Fetele din America (48)
Raspunsuri - Pagina 10
ruxij spune:
quote:
Originally posted by amuleta
Nu-i chiar asa de neinteresanta Indiana, numai sa ai timp si rabdare sa o descoperi. Si sa vrei, desigur. Iar oamenii au un mod foarte asezat de gindire. Eu m-am mutat aici de nevoie iar acum cind pot, nu ma indur sa plec.
De fapt da, cred ca e nedrept sa spun ca nu este nimic in Indiana cand eu abia am aterizat si nici n-am iesit din Lafayette decat odata sau de doua ori maxim. Nu ma plang in nici un caz, mie imi place oraselul pentru ca seamana cu Davis, oraselul universitar din California unde ne-am facut doctoratele si de unde, tot asa, nu am mai fi plecat, desi in primul am bombaneam ca "nu e nimic aici". Cred ca este perfect pentru noi ca familie. Ideea de iarna nu imi mai place, dar nu le poti avea pe toate.
ruxij spune:
Sper sa nu fie "worst case scenario" in New Orleans si sa fie cat mai putine pagube si nici o victima umana. Eu saptamana viitoare plec la Houston, poate n-o veni vreo vantoasa si pe acolo.
Siminaf spune:
Ciuf, cum e placinta cu curmale, ca si eu ma innebunesc dupa ele, dar nu am nici o reteta de asa ceva... Te rog sa pui pe forum si reteta asta!
Multzam!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
lai spune:
Ma uit si eu dupa Katrina si parca tot sper ca n-o sa se intample (ca n-o sa loveasca New Orleans chiar asa de tare)...
Lia, sa stapaniti sanatosi casa, spor la lucru si la cupil!
Vorbind de birou, de fo doua saptamani am si io unu', un coltisor mai bine zis, asadar nici pe departe personal, da' io-s tare fericita, ca pan-acum n-aveam nici dintr-asta. Ii la ultimul etaj al unei cladiri destul de inalte, asa ca traiesc tot felul de senzatii tari, de la privelistea superba cand nu e ceata pan' la undergrazii care vin seara sa fumeze marijuana in fata geamului (e un fel de balcon de jur imprejurul etajului). Tot inainte, vrednici pionieri
Lai
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by lexi
poate-i mai usor sa le arati vreo www.athens.com/consumers/products.html" target="_blank">poza, poate-si amintesc unde le-au pus.
www.athens.com/consumers/tyropita.html" target="_blank">Astea-s bestiale , le recomand cu toata caldura.
Oana D - saptamana 39
Foto
ruxij spune:
quote:
Originally posted by lai
Ma uit si eu dupa Katrina si parca tot sper ca n-o sa se intample (ca n-o sa loveasca New Orleans chiar asa de tare)...
Lia, sa stapaniti sanatosi casa, spor la lucru si la cupil!
Vorbind de birou, de fo doua saptamani am si io unu', un coltisor mai bine zis, asadar nici pe departe personal, da' io-s tare fericita, ca pan-acum n-aveam nici dintr-asta. Ii la ultimul etaj al unei cladiri destul de inalte, asa ca traiesc tot felul de senzatii tari, de la privelistea superba cand nu e ceata pan' la undergrazii care vin seara sa fumeze marijuana in fata geamului (e un fel de balcon de jur imprejurul etajului). Tot inainte, vrednici pionieri
Lai
Draga Lai, felicitari pentru birou, sa il stapanesti cu placere. Imi imaginez ce priveliste superba ai de acolo.
Suna bine placinta curmaloasa.
Doamne Ajuta sa treaca Katrina asta cu bine.
conchita spune:
quote:
Originally posted by lai
e deja categoria 5 si daca ne gandim cum e amplasat new orleans si ca e sub nivelul marii...din pacate sunt slabe sperante sa nu se lase cu pagube mari. deja se discuta despre reconstruirea orasului cand Katrina nici n-a lovit inca. cica I-10 e deschis doar pe un singur sens: out.
un uragan categoria 5 e jale mare, plus ca sezonul abia a inceput... asa ca Doamne ajuta!
Lexi, e bine sa te revad.
lai spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by lai
e deja categoria 5 si daca ne gandim cum e amplasat new orleans si ca e sub nivelul marii...din pacate sunt slabe sperante sa nu se lase cu pagube mari. deja se discuta despre reconstruirea orasului cand Katrina nici n-a lovit inca. cica I-10 e deschis doar pe un singur sens: out.
un uragan categoria 5 e jale mare, plus ca sezonul abia a inceput... asa ca Doamne ajuta!
Doamne ajuta!
Lai
Donia spune:
Salutare, americancelor. Am intrat sa va dau un link, in caz ca sunteti amatoare de dans irlandez. Michael Flatley ("Lord of the Dance") face un turneu cu un nou spectacol, "Celtic Tiger", mai jos sunt locatiile si datele pentru America de Nord:
http://www.celtictigerlive.com/tour.php
Am citit ce ati scris de Katrina... ma ingrozesc. Am prieteni in New Orleans, ma intreb daca ii mai gasesc maine la telefon. N-am mai urmarit stirile, dar inteleg de la Conchita ca au inceput evacuarea. Cam pe cand se preconizeaza sa fie lovit orasul, stiti cumva?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
lai spune:
Donia, maine (luni) dimineata. Probabil ca prietenii tai au plecat deja din oras. Sa dea Dumnezeu sa fie in siguranta!
Lai