Fetele din America (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Oh, multumesc Lai. Bietii oameni!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Salut dragelor

Noi am avut parte de KATRINA care a trecut chiar pe la noi de data asta nu ne-a mai ocolit.(mic huricane dar a fost puternic la noi 5 zile fara lumina)

Am intrat sa ma uit daca avem pe cineva in New Orleans dar nu am vazut pe nimeni pe lista noastra.

Mississippi super-lia , sa speram sa fie bine si sa nu va loveasca si pe voi katrina.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Doamne ajuta!
E mare dezastru in New Orleans... sa dea Dumnezeu sa nu fie multe victime. Ne rugam pentru toti care trec prin aceasta nenorocire.
Sper ca toti prietenii si cunoscutii vostri din zonele afectate nu vor fi in pericol!

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Stiu ca-s off-topic, acum, cu Katrina, dar poate-mi spune si mie cineva daca la interviul de la ambasada USA la Buc, pt. parinti, le-a trebuit sa arate si rezervarea de bilet, cu data, tot...

Sper ca sa treceti cu totii cu bine de Katrina!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Simina, mie mi se pare logic sa-ti cumperi biletul abia dupa ce te-ai vazut cu viza in pasaport si banuiesc ca si functionarii consulatului gandesc cam la fel. diferenta e de 100 (taxa de viza, parca) la o mie (costul beletului).
in cazul parintilor mei - nu, nu au fost pusi sa arate nici un bilet; doar affidavit-ul a fost ceea ce li s-a cerut.

Konki, n-am prea fost prin zona si, cand am fost, inspiratia era invers proportionala cu timpul de forum. dar, de azi, imi iau angajamentul etc, etc...

sper sa nu fie nimeni afectat de katrina, eu n-am mai vazut altul mai puternic pana acum, in afara de andrew-ul din '92. bine ca mama-lia s-a retras, o vreme, din zona, ca vad ca tot spre biloxi si-a pus gand rau fetiscana asta.

Mergi la inceput

Lexi, multzam fain de raspuns!
Era vorba doar de rezervare, nu de cumparare, Doamne fereste. Cica asa le-au spus unchiul si matusa mea, care au fost anul trecut la interviu si au primit viza...

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Simina, pare, intr-adevar, foarte explicabil dpdv al celui care solicita viza (si vrea sa faca tot ce-i sta in putinta ca sa-l convinga pe nenea funtionarul ca, uite, el e gata de plecare, chiar si-a rezervat si biletul!), insa efectul e de multe ori pe dos, pentru ca poate da peste un sculat cu fata la cearsaf, care sa considere ca s-a mers prea departe si el de ce mai e pus acolo?
intelegi ce vreau sa spun?

oricum, de cand cu vizele si cu consulatele, un lucru tot am invatat: regula e ca nu exista nici o regula.

Mergi la inceput

Corect, poate se gindesc cei de la ambasada ca - vezi, Doamne - sint prea siguri pe ei!!!
Vara-mea, care le-a facut "invitatie" parintilor, e casatorita cu un american, poate de asta la ei a contat mai putin ce si cum, ca oricum aveau AoS betonnnnn si rstul de acte la fel (legate de legaturile cu RO).

Ai dreptate, o sa le zic la ai mei sa stea cuminti, sa nu le para rau!

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu stiu ca nu trebuie sa arati nici rezervare, nici bilet, asta din experientele avute pana acum.
multam de pzoe, macar stiu dupa ce sa ma uit. la walmart nu-s, incerc albertsons ca pe asta il am si eu pe-aici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si eu naiva, dau sa ma uit pe datele cu spectacolul. pai ce sa caute frate ei in utah, ca numai noi ne-am ratacit pe-aci. of, of.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput