Sezatoarea canadiana (32)
Raspunsuri - Pagina 6
khristin spune:
Zuzi, pai e chiar bine dezvoltat samburica al tau cu 3 cm si...pe cand e due date-ul ?
Denisa, pai n-aveai de unde sa stii cu bataile/minut daca n-ai trecut prin asta pana acum . Doctorul (despre care am o parere foarte buna ca profesionist) care m-a urmarit pe toata perioada sarcinii si cu care am si nascut mi-a spus ca in general peste 150 batai/minut inregistreaza fetitele (ca deh ele sint mai inimoase ), iar baieteii sint sub 150. Tie cate ti-a spus pana acum, sa facem o predictie mica pana marti ? La mine culmea s-a si potrivit, dar acum stiti si voi cum e cu exceptiile . Oricum ar fi sa fie, sa va fie pruncii sanatosi ca pe urma lucrati oricum la pereche , si voi s-aveti sarcini super usoare
Cristina
noi si poze mai noi
Ira spune:
Zuzi, iti tin pumnii sa nu ai probl, greturi si sa aiba ce sex vrei tu .
Chatonel, buna, draga mea, cum mai e in orasul roz ? Numai bine iti doresc !
Donia, noroc ca au avut revelatia la inceputul sec. 20, si nu acum .
Laura, hi, nu am fost la festival, nu am avut timp.
quote:
Originally posted by carmen77
Fetele din Montreal, imi puteti spune si mie daca ati fost la Aquarium de Montreal? Pe Insula Sf Elena? As vrea sa il duc pe Matei sa vada delfini si foci ... si am citit ca ar fi asa ceva pe acolo. Intrebarea mea e daca ati fost si se merita, asta unu, si doi, cu ce mijloace de transport in comun se poate ajunge? Ca sotul meu are un program ca de cacao ... lucra in weekenduri si nu pot lua masina.
Mercic
Carmen, noi am fost iar (of, not agaiiiin!!!!) azi la Jean Drapeau, uite poze ca sa-i faci o idee aici. Merita sa te duci cel putin o data, dar cu masina pe podul Jacques Cartier e mult mai spectaculos. Se ajunge insa si cu metroul.
Cupilu' minune mare
nelia spune:
Zuzilici, sarcina usoara si bebe sanatos!
Ira, am vazut pozele, frumos oras, la fel ca si turistii care il viziteaza, mai ales cei mici!
Laura, nu am nici o idee pentru nume, dar am vazut noul membru, e ca un pufisor si pare mic de tot.
Cornelia, mami de Agata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
chatonel spune:
Pe-aci ploo de zor Bafta la scoala si succes in toate cele, canadience viteze :)))
Toulouse, la ville rose
myrrha spune:
Zuzilici, ne rugam pentru puiutul tau . Dar si bataile de inima si viteza cu care creste sint semn bun .
Mi-a placut faza cu "femeile sint persoane". Eu cred ca in Ro, cel putin la facultate la mine (unde angajau si pe criteriul ca un barbat da mai bine ca imagine a catedrei) nici acum n-ar strica o inscriptie de-asta.
Chiar si absurditatea existentei ei e un mesaj.
Bianca, am tras cu ochiul la recomandarile tale din Montreal, poate ne convingem gazdele sa ne duca pe insule la voi.
myrrha spune:
Chatonel, la noi a plouat de nu ne-am vazut ieri, bine ca am stat la conferinte toata ziulica. Azi a iesit insa un soare proaspat, si cum ne-am trezit la 6 , afar era o lumina galbena, ireala, peste ceata alba care se ridica de deasupra mormintelor din cimitirul din fata blocului nostru Mai ceva ca aurora boreala
carmen77 spune:
Ira, frumoase poze, dar am mai fost pe acolo, plus ca parcuri din astea imense in mijlocul naturii avem 2-3 prin jur, la Cap Saint Jacques, pe Ile Bizard, si mai avem si un parc cu padure super aproape ... la noi ideea era sa vedem animalute , ca astea sunt marile atractii. Niste delfini si foci ar fi fost numai bune , daca stii vreun parc unde le gasim ... go ahead! .
Acuma serios vorbind, cred ca o sa mergem si noi pana la Quebec, si atunci impusc 2 iepuri si vizitam si acvariul.
O duminica placut sa aveti!
Matei
PozeNoi
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
Zuzilici spune:
Da si eu am vazut ceata care se ridica si umezeala din atmosfera dar cu un fundal de CN Tower. In orice caz mi se pare c-o sa fie o zi foarte calduroasa azi si daca se mai adauga si umezeala ... e rost de aer conditionat azi.
Khristin ei zic ca pe 16 Aprilie dar tu stii ca vine cand vrea el.
Multumesc mult de urari si in cinstea canadiene si-a tuturor care vor sa celebreze cu ele.
Azi am sa plec la o petrecere asa ca nu stiu cat de mult am sa pot scrie dar va urez tuturor un weekend placut atat cat mai este.
Zuzilici 7 cu-n pitic
Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire
bebitzu spune:
SALVATI-O PE BELLA!
Buna la toate fetele,
Bella este o fetita de 1luna si un picut care are nevoie de ajutorul nostru, ajutor financiar.Orice ban, cat de putin, pentru ea conteaza.
Informatii mai multe gasiti pe pag de web sau citind (daca nu ati facut-o deja) subiectul de la Discutii generale.
Exista un cont paypal creat pe numele lui Dantje.
Ce ziceti, incercam sa o ajutam pe micuta?
multumesc din suflet, .
Denisam spune:
Zuzi, simbureii pina la 10 sapt au MM, in nici un caz CM,al meu al 13 sapt trecuse la cm,vreo 7 parca si stiu clar ca er ain schema,dar la 7 sapt avea ca si al tau mm-sa stii, doar ca vreo 5, oricum ei dupa 7 saptamini cresc cuc ate 1mm/zi.
Cristina,la 7 sapt al meu avea 140/min si la 13 sapt avea tot asa in jur de 140-150/min,nu depasea 150,dar la 15 saptamini-a zis medicu ca ii bate strong-nu mi-a zis cat,asa ca nu ma pot pronuntza,mie mi s-a prezis pina acuam i boy si fata,asa ca is nerabdatoare..
fug la treburi acusi,pupicei..
Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!