Aspirante optimiste (151)
Raspunsuri - Pagina 9
tumpi spune:
bravo ancuta.pe mine tot ma chinuie,dar nu vrea nici una sa iasa.cred ca mie la batranete o sa-mi vina mintea la cap
Fetele, apelez la voi, aruncati un ochisor pe listuta noastra,vedeti daca obs ceva care nu e bine,sau daca stiti de anumite pers care sunt nebolduite pe acolo.Haideti sa terminam de aranjat listuta.Eu am trimis PM-uri si e-mailuri la fetele de care nu stiu nimic.Stiu ca unele nu au intrat de f mult timp pe aici,daca stit voi ceva de ele, va rog sa-mi spuneti,
Pupici si we placut
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
bety spune:
AncaW -
...ca nu esti singura pe aici...chiar vroiam sa plec!
Mie saptamana asta, la inceput, mi-a iesit ultima si doar sti cati ani am...asa ca eu abia acum m-am desteptat total, dar tot ca magarul in ceata sunt!
Tumpi -
...am vazut si mercic pentru ea!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
MirelaV spune:
hehehe..eu am toata mintea la purtator. mi-au iesit toate 4, ce-i drept, ultima m-a cam chitait...acum mi-s tare desteapta.
Tumpilicule, vezi la 64 k e GeorgianaI
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=9" target="_blank">Racusori
pozici
Anca Wish spune:
Tumpi, Carmen.cita scrie la endometru. Deci e aspiranta si sper ca e si optimista.
Bety 
anca...SIGUR intr-o zi

crinuta71 spune:
Anca si eu sunt pe aici. Dar nu am nici o noutate, de aceea nu scriu. Dar va citesc, nu scap nimic.
Cu maselele de minte, eu cam am probleme si mie groaza sa le scot.
martha78 spune:
Sunt si ei pe aici, dar la fel n-am nici o noutate si nici nu voi avea curand, asa ca va dau prioritate
If hope were not, heart would break.
martha78 spune:
Se pare ca toate aspiranetele sunt in expectativa 
Haideti cine vrea sa urmeze dupa Danubia?
If hope were not, heart would break.
Mirga spune:
Buna fetelor si o saptamina cu noroc si cu multe rezultate cu 2 liniute.
Martha 78 eu vreau sa urmez. Bine ar fi daca doar dorinta ar fi de ajuns.
Bafta tuturor
Mirga
barbye spune:

Marta cred ca fiecare isi doreste sa fie ea urmatoarea.
Eu chiar credeam ca sant dar a venit la 41 de zile.
pana tunci spunem
Noi, Noi
Mirela
Mirga spune:
Buna fetelor
Am si eu o rugaminte, dar mai intii va reamintesc povestea mea pe scurt.
In '98 am inceput investigatiile sa vad de ce nu ramin insarcinata, am descoperit prolactina de 5 ori mai mare decit max. si am luat bromocriptin pina a ajuns in limite normale (la CT si MRI e totul ok, nu am nici un adenom), dupa care am trecut la IVF (toate analizele mele si ale sotului sint ok), pina acum avind 6 punctie+et si 3 et si nu s-a prins niciodata nimic. Apoi din 04.2004 am intrerupt orice tratament. Am fost din nou la endocrinolog pt prolactina (cum am intrerupt bromocriptinul, cum a crescut valoarea la de 3 ori maximul) si el mi-a spus (dupa alta serie de analize) ca totul e ok doar ca la mine moleculele de prolactina din singe se "asociaza" in polimeri si asta da eroare la analiza ( dintr-o proba de singe mi-au facut doua analize: una obisnuita care a iesit de 3 ori val. max. si una numita prolactina monomer a carei valoare a iesit la mijloc intre min. si max.). Analizele hormonale din ziua 21 au iesit bune tot timpul (chiar si fara bromocriptin).
Din 05.2005am luat tratamentul naturist postat de Livia cu unele modificari:
--nu am luat urzica moarta,kamayany, sup. cu carpicon si cu metronidazol, telina -seminte si suc
--am adaugat acid folic 1/zi, Vitex agnus cactus1/zi, maca 3/zi si o cana de ceai de cretisoara pe zi.
In 08.2005 am intrerupt ceaiurile ca nu mai puteam (mi se facea greata chiar si cind ma gindeam la ele) si continui inca sa iau doar tabletele.
Eu sint convinsa ca pot ramine insarcinata si pe cale naturala.In multe luni am aceleasi simptome ca si cind am facut IVF - somnolenta, dureri de sini, pofta de mincare, etc- simptome care dispar la 3,4 sau 5 zile de la ovulatie ( la IVF dispareau la citeva zile de la ET).
Acum nu stiu ce sa mai fac: totul e ok doar ca eu nu ramin insarcinata. M-am gindit sa schimb unitatea medicala unde fac IVF dar nu sint prea convinsa ca o sa mearga. Primii dr. mi-au spus ca se pare ca ovulele nu ar fi de calitate, apoi ca embrionii nu se divid cu viteza necesara ( viteza scade in timp), apoi ca membrana embrionului e prea groasa si nu o poate strapunge ca sa se fixeze in uter. Nici eu nu mai stiu ce sa cred.
Voi ce parere aveti? Ce mi-ati recomanda sa fac sau sa incerc?
Multumesc anticipat
Mirga