Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cit despre ca-ca, Andrei a invatat sa spuna asa cind realmente face caca, mai ramine sa ii plasez o olita pe sub el si am rezolvat juma de problema ... partea mai nashpa e ca spune (de cele mai multe ori) dupa ce a facut "pozna" si deja e prea tirziu pentru altceva decit schimbat urgent !!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by roller025

Ia uitati aici un link taaare dragutz!http://atelier.liternet.ro/arhivarubricii.php?rub=56

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)

Super scris!!!! Ce mi-a placut...m-am amuzat, m-am emotionat si m-am regasit pe alocuri.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Nicole, io vin la party!
Pot io sa lipsesc? Sau Victor?
Da' poate o organizam intr-un w/e, sa vina si fetili muncitoare, ce zici?
Si distractie placuta la botez. Fetita sau baietel?

Io azi n-am kef de nik. O colega de-a mea infiaza o fetita (o are deja in plasament) si a adus pozici cu ea. O scumpete de copila, dolofanica si ochioasa... Ufff, uf. Mi-a trecut tot keful de munca. Astept sa se faca ora 5 jumate sa plec acasa la flacau...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Da si eu am citit cate ceva din linkul dat de Dana. In chestia aia cu "deci despre asta vorbeste toata lumea" (parca asa era), m-am regasit 100%, de parca eu l-as fi scris.

Azi las copilu cu bunica si ma duc la shopping.

Nicole, o pupam pe moata mica ca ne e dor de ea! Sa-i treaca mucisorii cat mai repede. Si Tudor spune in continuare variatiuni de la cuca (cuche, cuca-uca, cacao, etc), si tot nu ne-am prin ce vrea sa zica.
Distractie faina maine la botez!

Fetele, stiti cumva reteta de budinca de casa? Ma refer la cea care seamana cu budinca de la plic. I-as face azi ceva gen budinca de protocale, dar nu stiu cum. Voi le-ati dat budinca de la plic pana acum?

Mergi la inceput

Adela, eu recunosc ca nu am avut curajul sa ii dau budinci din acelea de la plic ... au parca prea multe artificialitati in ele !!
Tot mai bine facute in casa ...

Mergi la inceput

Gata, fetele, ma duc si io acasa la baietii mei !
Va pupacesc pe toate si ma bucur ca am putut sta de vorba putintel azi cu voi ... sper sa imi fac calculatorul rapid si sa pot "vorbi" si de acasa !!!
Un weekend super sa aveti - plin de soare si de liniste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Pai nici eu nu i-am dat din aceleasi motive, si nic nu am de gand. de aia ma interesa cea facuta in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
noi am vomat ir azi dimineata, din nou fara alt simptom. ba mai mult, e zambaret si cere de mancare mirosea urat si continea coji de rosii, legume pe care le mancase ieir la pranz. poate ca nu-i priesc? imi cer scuze pt amanuntele nu tocmai placute, da' ma plnag si eu cui am. acum i-am dat o felie de paine prajita pe care mai mult o tavaleste pe jos.
revin

philip&andreea

Mergi la inceput

andruska, sa nu zici ca ai plecat fara sa dai pe aici?
concediu placut, sa va intoarceti in 4 si sa va simtiti minunat!!!!
pupici multi

philip&andreea

Mergi la inceput

nu cred ca m-am facut inteleasa. voiam sa spun ca fiind nedigerate (drept, doar cojile) poate ii fac rau si de-aia vomita. dar nu e prima oara cand ii dau si sunt preferatele lui. si branza pe care o mancase aseara. mi-e si groaza sa mai sun la medic, pt ca stiu ce incapabili sunt. sper sa fie ok, am citit pe net ca daca are pofta de mancare dupa ce vomita nu e motiv de ingrijorare. mai stau pana dupa-amiaza sa vedem cum evoluam.
pupacim toti mucosii si...mai ales mucoasele

philip&andreea

Mergi la inceput