Aspirante optimiste (151)
Raspunsuri - Pagina 8
ilenya spune:
Da Diciu, stiu ca in principiu tariful nu conteaza. Tinind cont ca lista o va da la mai multe manastiri pt a fi pomenit acatistul in mai multe locuri, ma gindesc sa dea 50000/acatist, ca se aduna o suma totusi...
De asta imi pun problema daca nu e cam putin. Dar daca e bunavointa, nu se uita preotii la bani.
Sper sa-i sensibilizeze si eventual sa-i dea mai multe sfaturi pe care sa ni le transmita noua.
Pupici!
diciu spune:
nu stiu ileyna ce sa zic...probabil unii preoti vor zice cat sa dea...altii vor zice cum mi s-a zis mie...altii vor zice ca nu vor nimic...cred ca orice suma e binevenita oricat de mica...desi nu banii vrea de la noi Dumnezeu...ci credinta...dar preotii ...unii mai vor...asa ca...va vedea ea acolo..cred ca...asa cum ai zis tu e ok...
si multumim preietenei tale...pentru ce vrea sa faca pentru noi...ii uram numai bine si fericire!!

CamiM spune:
'Neata fete frumoase !!

Se apropie sfarsitul lunii asteia asa ca avem nevoie pentru moral cel putin de cateva anunturi de
noi... deci cine se inscrie pe lista luna asta?
Andicu iti doresc si eu la multi ani fericiti alaturi de familia ta si sa fii binecuvantata cu ceea ce iti doresti atat de mult!!
Am trimis si eu lista in tara si o sa mearga sora mea la biserica sa dea acatist
pentru noi saptamana viitoare. Sper sa ajute!! 
Mirga spune:
Buna fetelor
Andicu
sanatate si multa putetre de lupta ca sa-ti atingi scopul cit mai repede.
La toate fetele va doresc un we placut, insorit si ..... cu tot ce va doriti, iar saptamina viitoare sa fim si mai optimiste si cu multe 
Mirga
lumit spune:
Bun gasit, fete dragi!N-am mai scris de foarte multa vreme aici chiar daca v-am citit.Sunt tot la stadiul de aspiranta, mai mult sau mai putin optimista.Va multumesc ca nu m-ati scos de pe listuta.De fapt as fi preferat sa va dau motiv sa ma scoateti de pe lista...dar bebe nu a vrut sa vina pana acum.De cateva luni am inceput sa iau remedii homeopatice si deocamdata cam fac joc de glezne, caci asta-i tratament de lunga durata.
.Un week-end minunat tuturor!
Anca Wish spune:
Tumpi, imi place ideea asta cu "inventarierea" aspirantelor. Am vazut fete care nu au mai intrat de mult...si azi au scris. Ce ma bucur!!!!
Va salut, fetelor!
anca...SIGUR intr-o zi

osna spune:
andicule LA MULTI ANI!!!!multa sanatate si un bebe cat mai repede
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
osna spune:
fetelor sa va spun o poveste despre prietena mea.are 28 de ani si a avut bebe abia dupa 3 sarcini.la prima a facut oreion si i-au facut avort,la a doua din cauza medicului care o supraveghea i-a murit copilul in ea si a trebuit sa intrerupa iar sarcina iar la a treia nu s-a mai dezvoltat din luna a doua embrionul.
in mai a nascut o frumusete de fetita la timisoara de 4kg care este mare si frumoasa acuma.
ma gandesc ca a trecut prin atatea si mereu a avut curajul sa o ia de la inceput.a ajutat-o optimismul si bunul dumnezeu.
o sa ne ajute si pe noi sa trecem la lista de gravidute in curand.nu am vrut sa va intristez cu povestea asta.
va doresc un week-end minunat!
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
MirelaV spune:
osna, cunosc si eu un caz, mamica a luat de undeva varsat de vant...dar se pare k nu ea, ci bebele din burtica, si l-a nascut mort
de n-am mai auzi de d'astea...
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=9" target="_blank">Racusori
pozici
Anca Wish spune:
Dragelor va anuntz oficial ca mi-a iesit prima masea de minte. Sa vedetzi de acum ce desteapta o sa fiu. Asta pe langa frumoasa si modesta
.
Vad ca nu e nimeni p-aici.
Week-end placut tuturor!!!!
anca...SIGUR intr-o zi