Aspirante optimiste (151)
Raspunsuri - Pagina 10
didi-anda spune:
buna fetelor. ma primiti si pe mine in clubul vostru? pana acuma doar vi-am citit mesajele,dar am zis c-am nevoie de imbarbatare si mai mult optimism si doar aici il pot gasi.eu ma chinui de 3 ani sa raman gravida si nu reusesc. 2 doctori mi-au zis ca n-am nimic,doar niste chistulete in jurul ovarelor,dar ca multe femei au si nu sunt o problema,chiar mi-a spus ca sunt normale.nu stiu ce sa cred,deoarece nu ma pricep deloc. un al 3 lea dr mi-a zis c-am trompele infundate,iar chisturile sunt considerate genetice,deoarece am ovulatie.cel din urma mi-a dat sa iau 5 zile pe luna,timp de 3 luni,amoxicilina si indometacin,dar n-am nici un rezultat.mi-a mai zis c-am ovarul stang inflamat. nu stiu ce sa mai cred...Am hotarat sa merg la alt dr sa vad ce-mi zice,dar mi-e frica c-o sa-mi gaseasca altceva si nu mai stiu pe cine sa cred.toti sunt dr,dar au pareri diferite despre cazul meu. parca imi pierd sperantele. nu stiu ce sa fac... puteti sa-mi dati un sfat? multumesc mult. va doresc tuturor sanatate si sa vi-i se indeplineasca dorinta de a fi 
Pis spune:
Buna fetele, bine v-am regasit, m-am strans si eu de pe drumuri...Frumos, foarte bine la nemtii astia...nu tu gunoaie, caini maidanezi, flori si pe trotuare...si nu le fura sau sparge nimeni ghivecele ...
Dar cea mai tare mi s-a parut faza cu culesul florilor de la camp...imi zice cumnatu-meu sa mergem sa luam flori de la camp, eu zic in gand...culegem flori salbatice...cand ajungem cu masina "la camp", vad parcele cu floarea-soarelui ornamentala si gladiole, raman muta...pe o cutie scris 0.25 Eurocenti firul si pe cutie un foarfec... Taie 8 fire de floarea soarelui , pune 2 euro in cutie , pune foarfecul la loc si gata...am ramas fara grai... si asta in plin camp...
Anca gogosar ai avut dreptate. Foarte bine cu cei de la Tarom, in primul rand nu m-au mai durut urechile absolut de loc si mancarica a fost foarte buna...Am sa mai merg cu Taromul...
Pentru toate aspirantele optimiste 

si sa trecem cat mai repede la
.
Pis 

PS : am pus doua pisici pentru ca motanca mea a "facut" un puiut. Are 7 ani si nu a facut puiuti pana acum si doctorul veterinar mi-a spus ca este sterila si nu are sa faca puiuti niciodata...Zilele astea am sa pun poze cu ea si puiutul ei...este foarte mandra de el...
tumpi spune:
Pis bine ai revenit.Ma bucur ca ti-a placut in De si ca ti-a palcut si drumul cu Taromul.Adevarul ca mancarica e super,doar ca ar cam trebui sa mai schimbe si ei meniul![]()
Chestia cu florile nu o stiam, ca nu am apucat sa ies la cules de flori,dar apropo de bani lasati fara ca nimeni sa te verifice,la fel se intampla si in toaletele publice unde nu e nimeni la intrare,dar pe masuta de langa usa gasesti o farfurioara in care fiecare lasa cat doreste.E o chestie de civilizatie zic eu.
Ce pe mine in schimb m-a mirat a fost cand intr-un Mall am vazut caini (cu stapani normal)care mergea singuri si nu in lesa.Pe strada intr-adevar nu am vazut maidanezi si nici pisicute,dar in cetrele comerciale da, si mergeau asa de cumintei....al meu cred ca-i darma pe toti in calea lui daca-i dadeam drumu
.
Abia astept sa vaz pozici cu
.Sa-ti traiasca puiutu de pisi,imi si inchipui cat de mamaoasa e pisicuta ta.
Fetele eu va urez o saptamana excelenta si sa auzim de cat mai multe
.
pe toate si va ofer cate o 

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
MirelaV spune:
bine ai revenit Pis. sa pui pozici repede.
va urez k de fiecare data o zi si o saptamana minunate. ma indrept vertignos catre servici...
Tumpi, durerile alea de la ovulatie s-au dovedit a fi, am vazut eu mai spre dupa amiaza...
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=9" target="_blank">Racusori
pozici
alexia28 spune:
Buna dimineata fetelor
Va urez o saptamana usoara si multi multi pupici
Am avut un weekend DEZASTRU, si sper ca optimismul vostru sa ma scoata din starea asta.
Tumpi, vezi ca ti-am trimis PM.
Cristinna spune:
Buna fetelor
,
Va rog sa nu ma scoateti de pe listuta de aspirante, deoarece inca aspir la titulatura de gravidutza optimista
. Chiar daca nu am mai intrat de vreo 3 luni, v-am citit aproape in fiecare zi , atat pe voi cat si pe cele de la endometru. Nu am mai scris nimic, deoarce de la inceputul lunii iunie am fost pusa pe "menopauza indusa"
, deci puteti sa va inchipuiti ca nu am avut ce scrie despre mine.Acum am terminat asa zisul tratament si de luna aceasta pot sa incep si eu sa sper din nou si sa revin la masuratori
si la optimism. Azi sunt in ziua 6 a CM, sa vedem cum ma ajuta de acum Doamne Doamne.
ID-ul meu de aici este Cristinna, iar numele real este...tot Cristina.
va multumesc si va pup pe toate , atat pe cele de la endometru cat si pe cele de la aspirante.
Cristinna
valentinag spune:
I'am baaaack!
Va era dor de mine frumoaselor?
Am terminat zilele de conced care am putut sa le iau,a fost minunat!1 saptamina la Mamaia m-a pus pe picoare dupa un an de munca
minunata marea,ahhh numai acolo as sta,dar bineinteles ca am venit cu 1 kil in plus
va mai spui io ce si cum a fost...din pacate nu am putut face baie decat 2 zile,por'ma numa pe paja am stat si in apa pe la mal adunind scoici,lume gramada,nu am mai vazut de mult plaja asa aglomerata.
Din pacate sunt varza de varza la capitolul facut copii..va ziceam pina sa plec ca mi-a venit in ziua 21,buuun,ma tinut asa vreo saptamina fara sa-mi vina serios,am plecat la mare s-a oprit,dupa 2 zile de baie,a venit din nou si de atunci adik 2 saptamini asa ma tine
nu mult,asa cite putin da vine,nus ce sa mai cred sunt dereglata rau de tot frate!de azi incep a 2-a tura de homeopate...
Bun venit fetelor noi,sper sa va simtiti bine alaturi de noi si sa ne vedem visul implinit cat mai curind!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
tumpi spune:
Vale bine ai revenit sper ca ti-ai incarcat indeajuns bateriile pana la urmatoarea tura.
Pupici la toate fetele si o sapt bestiala

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Chi spune:
Apropo de lista aspirantelor ...
E buna, frate ... da' am o suparare: nu mai urc deloc in clasament ... si asteeeept sa se mai imputineze coada, sa-mi vie si mie randul!
Va rog sa faceti ceva!
Tmihaela spune:
Buna fetelor,m-am reintors si eu de pe carari de munti cu forte proaspete si relaxate si m-am gindit sa va transmit si voua o salutare plina de aer curat si mult optimism.A fost super,nu m-am gindit la nimic si m-am relaxat dupa un an plin de stres.
Mihaela