Impreuna, Timisoara! (18)
Raspunsuri - Pagina 8
angy11 spune:
Imi cer milioane de scuze,n-am cum sa vin,aproape ca rezolvasem tot,ca sa pot veni si au sunat prietenii nostri ca vin pe la noi.Nu se facea sa-i refuz,dar poate o combin pe prietene mea sa se inscrie si ea.Astept cu nerabdare urmatoarea intalnire,pe care n-am de gand sa o ratez.Va urez distractie placuta.
bulina_buclucasa spune:
In sfirsit, am ajuns si eu la comp Ati scris mult... S-a trecut, chiar la un alt capitol Felicitari!
Bun venit pentru toate fetele noi
Am citit, ca e rost de o intilneala, bravo voua Eu n-o sa apar, sunt cam plouata . Nu prea am chef de nimic . Se pare ca e mai greu in ultima luna.... nu-mi gasesc nici o pzitie confortabila, ma sufoc, transpir ca un cal de curse lungi, etc.....promit sa fiu mai activa dupa nastere.
Va pup dulce si distractie placuta diseara !
Mihi spune:
salut
vin si eu numa trag o fuga acasa sa fac un dus!
Poate mergem la o terasa de pe malul bg-ului!
Vorbim cand ne aintalnim
am schimbat pozele de jos cu altele noi
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/arpisor.jpg" target="_blank">Arpi(7 oct 2003)
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/mcmc.jpg" target="_blank">Lori(7 apr 2001)
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octis.jpg" target="_blank">Octavian(10 sept 1999)
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg
Angela Panduru spune:
Buna fetele ,azi oricum nu puteam sa vin deoarece eram la servici dar poate la urmatoarea intalnire o sa ne cunoastem.
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Nu v-ati trezit inca?
Miro, ti-am trimis pozele pe e-mail.
Sper sa le vedem azi.
Eu nu o sa prea intru azi, ca aduc printesa la noi, asa ca...poate numai diseara...
O zi frumoasa!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Feteleeeee! Am nevoie urgent de tot de help!
Se cauta URGENT 2 programatori cu cunostinte de C#, .NET, SQL Server - obligatoriu, dar nu neaparat la un nivel foarte avansat pentru ca se va face training; disponibili sau dispusi sa isi schimbe locul de munca; oferta e tentanta Detalii ofer pe parcurs. Ideea este ca in 2 sapt. trebuie sa plece la training in Germania.
Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE
gabirus spune:
Beeeei! Trezirea! Vreau sa vad si eu poze!
Am iesit si noi aseara la plimbare cu toata gasca si a fost tare placut. Am schimbat putin bioritmul lui Lucas, a papat si a adormit la ora 23 cand am ajuns acasa si dupa aia m-a trezit abia la ora 4. Am prins si eu in sfarsit niste ore de somn calumea.
Bulina, mama, chiar crezi ca vei fi mai activa dupa? Uita-te la mine ca abia apuc sa leg 2 cuvinte. Ma rog, poate intrebare este la cat timp dupa? Hihi. Lasa ca va fi bine. Esti pe ultima suta de metri si e normal sa fii sictirita. Doar stii ca si eu eram maraita in ultima luna. Te pupez.
Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE
Doris-Alina spune:
Ceau, Gabi!
Nu te astepta sa se trezeasca fetele la ora asta, ca eu am ajuns acasa pe la 2 .
Eu sunt matinala de felul meu...
O sa puna Miro pozele azi sigur...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mirona spune:
Buey ... nu-i vorba aicea de trezire ...
egal la ce ora v-ati culcat/trezit ... io is om muncitor ... asa ca pana ma intorc io de la scarbici ... nema poze.
Aveti mila, pls.
Miro
My ticker
angy11 spune:
Buna fetelor.Cum v-ati distrat?mie mi-au plecat musafirii la 12 fix.
Irina nu mai cauta bazin ca o sa faca inot la gradi peste 2 saptamani si e super copiiisunt indragostiti de profu de inot si bazinu nu-i asa mare,numai bun pt. balacealaAnul trecut n-au facut ca erau grupa mica.Eu am dus-o pe Angy totusi cu permisiunea directoarei,cu grupa lui Daniel.