(LuminitaB) si DAVID(mamaluidavid), si nu in ultimul rind pentruCRISTINA(Edessa) si SABINA(Cookie)!
Sa va traiasca micile comori, dragi mamici!
In rest, noi sintem bine bebica e un pic racita.Ieri am facut si noi bradul si a fost foarte incintata! De dimineata cum se trezesta da fuga sa vada " badu" si "uminice" (instalatia de pom).
Va doresc spor la treaba si la cumparaturi!
Si daca nu mai apucam sa vorbim , va urez de pe acum un Craciun Fericit alaturi de puiutii vostrii si de familiile vostre!
Sa va aduca Mosul tot ce va doriti!
Pupici tuturor!
Happymumy+ Ayla(15.01.2004)

Mergi la inceput

La multi ani , cu intarziere celor 4 aniversati din aceste minunate zile de Craciun! SABINA-IOANA, CRISTIAN-IONUT, DAVIS si MIHAI!!!!

Va doresc tot binele din lume, sa cresteti mari si sa va bucurati de tot ce e frumos in viata!

Dragi parinti, sa va traiasca copilasii si sa va umple viata de clipe fericite, asa cum sunt sigura ca au fost si dece de anul acesta!

A venit Mosul la capricornuztii vostri??? Ca la Bianca mea a venit cu muuuuuuuuuuuuuuulte daruri!!!! Nu cred ca voi reusi sa le enumar pe toate, dar voi incerca: Baby Born + salopeta si costum de ski pt el; covoras muzical pe care se poate dansa si care are atasat un proiector, ca la discoteca, carti si casete cu povesti in germana si romana, hainute, jocuri si puzzleuri, lenjerie de pat,, alt bb care se misca, danseaza, canta..............si lista cred ca mai poate continua! Cred ca a fost cel mai frumos Craciun! Bianca a desfacut fericita vreo 2 ore fiecare cadou, apoi am plecat la biserica sa o impartasesc. Slujba a fost extraordinara, iar corul de la Teologia din Arad, venit special pt acest eveniment, a facut ca totul sa fie si mai frumos! Apoi, am mers la niste prieteni la masa, iar pe seara au mai venit si altii si vreo 2 ore am cantat colinde romanesti si nemtesti (am avut si aconpaniament de orga). Prietena mea, venita din tara pt sarbatori imi spunea aseara pe drum, ca asta a fost cel mai "romanesc" Craciun pe care l-a petrecut vreodata!

De Revelion o sa ne adunam la mine si speram sa petrecem cel putin la fel de frumos ca si de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Andrada a asteptat mosul cu sufletul la gura, dar a meritat. Sub bradulet a gasit tot ce i-a scis mosului.
Papusa Barbie cu barbat! auziti voi! Noi stiam de asa ceva???

Apoi un CD cu l. engleza + carticica la ea, alte carti de colorat si de matematica, ca nu ne prea place, dar pana la scoala mai e, poate, poate.....
Dulciuri gramada.

In ajun am plecat la socrii, la tara. A colindat fata mea....a castigat primii ei banuti. Tare fericita a fost. Acum se tot cazneste ca nu stie pe ce sa-i cheltuie.

Sarbatori fericite
pozici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032&whichpage=1" target="_blank">copii capricorn

Mergi la inceput

Buna, mamici de capricornuti !
Ce de daruri frumoase au primit Bianca si Andrada !
Cristina a primit vizita Mosului in persoana, ca in fiecare an. Dar zice ca nu a pacalit-o Mosu', caci a vazut ca nu era asa batran, avea barba ca de vata si guma pe obraji, adica prinsa cu elastic.
S-a bucurat de toate darurile(papusi, ponei, mozaic cu litere, carti de colorat cu cifre si litere, carti de joc cu Cartea Junglei), ba, nici nu vroia sa doarma in prima noapte de Ajun. "Eu nu dorm noaptea asta, ma joc cu ce a a dus Mosu' !" Apoi, dupa o asidua munca de convingere a zis "Eu dorm cand ma ia somnu'."
Chiar daca a avut glicemii mai scazute si am tras o sperietura zdravana cu ea, pe 24 dec. la amiaza, cand a avut cea mai scazuta glicemie de pana acum, ma bucur ca am avut parte de 2 zile frumoase de Craciun cu si daruri, colinzi, colindatori, ninsoare si multa zapada afara.
Am fost si la colindat cu ea, sa o fi vazut ce mandra canta si scutura din clopotei si ea.
Acum, steapta venirea verisoarelor ei dragi si tortul de ziua ei.
Va doresc numai zile frumoase in continuare !

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

La multi ani, RADU!!!

Sa cresti maer si sa le aduci parintilor tai, numai bucurii!

Nina, ma bucur mult sa aud vesti bune despre Cristina. Sper din suflet sa i-i fie bine, sa aiba glicemiile bune si sa va bucurati si voi in liniste de perioada asta din an, cand pt noi si puiutii nostri nu e numai luna cadourilor, ci e LUNA LOR, a CAPRICORNILOR!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna seara.
Am si eu un copil capricorn,Daniel,azi a implinit 8 ani,tocmai ne-am intors de la petrecerea lui,i-am tinut-o la un restaurant specializat pe astfel de petreceri,cu sala amenajata pt. copii,salon pt. adulti,etc.
Copiii s-au distrat de minune,dupa 3 ore abia i-am putut dezlipi de acolo.
Urez La multi ani! tuturor capricornilor.

Mergi la inceput

angy si Daniel, bine ati venit !
La multi ani, Radu si Daniel !
Sa cresteti sanatosi si voiosi !
Felicitari, dragi parinti ! Sa va traiasca capricornutii !
Cristina asteapta artificiile din noaptea de An nou si dimineata de dupa, sa mergem cu sorcova.
Pe curand !

Mergi la inceput