Sezatoarea canadiana (32)
Raspunsuri - Pagina 5
Zuzilici spune:
Laura e o scumpete ... sa-ti traiasca sanatos si sa-ti bucure zilele care-s mai grele. Sa stii ca primul lucru pe care l-am zis can am vazut poza a fost : MOTANIC. E asa un dulcel de-mi vine sa-l mananc ... tu numeste-l cum vrei dar eu ti-am zis ce-am simtit cand l-am vazut.
POti sa-i spui si doar BOTIC ca-i asa de scump.
Fetele multumesc tuturor de urari alaturi de mine.
Zuzilici
Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire
Zuzilici spune:
Donia, pai hai ca-ti pastrez un loc cald in randul . Ce mai astepti? Sa stii ca practica e cea mai frumoasa cand lucrezi la un astfel de proiect. Asa ca da-i bataie si exerseaza.
Zuzilici
Laura B spune:
Zuzilici, fetita/baiat/gemeni, ce-o vrea Domnul sa fie, eu va doresc din tot sufletul sa fie sanatoasa/sanatos/sanatosi (si voi, parintii, deasemenea)!
In alta ordine de idei (adica despre motanel) multumesc pentru aprecieri si sugestii. Mi-am notat numele, doar ca.... ufff... e greu sa ne hotaram
Laura
carmen77 spune:
Fetele din Montreal, imi puteti spune si mie daca ati fost la Aquarium de Montreal? Pe Insula Sf Elena? As vrea sa il duc pe Matei sa vada delfini si foci ... si am citit ca ar fi asa ceva pe acolo. Intrebarea mea e daca ati fost si se merita, asta unu, si doi, cu ce mijloace de transport in comun se poate ajunge? Ca sotul meu are un program ca de cacao ... lucra in weekenduri si nu pot lua masina.
Mercic
Matei
PozeNoi
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
bebitzu spune:
LauraB, in cazul in care nu v-ati hotarat deja asupra numelui (motanelului) - Paco, Pinki, Kiko, Topsy.
Le-am gasit pe un site de animalute si am selectat de acolo cam ce mi-a placut mie.
sa-ti traiasca si sa fie sanatos, sa va bucurati de el.
laurajr spune:
Ira, superbe fotografii, ai fost si la Festivalul muzicantilor ambulanti?
Zuzilici FELICITARI SI SARCINA USOARA !!!
Ce planuri de we aveti ? Noi nu prea , ploua, pe Ioana o doare burtica, Iulian invata pt G2...si eu pe forum !!
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Bubbles spune:
quote:
Originally posted by carmen77
Fetele din Montreal, imi puteti spune si mie daca ati fost la Aquarium de Montreal? Pe Insula Sf Elena? As vrea sa il duc pe Matei sa vada delfini si foci ... si am citit ca ar fi asa ceva pe acolo. Intrebarea mea e daca ati fost si se merita, asta unu, si doi, cu ce mijloace de transport in comun se poate ajunge? Ca sotul meu are un program ca de cacao ... lucra in weekenduri si nu pot lua masina.
Carmen, din cate stiu (si cat de cat pot spune ca stiu un piculet; ocupatia noastra primordiala este sa ne plimbam, in tot timpul liber), nu exista nici un Acvariu in Montreal, ci unul la Quebec, altul la Vancouver...
Intr-adevar, a fost unul pe insula, insa s-a inchis in '92 (inaugurat in '67), iar majoritatea animalelor si pestilor pe care le aveau, au fost transferate la Biodome (deschis in '92).
Pe insule se poate ajunge cel mai usor cu metroul: de la Berri schimbi pe linia galbena si te dai jos la prima, Jean Drapeau. Este si un autobuz pe insule, dar nu prea are sens sa-l luati, e prea frumos de mers. Daca mergeti cu masina, intr-o buna zi, se gasesc locuri de parcare la 10 - 12 dolari / zi.
Sugestii: poti sa mergi la Biosfera, care este muzeu al apelor, la parcul de distractii www.laronde.com/fr/" target="_blank">La Ronde, la cazino (copilasii nu sunt admisi) sau in gradinile din fata cazinoului, unde e tare frumos (pe Notre-Dame). Mai este si www.stewart-museum.org/map.htm" target="_blank">muzeul Stewart, pe Ste-Helene.
Zuzilici: felicitari si sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si un bebe canadian superb!
Bianca
Denisam spune:
Wow feteel ce de activitate pe aici in weekend.
Zuzi-inca odata felicitari ,fii optimista si sa fie sanatos, eu nu stiu nimic de aflarea sexuluidupa bataile inimii, dar m-ai facut curioasa, oricum dupa site dat de laura si noua ne-a iesit baiet, dar speram sa aflam marti noi
Ce bien ca azia plouat dupa amiaza,noi de dimineatza am tars o fuga pe lac pe Simcoe aproape, sotu' cu un pescuit mic, acuma sa faca si pestele for dinner, eu am lenevit in barca, am tras si un somn si cand am venit acasa pe la 3.30 a inceput is ploaia care ne-a tars la un somnic mic
Maine facem BBQ si ne vin niste prieteni si mici treburi pe linga casa, acuma va pupic..
Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Zuzilici spune:
Hai c-am facut-o de oaie ... m-am laudat aici ca samburica are 3.18 mm si cand colo are de fapt 3.18 cm. Creste precum Fat-frumos in fractiuni de secunda. Faza e ca atunci cand asistenta mi-a facut ultrasound asa s-a exprimat: 3.18 mm si noi am luat-o de buna. Noroc ca am aratat 'fotografia' unor prieteni si ei au si citit-o. Noi ne-am uitat la ea amandoi de nenumarate ori dar eram atat de fascinati de samburelul pe care-l vedeam acolo ca pace sa mai citim si ce scrie pe-alaturi.
Si acum c-am aflat si adevarata marime parca ma simt mai bine si in siguranta.
Zuzilici
carmen77 spune:
Bubbles, merci! . Nu de alta, dar nu am de gand sa ma plimb degeaba pana in centru. La Cazino nu am ce cauta, la Biodome am fost .. deci cam pica treaba. Fiu-meu ii in limba dupa orice animal, si sunt convinsa ca ar fi fost innebunit sa vada delfini si foci ... sunt dezamagita! Cum adica sa nu aiba Montrealul un Acvariu?? De ce la Quebec? Oricum ... nu fac 250 km pentru nici un peste pe lumea asta .
Matei
PozeNoi
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003