Aspirante optimiste (151)
Raspunsuri - Pagina 7
MIHAELA V. spune:
Martha eu o sa-l sun pe dr.Ancar pe 6 septembrie...el mi-a zis ca atunci se intoarce din concediu..
Asa cum am mai scris eu am facut deja un FIV in iulie cu el, dar din pacate nu a reusit...acum urmeaza sa vedem ce analize imi da sa mai repet pentru a face dupa aceea ET (mai am 10 embrioni congelati).
Mai mult ca sigur ca o sa reusesc...
Tu esti la el tot pentru FIV?
Pupici!
Mihaela V.
MirelaV spune:
andicule dragutule, la multi ani fata frumoasa si fie ca cel mai ascuns gand al tau sa devina real
pupicei
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
pozici
Anca Wish spune:
Andicu, la multi ani, iubita!!!!

Multa sanatate, fericire si rabdare sa-l asteptzi pe bebe cumintzica!!!
Distractie placuta!!!
anca...SIGUR intr-o zi

andicu spune:
Va multumesc,fetelor,si sper ca dorintele voastre sa se implineasca cat mai curand!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Eu intru mai putin pe aici pentru ca nu am noutati. Dar va urmaresc, nu va las.![]()

Andicu: La multi ani! Si sa ti se implineasca toate dorintele!
Va pup pe toate fetele 

alexia28 spune:
quote:
Originally posted by tumpi
PS: numele boldite din listuta reprezinta persoanele de care stim cate ceva , ca mai sunt inca in asteptare.Daca cumva una dintre voi stiti de cate o alta aspiranta care nu intra asa de des,dar care totusi e in postura de aspiranta si eu nu i-am boldit numele, va rog sa ma anuntati ca sa fac modificarile.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Tumpi, trece-ma si pe mine bolduit, te roooog. Sunt aici, va citesc tot timpul, dar nu prea am timp sa scriu de la serviciu....scriu mai mult la "naturiste si homeopate". Dar sunt tot aspiranta...si tot optimista deocamdata.
Pupici.
gogosar spune:
ANDICU, La multi ani!sanatate in primul rand, si tot ceea ce iti doresti.
Fetele va pupic dulce si va urez we placut.Pe luni.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
martha78 spune:
Mihaela, eu chiar ieri am fost la prof Ancar si mi-a zis sa-l caut dupa 1 octombrie, probabil ca vine mai devreme din concediu, dar eu tre' sa astept pana atunci sa vad cum ma mai simt ![]()
Sper sa nu ajung la FIV, deocamdata am de facut histeroscopia
If hope were not, heart would break.
marrina spune:
ilenya Poate stie diciu raspunsul la intrebarea ta. A facut si ea o fapta buna cu listuta asta.
diciu spune:
ilenya..da are dreptate marrina...am dus listutza noastra la o biserica care mi-e mie tare draga...insa nu stiam ca se cheama asa...practic eu am dat acatist...iar preotul mi-a zis ca va fi pentru 40 zile si sa dau cat consider eu...eu am dat 100 000...dar probabil in alte locuri...e altfel...sau chiar se numeste intr-un fel...nu stiu
am de gand s-o duc si la manastirea Ghighiu...
important zic eu este ca listuta noastra sa fie acolo..cat mai aproape de dumnezeu...si cati mai multi sa se roage pentru ea...tariful si restul nu conteaza..