Impreuna, Timisoara! (18)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
Neatza Timisoara!!!
Abia astept sa te vad Miro!!! Cred ca te-a facut super Doris!!! Si eu vreau
Dr. mi-a zis ca e normal sa-mi pice parul, sa nu-mi fac griji, dar cand vad cat e... ma ingrozesc.
Ana mama mia ce burtoaie!! Ai avut dreptate ca era mare in 3 luni. Pai, cum sa nu greseasca cei 2 vanzatori?
Si eu imi faceam probleme ca a mea e mare.
Oricum dintre toate cunostintele, care sunt in aceeasi perioada cu mine, eu o am cea mai mare, si cand ma vad saracele isi fac probleme.
Deci ne vedem azi la ora 20 in p-ta Unirii la fantana?
Unde meregem pe urma? mai pap acasa sau nu?
va spun din start ca mai mult de 2 ore nu voi sta, ca maine vine cumnata-mea cu fie-sa si italianul si tre sa ne pregatim. Numai chef de musafiri nu am, dar tot e bine ca nu dorm la noi. Ala are fite-n cap, numai la hotel vrea!!!Cu atat mai bine pt.noi, dar.....ce bine era sa avem un weekend linistitor.
Bine ai venit pe ANGY!!!!!!!!
poze
gio si bb 20+
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Se anunta o zi frumoasa, cu soare!
Nici nu putea fi altfel, tocmai azi cand ne intalnim...
Sa nu uitati aparatele foto!
De abia astept sa ne vedem...
O zi buna...
Plec cu Ines sa-i cumpar ceva pantofiori de toamna...colindam magazinele pana gasim ceva demn de o printesa...
Pe diseara, la 20, in Unirii!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Exact, Giova, am uitat sa specific:
Papati acasa, vom merge la un suc, o bere, un gin...atat!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mirona spune:
Buna timineata!
asteptam nerabdatoare sa fac ochi in aceasta dimineata, sa ma privesc in oglinda si sa vad un nou look ... o noua speranta de optimism.
Mama ... si vad o ciufulita ... cu niste ochii mijiti ... ca de chinezoi ... mai ca-mi venea sa ma bag la loc in pat.
Doris mama ... te cam chinuisi cu mine ... ca io tre sa bag nitel piaptanu in el ... ca asa nu pot sa ma prezentez la scarbici ... ca dau aia bir cu fugutii.
M-a mai si pocnit o durere de ovar stang ... cam de 3 zile ma tine ... si nu trece decat seara dupa o pastila de algocalmin. Naspa ... numa sa nu fi facut ceva rau acea stimulare cu clomifen ... si sa se fi format un chist ceva.
Asa: imi facui nitel timp pentru listutza ... am pregatit deja sarbatoritii din septembrie ... sa nu uitam ca asteptamun copilas al comunitatii in septembrie ... fetitza lui Mary25. Dar ... mai avem timp pana atunci.
Urez si eu BINE AI VENIT! in -ul nostru angy ... sa nu te intristezi ... vei fi nitel moderata pana isi dau seama moderatorii de intentiile tale, tu continua sa scrii ... mesajele tale vor aparea mai tarziu decat le postezi tu. Trece asta, in curand.
Te-am trecut si in listutza ... gata ... esti de-a noastra.
Te asteptam si pe tine deseara la intalnirea noastra.
Miro
My ticker
assa spune:
Abia acum ma reusit si eu sa mai intru.....vad ca se pregateste o mare intalnire pe acolo. Eu momentan sunt in Portugalia pana in octombrie....si nu prea am cum sa ajung....din pacate!
si trag sperante ca se vor mai face intalniri de acest fel si mai tarziu....nu?????????
Assa
marius spune:
Desi nu voi ajunge prin Tm azi probabil, va fi o ocazie in viitor. Pana atunci va doresc distractie placuta. Ii multumesc Ana Mariei pentru invitatia de a fi printre voi diseara dar voi fi in Tm maine la amiaza cel mai probabil.
Inca odata distractie placuta !
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Angela Panduru spune:
Buna fetelor sa stiti ca eu va "vizitez "in fiecare zi sa vad ce mai spuneti,ce mai faceti chiar daca nu am mai scris .Eu va doresc DISTRACTIE PLACUTA
angy11 spune:
Ciao fetelor,merci de urare si de invitatie,m-am uitat aseara peste niste poze de-ale voastre si am descoperit ca pe Dana(Danitin)o cunosc am fost colege de scoala,si cu frate-miu a fost colega de clasa.
Am sa fac tot posibilul sa vin deseara,sper sa combin copiii sa mearga la maica-mea.
Irina.Da,Angy e la gradi pe Paciurea in grupa mijlocie.Si Daniel tot acolo a fost.Parca mai intreba cineva de gradinita asta pe topic?
danitin spune:
Ana, avem chiar 4 parcuri in apropiere de casa: Parcul Rozelor - unde puradeii coloratilor care au cumparat case in zona fac raliu cu masinute si scutere cu motor, cel din spate de la Bega - plin de mucuri de tigara, kaka de caine, aurolaci agresivi, un parculet cu statuia lui Bratianu pe care fiul unui avocat l-a transformat in mosie personala ca vine acolo cu gasca si fac concurs de biciclete, role, bat copii - iar daca protestezi te ameninta tatal lui ca te da in judecata si Parcul central - asta e cel mai uman, dar nu prea vin copii si nici nu ai ce face in afara de a te uita la cei care joaca table sau sah.
Fetelor, imi pare FOOOARTE rau dar nu vin astazi. Am de facut un interviu important si dupa plecam la casuta de vacanta. Mai sunt atat de putine weekend-uri cu vreme frumoasa incat vreau sa profit de fiecare sa duc spiridusul undeva unde e liniste, aer curat si se poate juca in voie. Dar va doresc distractie placuta.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
Irina_Claudia spune:
Eheei ce mica-i lumea!
Angy Ioana mea e in grupa cu Angy a ta ... o stii? (vezi ca am pus niste poze). Smecheruca mea e una din cele mai micute din grupa , ea doar in noiembrie face 4 ani. Ma bucur sa te cunosc mai bine aici , ca la sedinte intotdeauna sunt altele de discutat.
Danitin m-as fi bucurat sa te cunosc on-line nu numai de la TV .. oricum va mai fi si o data viitoare.
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)