Aspirante optimiste (151)
Raspunsuri - Pagina 6
tumpi spune:
Adicu, La multi ani, si.................sti tu cel mai bine ce-ti doresti.Sa ti se indeplineasca si sa fi fericita

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
MIHAELA V. spune:
Tumpi, numele meu este chiar Mihaela...
Sunt printre voi si paciente ale dr. Ancar?
Letitia care este pana la urma rezultatul?
Pupici!
Mihaela V.
MIHAELA V. spune:
Am uitat sa va intreb....
Stiti cumva care sunt sansele de reusita la ET? Sunt mai mari decat la FIV? Eu dupa FIV am fost umflata si am avut dureriiiiii...
Acum avand in vedere ca nu se mai face recoltare (am 10 embrioni congelati),deci nu vor mai fi dureri, voi avea mai multe sanse?
Pupici!
Mihaela V.
marrina spune:
MihaelaV Eu am fost pacienta prof. Ancar la inceputul cautarilor mele. Mi-a placut cum s-a intamplat totul ... pana la pretul FIV pe care mi-a recomandat-o data fiind "sterilitatea inexplicabila" pe care mi-a pus-o ca diagnostic. Si ca urmare am preferat sa incerc pe cai naturale si sa mai consult alt doctor in problema.
martha78 spune:
Bety, 
ANDICU, LA MULTI ANI!!!
Mihaela V si eu merg la prof Ancar, eu mai merg la el dupa 1 octombrie cand vine din concediu
If hope were not, heart would break.
dana p. spune:
Salutare de la mare!!!
Am intrat sa mai dau si eu un semn de viata, sa nu ziceti ca am trecut la
fara sa anunt, nu, eu tot aici sunt optimista pana in maduva oaselor
.Nici nu mai stiu in ce zi sunt, ca am zis ca nu mai tin cont de zi, temperatura, mucus si alte de-astea.
Georgiana ,tu unde mergi in Grecia si cand , ca si eu merg de pe 26 sept. in Paralia Katerini, si poate ne intalnim p-acolo.
Laurici, bine ai revenit!!
Andicu, La multi ani si tot ce-ti doresti!!
In rest 

toate fetele fara deosebire
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
ilenya spune:
La Multu Ani! Andicule!!
Fetele, cit se mai da la biserica pt listutza noastra????? Stiu ca nu e vorba de tarif in toata puterea cuvintului...sa-i zice cutuma.. Am pe cineva care merge la manastiri in Moldova si ii dau lista noastra!
Pup
cristabb spune:
La multi ani andicu si acum cand schimbi prefixul sa-l ai pe bebe.
tumpiti-am trimis mesaj pentru ca vreau si eu pe listuta ta - Mihaela Cristina
astazi e ziua 9 si ultima de ovamit si ca urmare trecem la treaba
si avand in veder ca cm e de 31 de zile avem destul de prestat.
impliniri fetelor!!!!!