Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (102)
Raspunsuri - Pagina 5
ina32 spune:
Dna Bibi-eu ii dau bonei 3 mil pt program de 9 ore+abonament autobuz (adica inca 700.000). Acum nu stiu cat e de relevant ca in Bucuresti stiu ca-s mai mari preturile.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare
ina32 spune:
La multi ani Stefan Luca!!! Sa fii sanatos si cuminte si sa-ti bucuri parintii.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare
carmenp spune:
La mult ani, Stefan-Luca !
Fetelor, mi-am tras mocheta in baie... din puzzle, binenteles...
Ilinca a inceput de citeva zile sa repete ce i se spune, stilcit, abia daca o inteleg si eu si are obiceiul sa repete toata ziua un cuvint, ieri de exemplu a spus toata ziua "ca-ca". Si merge tot mai mult singurica de la fotoliu la pat si invers!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august si tzucurica fara motz
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
roller025 spune:
Neatza!
LA MULTI ANI STEFAN - LUCA! Maria, sa iti traiasca feciorul!!! Asteptam un semn de viata si de la tine!
Monique, imi pare rau de noaptea ta alba! Pupe la Bobo! Bona o platesc cu 4,5 - 5 mil. pe luna la un program de 10 ore - 10 ore jumate. Si de cerut ii cer sa gateasca pt Vic, sa ii faca cumparaturi, sa ii spele, sa il scoata la plimbare, pe langa obisnuitele indatoriri.
Ia uitati aici un link taaare dragutz!http://atelier.liternet.ro/arhivarubricii.php?rub=56
O zi buna!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
alice2004 spune:
LA MULTI ANI, Stefan Luca !!!
Bine ai venit in rindul copilasilor - sa fii sanatos si voios si cuminte !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
carmenp spune:
Monica, cred ca de la dinti, uite si Ilinca se trezea destul de des noaptea, tipind si cu degetul in gura si vroiam sa-ti spun ca de citeva nopti ii dau la culcare 1lg de nurofen si una de peritol si, coincidenta sau nu, nu s-a mai trezit.
Si pe mine ma intereseaza subiectul cu bona.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august si tzucurica fara motz
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
rain spune:
Maria !!!
Stefan-Luca !!!
LA MULTI ANI puiuti, sa cresteti mari si frumosi, sa fiti sanatosi, sa aveti in viata numai bucurii si impliniri !
Maria, Ana Maria ...sa va traiasca minunile , daca sinteti prin zona, dati un semn si la noi, ca ne e tare dor de voi!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
rain spune:
Monica, ti-am raspuns pe PM!
Carmen ...si moata mea spune toata ziua ca-ca si co-co ...inca nu m-am prins ce inseamna, daca ma dumiresc inaintea ta o sa-ti spun si tie!
Simo, petrecere frumoasa in weekend, luni sa ne dai multe, multe detalii despre locatie, daca e acceptabil ca preturi poate organizam petrecerea piticilor acolo ...
gagicilor, sper ca mai vreti sa organizam un party cu cati mai multi pitici pe la mijlocul lunii septembrie!!!
Roberta si Alice, bine ati revenit ...deci asa, teroristi si ai vostri!
eu zilele astea sint cam busy pt ca maine botezam si am fost la cumparaturi, in parc trebuie sa facem prezenta in fiecare zi, moata trage de mine cand ma vede la calculator si tot asa ...astazi de dimineata ii curgea nasul si tusea putintel, sper sa nu fie mai rau de atat, i-am dat paracetamol, i-am pus vibrocil in nas ...deci intram si noi in clubul muciosilor , s-ar putea ca eu sa fiu vinovata de mini-raceala asta , cand am venit de la Pucioasa ne-am oprit la Mac si mi-am luat inghetata, bineinteles ca n-am scapat de cersetoare si i-am dat si ei, sa nu credeti ca a fost prima data cand a mancat asa ceva ...dar de data asta cred ca a mancat cu pofta!
vom vedea ...maine sper sa fie in forma, oricum ma astept sa faca la biserica o criza de gelozie cand o sa ma vada cu alt copil in brate ...o sa-l acompanieze pe popa!
pupacim
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
Simona R. spune:
Buna fetelor!
ROBERTA04......eu te inteleg!!!!!!!!!!!!Si mai traiesti?Credeam ca am ramas singurii cu nesomn!!!!Te pup!
Mai vorbim!
http://community.webshots.com/user/simonarida
alice2004 spune:
Apoi multumim frumos, Rain !!!! Si pupici multi pentru moata mica si sa ii treaca repede-repede raceala !
Mama, da e groasa cu nesomnu asta ! Ca inteleg si io, doar am trecut prin asa ceva, noroc ca Gizmo mic s-a dat pe brazda si doarme neintors de la 9-10 seara pina dimineata la 5-6 cind baga neshte lapte si apoi mai le doarme pina pe la 8-9, ca stiu ca ma lasa sa vad emisiunea lui Mircea Badea, aia cu ziarele !!!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041