Fetele din America (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Putem sa luam si noi odata, ca nu luam in fiecare zi nu? Da eu nu iau ca n-are cine manca asa ceva. Eu fac zacusca sambata, cu legume "de tzara", adica adevarate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ruxij, te-am batut la zacusca. Am facut sambata trecuta, trei borcane mari, mai e unul. Rosiile, ardeii si ceapa din gradina personala. Vinete de la ferma. Am tot muncit pe ea vreo trei ore daca nu mai bine, pana am curatat si tocat si mestecat. Pofta buna. Dupa ce termini zacusca, dau o visinata de NJ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Simina eu am gasit limba la sectiunea de carne congelata, tot acolo unde gasesc si burta de vita si ficatul de vita. Tot in congelatorul ala sunt si "porcariile": picioare, urechi si cozi (astea la ce s-or folosi?). Si cum ziceam cea mai ieftina e cam $15/bucata, de obicei cam $20/bucata limba.

Anca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Takacs

Ruxij, te-am batut la zacusca. Am facut sambata trecuta, trei borcane mari, mai e unul. Rosiile, ardeii si ceapa din gradina personala. Vinete de la ferma. Am tot muncit pe ea vreo trei ore daca nu mai bine, pana am curatat si tocat si mestecat. Pofta buna. Dupa ce termini zacusca, dau o visinata de NJ.

Gata, m-ai invins la puncte:)) Pofta buna! Gradina noi inca nu avem (si nici nu stiu dc. o sa avem vreodata), dar avem piata chiar in spatele casei. Vin mai ales Amish (sau ce or fi, ca au tichii din alea) si vand produse si uite asa, ca tot s-a dezbatut intens problema rosiilor cu branza in North-America, uite ca avem si noi un avantaj ca traim la tara (pe langa nenumarate dezavantaje:)). Putem manca rosii cu branza ca la mama acasa, ba putem face chiar si zacusca:))

Va pup si weekend placut,
Lia

Mergi la inceput

Lia, si io tot la tzara stau. Vecinu' are magar, iar celalalt cai. Noi avem copii.

Mergi la inceput

quote:

Lia, si io tot la tzara stau. Vecinu' are magar, iar celalalt cai. Noi avem copii.

Bravo noua Hahah, m-ai dat gata cu poanta cu (,) copiii.
Bey frate mor de somn si abia astept sa plec acasa, ce nasol e la servici vineri dupa amiaza:)) Noroc cu DC-ul:))

Mergi la inceput

Io plec, in sfarsit acasa, ca-mi petrecui ultimele 4 ore postand. Uiched placut si ne citim luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:

Incepeti de dimineata cu retetele. Ia spuneti unde mergeti de Labor Day? Noi ne ducem in Montreal anul asta la prieteni.

Io ma duc.. sa muncesc. Adeca ma duc la o conferinta in DC. Imbinam futilu' cu utilu'.

Oana, nastere usoara!

Lia, nu prea te-am mai vazut pe forum in ultimul timp, doar pe la zizi Mai povesteste-ne cum e in casuta noua, cum e sa fii profesor .. predai semestrul asta? l-ati adus pe Bogdanel?

Eu sunt foarte emotionata ca au inceput din prietenele mele mai apropiate sa se logodeasca si sa-si planifice nuntile, is emotionata de parca m-as marita io. Si am si motive sa-mi fac planuri de calatorie pentru la vara

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Ancand - deci eu nu voi avea baby shower. De abia ce ne-am mutat din Hawaii, prieteni aici in San Diego, sufletul..colegi de munca nici atat, mai ales ca e mai greu sa obtii un ,loc de munca cu burta de 15 metrii, asa ca pentru bebele meu cumpar eu tot si cand vine vremea o sa ii fac si shower

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

[quote]Originally posted by Oana_B
Am scos pernele, le-am clatit cat am mai putut in cada in baie, le-am stors tot cat am putut si le-am pus afara. Una din ele a capatat un miros din ala statut. Ce faaaaaaaaac? Iezista fo' solutie sa scot mirosul sau tre' sa cumpar alte perne?

Oana, taie perna, scoate gasca...

Mergi la inceput