Aspirante optimiste (151)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Eu se pare ca voi ramane mult si bine pe lista de aspirante
Ieri am fost la doctor si mi-a zis ca trebuie sa-mi faca o poza a uterului pentru a vedea daca sunt peretii lipiti Stiti cum se face aceasta poza? Prin HSG sau histeroscopie?

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fete iubite.
Tumpilici, ca lumea ideea cu lista.
Mie imi vine sa le dau cate un PM la celelalte fete sa le intreb daca mai sunt sau nu aspirante.Sa vedem ce iese.

In rest... ce sa va spun...mi-e un somn...dar optimismul nu mi-a pierit, asa ca astept cu mult interes we

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHAELA V. spune:

Vreau si eu pe lista aspirantelor!
Imi doresc sa stau cat mai putin pe ea...dar ...eu deja am un fiv la activ, facut in iulie 2005...si nimic...astept acum ET....sa vedem..cand o sa vina dr.Ancar din concediu...adica pe 6 sept...doamne...asa mult imi pare ca mai este pana atunci...
Am noroc, asa cum v-am mai scris ca am 10 embrioni congelati...dar din pacate m-am ales cu candida dupa fiv...acum, nu stiu ce sa fac..ar trebui pe 1 sept.sa-mi vina CM...daca ma apuc de tratament o sa fac prea putin, o sa-mi vina si o sa trebuiasca sa-l intrerup...
Astept sa apara soarele si pe strada noastra!
Oricum, trebuie sa mergem mai departe si cel mai important sa nu pierdem optimismul!

Pupici!
Mihaela V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Martha78 - histeroscopia.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
Va doresc sa aveti in sfarsit de saptamana cat mai placut, linistit si cu mult soare!

Laurici !

Bun venit noilor aspirante si le urez din tot sufletul trecere cat mai rapida la gravidutze!

Eu am de lucru ca la nebuni, asa ca va pupic pe bascutza si pe luni!
Incerc sa mai intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna frumoaselor, am intrat sa va salut si ma retrag putzin ca am trebutze. Vorbim mai tarziu.

Tumpi

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Noilor aspirante SUCCES!!!

GeorgianaI Nu cumva stii tu vreun laborator din Brasov(de incredere, bineinteles) unde se fac spermograme? In afara de Ginemedica care m-au dezamagit profund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mihaela te-am trecut pe listuta si sper sa se lase cu cat mai repejor.
As vrea sa stiu si eu care e numele tau de botez ca sa-l adaug in listuta.

Pup toate fetele.

Inaintez cu listuta, dar in timpul zilei Dc-ul merge mai greut,asa ca tot noaptea lucrez mai bine.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Marrina, si eu am facut spermograma sotului tot la Ginemedica, dar dr mea stia cand fac analize bune si cand nu. Eu am nimerit in perioada buna. De obicei imi spunea: nu te duce, ca nu fac analize bune acum. Mergi acolo....
Incearca la Medo, Hiperdia sau vezi pe Calea Bucuresti, langa District, e o clinica noua si am vazut ca si acolo fac spermograme.
Eu, de obicei, fac analizele la Medo. Am incredere in ei.

Daca vrei mai multe detalii, da-mi PM sau un mail la gionescu2002@yahoo.com

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata si de la mare!

Ma bucur sa vad ca se mai schimba listuta aia,mai creste pe la gravidutze, pe la proaspete mamici...sa vedeti ce aglomeratie de o sa fie in curand!!! doar vine toamna,si atunci se intampla mult mai multe minuni d-astea,asa se zice!!

Eu ma pregatesc sa va urez we placut,si mie imi urez acelasi lucru, mai ales ca maine imi voi sarbatori triumfatoarea varsta de 30 ani (pe care am implinit-o saptamana asta de altfel) in Delta, pe vaporas!

Pup fetele optimiste !

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput