Sezatoarea canadiana (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by bebitzu

SALVATI-O PE BELLA!

Buna la toate fetele,

Bella este o fetita de 1luna si un picut care are nevoie de ajutorul nostru, ajutor financiar.Orice ban, cat de putin, pentru ea conteaza.
Informatii mai multe gasiti pe pag de web sau citind (daca nu ati facut-o deja) subiectul de la Discutii generale.
Exista un cont paypal creat pe numele lui Dantje.
Ce ziceti, incercam sa o ajutam pe micuta?

multumesc din suflet, bebitzu.

Pagina cu umanitarele e calcaiul lui Ahile pentru mine, io nu mai intru sa citesc acolo, ca de fiecare data - chit ca raman fara bani - ... trimit. Si nu e bine, ca avem si noi atatea probleme si Sofia creste si are nevoi din ce in ce mai costisitoare.... Zilele trecute mi-a luat mari-ul telef. din mana, c-as fi vrut sa sun la telefonul umanitar pentru Africa, voi v-ati uitat vreodata la TV sa vedeti ce se intampla in A. centrala cu copiii ? Mor pe capete de foame, zeci si sute in fiecare zi, e ceva teribil. Nu au apa, nu au mancare, nu au nimic. Groaznic. As dona ceva pt. fetita dac-ar fi cu bani in plic, la paypal tre' sa dai nr. cartii de credit si nu vreau sa fac asta. Ii doresc multa sanatate .

Cupilu' minune mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Eu de cand am vazut Ira Hotel Rwanda, as fi in stare sa castig 10 miliarde de dolari la lotto si sa-l donez tuturor tarilor aflate in razboaie civile, sa nu se mai intample astfel de atrocitati...
Ce va mai invidiez fetelor pt burtici, sa va traiasca si sa va dea Domnul copii sanatsosi si cuminti !!
Donia, ce mai faceti, pe unde ati mai colindat ?? Roxana ce mai face , intreaba Ioana mea .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ira, daca intr-adevar vrei si poti, eu am adresa unde poti trimite bani prin posta catre Dantje.
Nici eu nu prea citesc la Ajutor umanitar, pentru mine este prima data cand am donat pentru Bella si as vrea sa o fac pentru cat mai multi copii, insa ca si tine, bb-ul meu creste, parintii depind de mine mai mult sau mai putin, insa nu stiu, am avut asa o atractie pentru ea (poate pentru ca este fetita si eu imi doream din suflet una, insa a iesit un baietel pe care acum nu l-as schimba pentru nimic in lume).
Eu m-am pus in locul parintilor ei si m-am gandit ce-as face daca...
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Posteaza-l, Bebitzu, ce sa facem ? Poate ca reusim sa salvam o viata. Macar una, din atatia copii care mor... nevinovati. In fata acestor oameni, si in fata sufletelor lor in care incape atata durere.... fericirea si linistea noastra pare indecenta.

Cristinelule, cum te simti inainte de scoala ? Iti tin pumnii sa fii o studenta eminenta si vreau sa fiu prima care sa-ti urez un an scolar de exceptie . Bafta, ca meriti . Si tuturor celorlalte scolarite, Myrrha, Emmily, blank (ca mi-e somn) ...un an scolar de nota 10 va doresc ! Profitati de saptamana de vacanta la maxim !!!

Cupilu' minune mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dupa o sambata atat de urata nici nu credeam ca o sa avem o duminica atat de frumoasa. Laura, am fost ai noi azi la Safari, sa vedem elefantii. Bineinteles ca pentru Roxana atractia principala a fost balaceala ei proprie si personala, abia i se deschisese cheful dupa ce a vazut elefantii cum fac baie. Am mai reusit si un traseu cu masina printre bestii (care de fapt zaceau rapuse la umbra), dar probabil ca de acum ne-am linsitit pentru cativa ani, ca prea am murit de caldura, nici aerul conditionat din masina nu mai facea fata. Am incheiat ziua cu spectacolul elefantilor si probabil ca acum vom lua o pauza de Safari, ca la sfarsit de abia ne mai taram picioarele prin aglomeratia aia.

Fetelor, va place dansul? Va spune ceva "Lord of the dance"? Daca da, ia bagati un ochi pe link:
http://www.celtictigerlive.com/
Eu sunt montata sa ma duc, dar inca nu stiu in ce formula. Sa merg doar eu? Sa vina si sotul (el nu prea e amator) si sa abandonam copila? S-o luam si pe ea? Eu sunt indragostita de dansul irlandez, intotdeauna m-am uitat ca hipnotizata la televizor, asa ca nu vreau sa ratez spectacolul asta.
Mai jos sunt datele si locatiile spectacolului:
http://www.celtictigerlive.com/tour.php

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Donia m-ai lovit rau de tot, e dragostea vietii mele Michael asta.Mi-am cumparat caseta video cu unul dintre concertele lui in Dublin si de cind am ajuns aici n-am reusit sa transform caseta sa ma mai uit la ea.Ce nu vad eu pe site e pretul biletului???eu una daca nu e mai mult de 50 de lei de caciula, abandonez copil, iau sot de o aripa si ma duc fara sa mai stau pe ginduri, abia astept!!!

Zuzilici sarcina usoara!!sa dea Dumnezeu sa nu ai probleme si sa-ti tii puiutul in brate la termen, sanatos si frumos!!

Ira sar'mana de urari!sa ti se intoaraca insutit!!

zi frumoasa in continuare!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Chiar asa, eu m-am uitat pt 7 oct in Hamilton, dar pretul, care e ?
Si cu cine sa las terorista !!!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fetelor, si mie imi place mult de tot Mister Michael Flatley ...mi se pare un super talentat si cum a trecut ceva timp de cand am fost la un concert, am zis sa ma uit sa luam bilete, dar la locatiile la care ma interesa, sint deja no longer available...si n-am inteles de ce nu figureaza si Toronto pe lista de concerte...daca gasiti totusi ceva disponibil anuntati-ma si pe mine ca noi de-acum avem si babysitter si companie si chiar ne-ar prinde bine o iesire din asta . Oricum cred ca in urmatorul weekend ajungem in gasca mai mare la Wonderland sa ne scuturam un pic creierii upside down

Ira, cum mai spuneam si eu astept cu nerabdare sa devin din nou studenta, cursurile efectiv le incep pe 12 septembrie, deci mai am olecuta de vacanta sa ma bucur , dar ma voi duce la un fel de deschidere pe 7 si o sa-ti spun mai multe detalii atunci. M-am uitat mai cu atentie pe leafletu' de asigurari de la U of T si am vazut ca stau binisor . Iti doresc si tie un inceput super promitator de cariera .

Laura, vad ca pretul e 76 bacsi.

PS: Mai avem un pic cu exterior painting si gata, am facut-o si pe asta ....uffff

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina mama, ma lasi cu ochii in soare dupa ce ti-am scris cu bataile inimii, ziceai ca faci o prezicere ceva..

Denisa
19
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Denisa, pai daca e sa ma iau dupa cazul meu si tu spui ca bb acum are peste 150 batai/minut, as pronostica un fititz, da sa acu' sa nu dai ...hai ca ma suni maine si-mi spui ca e baietzel cum vrei tu ... Chiar astept sa ma , da ?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput