Aspirante optimiste (151)
Raspunsuri - Pagina 11
tumpi spune:
chia dar ai sarit de pe locul 57 pe 51, e totusi ceva, nu?![]()

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
marrina spune:
didi-anda Cel mai bine ar fi sa mergi la un doctor "adevarat". Poate ai fost deja. Nu stiu. Eu am experiente d'astea aproape ca tine cu medicii de prin Brasov. Ai fost la vreunul cu experienta in domeniu (sterilitate) nu numaI GINECOLOG? Ai facut alte analize(histerosalpingografie,hormonale, spermograma)?
pis Vreau si eu flori dinalea...Pentru tine de bun sosit 
alexia28 Curaj. A fost doar un week-end... Bunatatile vin incepand de azi. Pe banda rulanta ...si floricici
chi Vrei sa te inversezi cu mine pe lista de aspirante? Ca eu in doua saptamani am ajuns de pe 191 pe 173. Si pe lista si la optimism. Mare saritura, nu? Si cele care au iesit sper ca toate sunt
ca altfel nu ma mai joc.
Pis spune:
Tumpi asa face si nebunu meu de catel, darama tot ce intalneste in cale si sare la toti cainii de pe strada...Nu stiu frate si doar l-am dresat , l-am educat...nimic...Cum de or fi cainii nemti asa de educati...??
Fetele va doresc o saptamana la superlativ...mai ales ca s-au intors multe fete din concediu...spor in tot ce faceti 

Pis 

diciu spune:
Buna fetelor
...pupici dulci 

pentru fiecare aspiranta...si bine v-am regasit..
Eu sunt cu rushii pe cap...asa ca sperantele mele de acum 3 zile s-au dus...dar vin altele..imediat ce gonesc rushii...
Sa aveti o saptamana buna!
Madana spune:
Buna dragelor ptimiste,
Sper sa aveti o saptamana cat mai buna.
Tumpi eu stiu ca in cap. trecut era vorba ca oricine e trist sa stea la colt. E adevarat ca in ultimul timp nu am prea fost optimista dar aspitanta inca sunt 100%. Daca promit sa revin si optimista ASAP ma treci inapoi pe lista te rog?
pentru tine , ca tu sigur ai o presimtire in leg. cu mine, nu-i asa? ![]()
:Dana
gogosar spune:
salutare viitoarelor mamici.
eu, bine, luni, la serviciu, optimista, multa treaba...pe mai tarziu.
Va pup dulce

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
andicu spune:
Salut optimistele!
O saptamana usoara si insorita!
Eu am revenit din Delta cu poze noi si frumoase! A fost cum n-a fost vreodata!
Merg de atatia ani in delta,dar niciodata nu am vazut atatea pasari si asa de aproape! din pacate,doar pelicanii au lipsit..erau prea departe ptr a-i putea fotografia.
Pentru cine vrea sa vada,aveti pozele de la ziua mea in Delta,mai jos.

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
tumpi spune:
adicu, superbe poze, vai ce n-as da sa merg si eu in Delta ca nu am ajuns niciodata.
Vreau in vacantaaaaaaaaaaaaaa

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
andicu spune:
Aaa, asta a fost chestie de 1 zi! ca si eu vreau in vacanta!!!
Sper sa mai prindem un week-end la munte saptamana viitoare, si mai am de taiat zile in calendar pana pe 21 septembrie,cand plecam in Antalya...asa ca...
!!!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan