Impreuna, Timisoara! (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Imi cer milioane de scuze,n-am cum sa vin,aproape ca rezolvasem tot,ca sa pot veni si au sunat prietenii nostri ca vin pe la noi.Nu se facea sa-i refuz,dar poate o combin pe prietene mea sa se inscrie si ea.Astept cu nerabdare urmatoarea intalnire,pe care n-am de gand sa o ratez.Va urez distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

In sfirsit, am ajuns si eu la comp Ati scris mult... S-a trecut, chiar la un alt capitol Felicitari!

Bun venit pentru toate fetele noi
Am citit, ca e rost de o intilneala, bravo voua Eu n-o sa apar, sunt cam plouata . Nu prea am chef de nimic . Se pare ca e mai greu in ultima luna.... nu-mi gasesc nici o pzitie confortabila, ma sufoc, transpir ca un cal de curse lungi, etc.....promit sa fiu mai activa dupa nastere.

Va pup dulce si distractie placuta diseara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

salut
vin si eu numa trag o fuga acasa sa fac un dus!
Poate mergem la o terasa de pe malul bg-ului!
Vorbim cand ne aintalnim

am schimbat pozele de jos cu altele noi
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/arpisor.jpg" target="_blank">Arpi(7 oct 2003)
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/mcmc.jpg" target="_blank">Lori(7 apr 2001)
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octis.jpg" target="_blank">Octavian(10 sept 1999)
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela Panduru spune:

Buna fetele ,azi oricum nu puteam sa vin deoarece eram la servici dar poate la urmatoarea intalnire o sa ne cunoastem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!
Nu v-ati trezit inca?
Miro, ti-am trimis pozele pe e-mail.
Sper sa le vedem azi.
Eu nu o sa prea intru azi, ca aduc printesa la noi, asa ca...poate numai diseara...
O zi frumoasa!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Feteleeeee! Am nevoie urgent de tot de help!

Se cauta URGENT 2 programatori cu cunostinte de C#, .NET, SQL Server - obligatoriu, dar nu neaparat la un nivel foarte avansat pentru ca se va face training; disponibili sau dispusi sa isi schimbe locul de munca; oferta e tentanta Detalii ofer pe parcurs. Ideea este ca in 2 sapt. trebuie sa plece la training in Germania.

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Beeeei! Trezirea! Vreau sa vad si eu poze!

Am iesit si noi aseara la plimbare cu toata gasca si a fost tare placut. Am schimbat putin bioritmul lui Lucas, a papat si a adormit la ora 23 cand am ajuns acasa si dupa aia m-a trezit abia la ora 4. Am prins si eu in sfarsit niste ore de somn calumea.

Bulina, mama, chiar crezi ca vei fi mai activa dupa? Uita-te la mine ca abia apuc sa leg 2 cuvinte. Ma rog, poate intrebare este la cat timp dupa? Hihi. Lasa ca va fi bine. Esti pe ultima suta de metri si e normal sa fii sictirita. Doar stii ca si eu eram maraita in ultima luna. Te pupez.

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ceau, Gabi!
Nu te astepta sa se trezeasca fetele la ora asta, ca eu am ajuns acasa pe la 2 .
Eu sunt matinala de felul meu...
O sa puna Miro pozele azi sigur...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buey ... nu-i vorba aicea de trezire ...
egal la ce ora v-ati culcat/trezit ... io is om muncitor ... asa ca pana ma intorc io de la scarbici ... nema poze.
Aveti mila, pls.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna fetelor.Cum v-ati distrat?mie mi-au plecat musafirii la 12 fix.
Irina nu mai cauta bazin ca o sa faca inot la gradi peste 2 saptamani si e super copiiisunt indragostiti de profu de inot si bazinu nu-i asa mare,numai bun pt. balacealaAnul trecut n-au facut ca erau grupa mica.Eu am dus-o pe Angy totusi cu permisiunea directoarei,cu grupa lui Daniel.

Mergi la inceput