Sezatoarea canadiana (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Cristina, io-ncep joi . Credeam ca astia glumesc, dar ei nu si nu ! Am 6 ore de curs numa' joi. Unul din ele e didactique de la musique, pua-ha-ha !

Denisa, las' ca astia cu fititz sunt mai tranquilles, asa, cu papusele, bisous, caresses, jucarii non-terroriste. Io n-as da fata mea nici pe 10 baieti de aur. Haida-de, singura bila e ca n-o sa te mai iubeasca sotu' ca la inceput, nu va avea in fata ochilor decat fititz si iar fititz a lui. Si nu de tine era vorba !!!

Cupilu' minune mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina, nu mi-au zis ca are peste 150, doar ca la ultimul doppler a zi smedicu ca se aude strong, om vedea, oricum, nu dau cu parul ca nu prea cred in astea, babesti..
Ira-om vedea si cu sotul, el e convins ca e boy, desi zice ca si fetita e ok..Deocamdata eu si cea cu toane, or fi de la hormoni sper..

Denisa
19
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

De mult tot vreau sa va intreb ceva si n-am apucat: voi ati bagat pilota in uscator? Pana acum eu am uscat-o la aer, dar ia mai mult timp si acum as baga-o in uscator. Ce ziceti?
Si mai am o intrebare mai noua. Trebuie sa trimit un CV prin fax pentru un post si ma intreb daca trebuie sa trimit si scrisoare de intentie. Chestia e ca nici nu stiu ce sa scriu in scrisoarea de intentie, adevarul e ca mi-e groaza de compuneri in limba engleza. Ma puteti ajuta cu vreo doua fraze (gata traduse) pentru scrisoarea de intentie?
Inca una si ma duc. Ce mananca un copil de 4 ani pe post de lunch la gradinita? La day-care au mancare gatita, dar la gradinita trebuie sa-i punem noi pachet. Sandviciuri? Fructe? O sticla de lapte? Sta cineva dupa ei sa le reaminteasca sa duca mancarea la gura? Simt ca ma apuca emotiile, iar a crescut copila mea si m-a luat pe nepregatite.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by Donia

Trebuie sa trimit un CV prin fax pentru un post si ma intreb daca trebuie sa trimit si scrisoare de intentie. Chestia e ca nici nu stiu ce sa scriu in scrisoarea de intentie, adevarul e ca mi-e groaza de compuneri in limba engleza. Ma puteti ajuta cu vreo doua fraze (gata traduse) pentru scrisoarea de intentie?

Donia, eu de obicei cand trimit resumee pe fax, prima pagina (aceea in care scrie de la cine si pt cine e faxul, in fine toate detaliile 'technice'etc.) o fac cover letter, dupa care bag imediat resume-ul. Dar sa stii ca am avut succes si cand am trimis un cover letter normal (gen scrisoare) urmat de resume, deci care nu aratau ca un fax propriu zis. Acum in legatura cu cover letter-ul, variaza foarte mult in functie de pozitia pt care aplici. Eu nu te pot ajuta decat cu un model pt teaching, dar nu cred ca te intereseaza...

Zuzilici, felicitari mamico! Sa fie intr-un ceas bun si sa va aduca multa fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by Donia
Simt ca ma apuca emotiile, iar a crescut copila mea si m-a luat pe nepregatite.

Roxanei si mamicei ei! trec ani astia...nu ne intreaba.Urit din partea lor

bafta multa si cu job-ul!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetele multumesc mult de urari si m-am gandit sa v-arat cum arata o mamica de pitic.
Asta-i cea mai proaspata poza facuta azi dimineata.
Am sa va tin la curent cu evolutia si sper sa am vesti numai de la bine-n sus.

Zuzilici 7 cu-n pitic

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Zuzilici, arati teribil de plina de viata! Iar pustiulica al tau arata curajos ca mamica lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Bai, ce ma enerveaza astia de la day-care !!!!!
!!!
Am vorbit in eventualitatea de a o lasa pe Ioana 8 ore, cum e somnul ?
In primul rand, la grupa mare va dormi doar o ora ( cam putin, Ioana mea e obisnuita cu 1 ora,) o sa aiba un bot cat China la trezire !!
Si in al doilea rand : II CULCA IMBRACATI !
Am incercat sa-i spun ca ea se dezbraca-imbraca singura , cica nu, astea sunt Fire regulations !
Am intrebat-o daca ea doarme imbracata ? Nu mi se pare deloc normal, neigienic !!
Mama, ce draci am !!
Asa e la toate day-care-urile ?

Donia, pentru ce vrei sa aplici ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by myrrha

Zuzilici, arati teribil de plina de viata! Iar pustiulica al tau arata curajos ca mamica lui!

Saru'mana ! Fac si eu ce pot. Abia astept sa merg saptamana viitoare sa-i vad urmatoarea .
Laura nu ma pricep inca la day-care dar clmeaza-te ca poate gasesti si ceva de tipul cu care suntem noi obisnuiti.

Zuzilici 7 cu-n pitic

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Laura, nu pot sa-ti spun decat take a deep breath and relax

Denisa, asteptam vestile despre samburica ...

Zuzi, asa e cum zice Vichi, esti din ce in ce mai infloritoare

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput