Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (102)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Revenim si noi la scris, ca sa nu ne dati la o parte....
Felicitari tuturor sarbatoritilor, tuturor mergaretilor! Azi si Codrut a facut cam 10 pasi singur-singurel.Culmea este ca tocm,ai il filmam.Am avut un norooooc....
Azi-noapte insa a facut febra:37,6.E vioi, mananca foarte bine...Sa fie febra de la maselute???Asa il apuca pe el in we....Sper sa nu fie ceva grav...
Am incercat sa pun poza pe webshots si nu am reusit.M-am logat cu userul si parola data de voi, dar cand dau click pe my photos apare albumul meu ...Ce e asta?! A mai patit careva???Cum sa fac???
Pupici mii tuturor!
Sa nu ne uitati !!!!!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Noi am fost dimineata in vizita si ne-am dat un pic programul peste cap. Am ajuns acasa pe la 2 si am pus-o direct la culcare pentru ca i se inchideau ochii, ii dau sa pape cand se trezeste.
Si Stefaniei ii ies niste masele, cred ca face si un pic de febra, dar nu i-am pus termometrul, are vreo 3 nopti de cand ii dau cite 3 ml de Panadol. Oare mai pot sa-i dau? Pe prospect scrie sa-i nu-i dau mai mult de 3 zile.

Adema, s-ar putea sa trebuiasca sa dai mai intai logout de pe contul tau si abia apoi sa intri cu username-ul si parola data de noi.

Week-end placut!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello tuturor!
va salutam in fuga din vestul tarii. in tren a fost ok, iepurasul a dormit de la 9.30 pana la 7. dupa aia si-a (mai) gasit o prietena pe care a luat-o in brate si a pupat-o la greu.
asa ca una peste alta e ok.
Andreea, nu cumva Phillip maninca cam repede si cuu pofta si ii pica greu la stomacel?
Alice si Roberta, bine ca ne dati semne de viata! pupici!!
Liliana, ce tare fazaa cu mami pa...imi dau seama ca te-ai topit!
Adema puuiule stai linisttita, 37,6 nu e semn de ingrijorare. supravegheaza-l si da-i ceva panadol diseara daca nu scade.
pupici tuturor si o seara frumoasa!

Mergi la inceput

amironeanu,asa am facut: m-am de-logat, apoi logat cu iulieaugust2004, pot vedea albumul cu pozele voastre, dar cand dau click pe "my photos" apare albumul meu cu Codrut.Nu am pomenit asa ceva! Cum sa pun si eu poze?!
roxanaz, merci de sfat.I-am dat Nurofen, alternativ cu Calpol.Chiar poate fi febra asta de la maselute??

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Roxana, bine ca ati ajuns cu bine. La fel de usor sa fie si drumul de intoarcere!

Adema, am vazut ca ai reusit sa intri, numai ca ai creat un album nou. Vezi ca mai sunt 2 albume, unul cu am implinit un an si unul cu suntem cei mai dulci. Trebuie sa faci click pe album respectiv si apoi sa adaugi poze. Eu mai stau un pic prin preajma, asa ca daca mai ai intrebari te pot ajuta.

Pupici,

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

amironeanu, ti-am trimis un e-mail.Te rog sa ma ajuti ca facui o prostie!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

amironeanu, sterge tu te rog frumos albumul ala! S-a facut o balmajeala si m-au trecut toate caldurile.Scuze de incurcatura, computerul mi-a jucat feste! Sterge deci te rog pozele alea puse aiurea!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Adema, stai linistita ca se rezolva. Vezi ca ti-am raspuns la e-mail.

Cred ca ma duc sa o trezesc pe Stefi ca deja este 16:30 si dupa aceea diseara in loc sa doarma ma alearga prin casa.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

rox, cel putin ultima data nu cred sa fie lacomie,pt ca a vomat la prima ora dimineata (in patut), ceea ce mancase la pranz si cin acu o zi inainte. ieri n-a mancat decat coji de paine si lapte pe care slava Domnului nu-l refuza. oricum, intr-o ora mergem la medic, poate macar niste vitamnine sa suplineasca ce nu papa el. nici nu stiu cum s amai zic.
pupici la toata lumea

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adema, pai eu am crezut ca ai pus si tu poze in album da' nu vad nik...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput