Impreuna, Timisoara! (18)
Raspunsuri - Pagina 7
dedy spune:
Distractie la maxim deseara !!!
"Adevaratul caracter al unui om se masoara prin ceea ce ar face daca nu ar fi niciodata prins"
Doris-Alina spune:
Assa, intalniri vor mai fi , cu siguranta...
Bea, ne pare rau ca nu vii, distractie placuta si tie...ne auzim duminica!
Angela, pe cand ne vom cunoaste?
Multumim pentru urari!
Angy, te-am trecut pe lista Probabil prezenta!
Deci, fa tot posibilul sa tragi o fuga, macar sa ne cunoastem...
Danitin, ne pare rau ca nu mai vii, dar iti dorim distractie placuta si relaxare maxima...
Lista reactualizata:
1. MIRO - prezenta
2. DORIS - prezenta
3. MITZUCA - absenta
4. ALEXA - prezenta
5. GIOVA - prezenta
6. VALI(nasa Doris)- prezenta
7. BEA - absenta
8. LICURICI- absenta
9. DANITIN - absenta
10.MIHI - prezenta
11.AMUTZA- absenta
12.IRINA-CLAUDIA - prezenta
13.DANITIN - prezenta
14.SILVANA - prezenta
15.ANA - prezenta
16.GIULIA - prezenta
17.ANGY - probabil prezenta...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Multumim, Dedy!
Esti tare amabil si dragut, drept rasplata iti promit ca organizatoare de intalniri, ca voi pune azi pe lista de discutii, o viitoare intalnire si cu voi toti, sotiorii nostrii, sa va cunoasteti si voi, sa fim o mare famile de prieteni!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Marius, e o mare onoare si mandrie sa te avem printre noi...
Miro, te va trece sigur pe lista noastra ca oaspete de Onoare, ca
ne-ai vizitat!
Pacat ca nu poti fi cu noi la intalnire, dar, fii sigur, ca maine dupa masa, sau duminica, ne vom mobiliza, astfel incat sa-ti fim gazde bune, cum numai noi, banatencele stim...
Nu ezita sa ne contactezi.
Te asteptam cu drag!
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Giova spune:
Am fost la dentist.
ieri m-am trezit ca s-a dezlipit o lucrare facuta acum 3 ani.
Bine ca mi-a lipit-o, ca de nu.... nu puteam rade azi la intalnire.
S-a cam innorat afara......
poze
gio si bb 20+
angy11 spune:
Irina.Super!Canta tare bine Ioana,sa va ocupati de chestia asta,ca-i pacat.Sper sa pot da o fuga deseara.Da o sa despicam firu in 4 cu gradi.Scuze ca ma grabesc acum sa las compu liber,are sotul meu ceva de lucru.
Doris-Alina spune:
Giova, ai fost cumva si tu la Cora?
Sper ca nu va sperie ploaia, va luati umbrele si veniti, ca locuri unde sa stam gasim destule...
Va pup!
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Sa aveti distractie placuta, fetelor!
Ana, WOW! N-am cuvinte
Regret ca nu am mai mult timp de povesti, dar cu timpul se mai schimba lucrurile; sau nu Dar eu sunt o fire optimista si merg inainte cu avant
Miro, multa sanatate! Stiu ca suna stupid, dar nu te-ai gandit sa apelezi si la psihanaliza? Nu ca ar fi ceva in neregula cu tine, nu ma intelege gresit; dar psihicul uman e un mecanism complex si poate provoca enorm de multe reactii si simptome la nivel fizic fara sa ne dam seama de cauze. Sper ca nu te-am suparat
Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE
Giova spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Giova, ai fost cumva si tu la Cora?
Sper ca nu va sperie ploaia, va luati umbrele si veniti, ca locuri unde sa stam gasim destule...
Va pup!
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
nu Doris, stai linistita.
doar ca s-a dezlipit coronita, si am fost sa mi lipeasca.
era nasol sa vin la intalnire cu 2 cioturi de dinti.
Asa m-a luat un somn, de parca nu mai am chef de intalnire.
Sper sa-mi revin pana la 8.
poze
gio si bb 20+
Ana68 spune:
Saluti gagici,
Beeeeeeeeeeeeeyyyy.....ne vedem la 8?!Hihihihihi...
Alina(angy)....deci o familie de muzicieni..ce dragut!
Irina,pai Ioana e pe 14 noiembrie si io pe 15.....hihihi...pupa scorpiuta din partea unei scorpioance...
Ioana,ai vazut burta?!Aia era burta,mama draga!hehehehhe....pai Simina arata la 9 luni cum aratam eu la 6...
Miro,abia astept sa vad cum iti sta parul....
Assa,pe curand,la o noua intalneala!
Marius,eu cred ca esti oricand binevenit la intalneala....Multam' de urare si sa speram ca o sa te cunoastem in curand....
Angela,speram sa te cunoastem si pe tine.....
Dana-danitin,nasol cu parcurile astea....Eu chiar nu stiu pe unde ai putea merge cu Lori,asa incat sa fie in siguranta...Parca si vad piticotul mic ,ca argintul viu....Las' ca uite e in largul ei acolo la casa de vacanta!Sa aveti un weekend grozav!
Dedy...cum zicea si Doris...poate facem o intalneala si cu sotii...Multam' de urare!
Hehehehehe...Gabi...te-am uimit,asa-i?...Ce face Lucas?Tu esti bine?Eva se pregateste de gradi?Va pup!
Gagicutze...hai ca ne vedem in 2 ore jumate!
Celor care nu pot veni le urez un weekend frumos!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana