Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

neata..
Andreea cred ca ceva nu-i prieste lui Pupi..nu cred sa aiba altceva...analizeaza putin ce a mincat in cele doua zile in care a vomat si elimina alimentele comune...Eventual cruditatile..macar o perioada..
Maria si Luca Stefan sint bine, ieri am vorbit cu ei..se pregatesc de petrecere...
Pupici pentru mamele nedormite de aproape un an..
Sanatate Moatei....
Alice si Adela ..eu i-am dat budinca din comert.pt ca eu cu acesta budinca fac tarta cu fructe si tort cu piscoturi..si nu a patit nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da,dar e ciudat olivia, pt ca in dimineata aia bause doar formula si papase niste gris cu lapte...iar acum...altceva. adica pui si rosii la pranz si seara un sandwich cu cheddar. nu's ce sa zic. oricum, cojile rosiilor si branza erau nedigerate. concluzia, nu-i mai dau branza seara, poate asta sa fi fost.
dimineata i-am dat cheerios si paine prajita (asta dupa ce bause o sticluta de lichid de rehidratare) si a mai baut si o cana de formula si e ok.
multumesc ca te gandesti la noi.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Azi e o zi mare pentru mine...puiul meu face un an. Inca nu s-a nascut...dar e pe aproape, motiv de nostalgie...si lacrimi de bucurie. Si cu cine sa impartasesc bucuria daca nu cu voi, mamici de pe DC?
Va multumesc din suflet pentru urari. Va citesc destul de des, dar timpul nu-mi permite sa scriu atatea mesaje cate as vrea.

Luca e bine..creste vazand cu ochii. vorbeste pe limba lui, merge bine in ham...inca putin si gata..e pe picioarele lui:)

Va pup pe toate si promit sa pun cat de curand pozici de la aniversare. Maine sarbatorim marele eveniment cu tam tam... ca asa-i frumos!

Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Am intrat si eu sa va salut. Nu prea am mai scris in ultimul timp, dar am citit tot. De fapt citesc zilnic de cateva ori pe zi, dar cand vreau si eu sa scriu...ba se blocheaza calculatorul (cat de curand va merge la gunoi daca nu se cuminteste, sau ii reinstalez win), ba ma apuca cate o criza de rinichi.
Hai sa va spun si eu despre moata mea. Care mi-a rupt sufletul la telefon cu "mami-mami-pa-pa".Spus pe un ton asa dulce.
Noi mergem in picioruse foarte bine acum , mai de mult dar nu stiu daca v-am spus si voua. De fapt mai mult alergam, si nu mai cadem asa ca inainte.
Spunem o multime de cuvinte. Si da la fel ca si altii, spunem "ca-ca" , dar dupa ce am facut bineinteles, asta ca sa stie mamaie sa ne schimbe. Ca de suntem domnisorica si nu ne mai place asa ceva la fundulet.
Deschidem televizorul, caci stim sa apasam pe butonul rosu. Vorbim la telefon "ao-ao", ii aducem lui tataie ce ne cere, cana de apa, si altele. A si bem singurica apa din cana obisnuita. Mai dam si pe noi, dar marea majoritate merge in gurita.
Sunt multe pe care le facem, dar mami nu vrea sa va plictiseasca.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Multumesc Andreea (amironeanu) si Dana pentru datele de acces la album. O sa punem poze cu siguranta in week-end. Intre timp m-am delectat cu cele existente. toti piticii / pozele sunt de milioane..

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

noi maraim si mai si plangem. tot maselele sa fie de vina? la pranz n-a vrut sa pape ce-i pregatisem lui, nici piept de pui, nici tortellini, in schimb a ros o coaja de pizza fara nimic pe ea si a bobinat 2 felii mari de pepene galben. sa fie doar moftrui, ori dintii, chiar ca nu mai stiu... e nasol ca tati are masina defecta si e plecat cu masina mea, as aca nu prea avem unde ne duce. poate sa mai facem o plimbare cu carutul, dartrebuie sa cautam umbra.
liliana, ce mi-a placut cu mami-pa, dulce tare. cred ca te-ai topit.

philip&andreea

Mergi la inceput

la semnatura sunt pozele din albumul nostru

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Liliana, felicitari vaz ca sunteti la avansati, stati bine si chiar ma bucur! si cum sa ne plictisesti??
Maria, distractie placuta si petrecere frumoasa!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august si tzucurica fara motz

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Sunt franta (si eu fac parte din clubul mamicilor nedormite, chiar daca doarme mai bine tot se mai trezeste peste noapte), dar nu ma pot duce la culcare fara sa va scriu.

STEFAN LUCA
Iti dorim tot binele din lume si sa-i bucuri pe parintii tai in continuare!

Pupam toti copii, in speciali pe cei care sunt mucosi sau au alte probleme si suntem siguri ca vom trece repede si usor.
Liliana, cum sa nu ne intereseze ce mai face comoara ta?! Dar niste poze cu ea nu ai?
Dana, si eu am citit un pic din link-ul care ni l-ai dat, este super, sper sa am odata si odata timp sa-l citesc.

Dar voi nu mai vreti sa puneti poze in albumul nostru?

Noapte buna si o zi frumoasa pentru fetele de peste Ocean(e) (adica si din Japonia)!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Ufff , ufff mai frumoaselor, daca ati stii voi de cate ori v-am multumit eu ca existati, chiar daca am facut-o numai pentru mine, a fost facuta din tot sufletul.
Am uitat sa va spun ca si noi avem probleme cu nasucul. Nu stiu daca de la masea sau nu (caci ne da a doua maseluta). Avem deja 7 dintisori si o maseluta, iar un dintisor si o maseluta sunt pe drum. Si maica-mea nu se pricepe deloc sa-i traga mucisorii cu pompita pe care i-am dus-o, asa ca tot la clasica batista apeleaza.
Mi-am vazut minunea pe web cam, uf ce mare a crescut, parca nu mai e bebelul pe care l-am lasat. Si ce dulce e cand isi sterge nasucul, ia batista si o plimba pe la nas, bineinteles fara rezultate, dar intentia conteaza.
A si stim sa numaram, hei stati usor ca nu suntem genii, si nici unu, doi nu stim sa zice. Dar tataie ne-a invatat sa numaram pe degete, adica ne arata cate un deget si zice unu, al doilea deget doi...etc. Cand o intrebi pe Adela cum numara fata, iti arata degetele,. bineinteles nimic mai mult. Dar ptr mami e super.

Gata ca iar v-am scris o opera intreaga.

Andreea A., da avem poze, cam vreo 7-8 mii (da mii), dar tati nu ne da voie sa punem pe net, are el un fix cu asta. Dar o poza in album tot o sa punem, numai sa ma decid care.

Liliana

Mergi la inceput