Fetele din America (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Noi am vrut sa facem un preludiu la Labor Day uichendu' asta, dar nu ni s-a "aratat". Ne-am dus in Pennsylvania cu gandul sa stam la un bed & breakfast, dar cand am ajuns acolo a tras nene o furtuna de nu s-a mai oprit, asa ca am facut stanga imprejur si ne-am intors. De plouat poa' sa ne ploua si acasa, gratis. Drumul pana acolo a fost frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut tuturor!

Lai, am fost cam bizi cu schimbarile astea si nu am avut acces la net pana nu demult. Da' pe la zizi tot am trecut, sa ma mai distrez . Casa ne place foarte mult chiar nu este printre cele mai mari din cartier, dar este oricum mai mare decat apartamentele si chiar casele pe care le-am mai vazut prin California. In afara de casa, nu e nimic interesant in Indiana, dar e un loc bun de crescut copii si facut o familie, linistit. Sa vedem la iarna cum o sa fie. la scoala am inceput de doua saptamani, semestrul a inceput de fapt doar de o saptamana. Deocamdata nu imi dau prea bine seama cum este, stresant in orice caz si mi se pare ca totul se misca mult mult mai incet decat mi-as dori. Partea buna este ca acum am birou personal si pot sa inchid usa sa dorm daca vreau

Numai bine si succese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

fetele, vreau sa fac placinta cu foi da' nu le am. am inteles ca se gasesc phillo foi sau cam asa ceva, rogu-va de unde l epot procura, numa sa nu ziceti magazine romanesti, bulgaresti etc ca nu sunt in statul asta pacatos. please!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by philip

fetele, vreau sa fac placinta cu foi da' nu le am. am inteles ca se gasesc phillo foi sau cam asa ceva, rogu-va de unde l epot procura, numa sa nu ziceti magazine romanesti, bulgaresti etc ca nu sunt in statul asta pacatos. please!

la orice grocery store, in frigiderele alea cu frozen food. noi le luam de la publix sau winn dixie si le-am descoperit tot datorita fetelor de pe topicul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Philip, eu tocmai am cumparat azi foi de la Walmart si le-am umplut cu curmale (sotul mi-a dat comanda asta, cica asa mananca omanezii). Le gasesti pe langa inghetata.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

merci dragutelor, io la walmart m-am uitat de nspe ori pana acu', ori is chioara, ori nu's ce sa mai zic. frigider cu frigider. andrei cica sa mergem acum sa ne mai uitam o data. parac chiar asa disperata nu-s...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ati vazut la news despre Katrina? Banuiau ca ochiul o sa fie chiar in zona aeroportului in New Orleans. Nu e nimeni de acolo pe forum parca dar aratau ca nici in statele invecinate nu e prea roz.
Fetele de prin zona sper ca sunteti ok

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Nu-i chiar asa de neinteresanta Indiana, numai sa ai timp si rabdare sa o descoperi. Si sa vrei, desigur. Iar oamenii au un mod foarte asezat de gindire. Eu m-am mutat aici de nevoie iar acum cind pot, nu ma indur sa plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by philip

merci dragutelor, io la walmart m-am uitat de nspe ori pana acu', ori is chioara, ori nu's ce sa mai zic. frigider cu frigider. andrei cica sa mergem acum sa ne mai uitam o data. parac chiar asa disperata nu-s...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Nema Phillo la Walmart, si eu am cautat de mi-au iesit ochii... si i-am si intrebat pe aia de acolo, care bineinteles ca nu stiau nici cat mine...numai la grocery store gasesti (la noi e Albertson's, Kroger, Tom Thumb..., habar nu am prin alte parti ale lu' America ce o fi, ca eu is proaspata pe aici).

_
In God we trust, all others bring data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

poate-i mai usor sa le arati vreo www.athens.com/consumers/products.html" target="_blank">poza, poate-si amintesc unde le-au pus.

Mergi la inceput