Impreuna, Timisoara! (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

'Neatza si eu

Hai Mirofacem galerie ca suntem ca niste copii de 3 ani care abia asteapta sa deschida cadourile. Ai zi scurta azi? mama, da' sunt curioasa tare ce freza ti-a facut Doris.

Hei, mai fetelor, nu ma ajuta nimeni cu nedumeririle mele? se primeste lapte praf pentru orice nascut indiferent de finante? tre' sa stiu daca o i-au in suturi pe dr pediatra sau nu!?!

Noi am fost la vaccin si am plans din adancul plamanilor nostrii. Dupa masa am iesit putin cu ea afara ca era asa de frumos si momentan nu facuse febra, dar acum avem 37,8 temperatura si am bagat un supozitor la poponet si sa speram ca scade. Daca nu scade oare pot sa-i fac baitza deseara? voi ce ziceti?

Doris despre ce subiecte fierbinti ati mai discutat?
Se pune si de o intalneala cu sotii? numai sa fie mai devreme ca sa o pot lasa pe Alisa cu mama mea ca de culcat pe micutza mea tre' sa o culce tzitzi ca altfel nu mere'.

Un w/e placut va doresc si ne mai auzim.

POZE

Amutza+Alisa-Talida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Amutza, nu stiu exact cum prevede legea, dar pe noi ne-a intrebat dr. daca vrem lapte praf ... si sigur nu suntem caz social. Cred ca se da ... Poate gasesti pe net info mai detaliat.

Eu zic ca poti sa ii faci baita linistita daca nu a zis medicul sa nu faci, mai ales daca ii place.

Cu scaunul stai linistita ca e normal sa se rareasca dupa 2-3 luni.

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fetelor...
Mey,io am ajuns ca lumea aseara....am luat un taxi...Ai mei dormeau.
Fetele,pe la cat ati plecat?
Amutza,eu stiu ca laptele praf se da la bebelusi indiferent de orice alta chestie.Exemplu:Luana nu a avut nevoie de lapte praf si eu l-am donat altor mamici carora nu le ajungea laptele,ratia....Pentru ca sti deja,primeste o anumita cantitate de lapte,in functie de varsta...Si este gratuit....Asta este pana la 1 an,dupa nu se mai da...Asa ca poti merge sa ii spui pediatrei sa te treaca pe lista si sa-ti dea....Ma rog,nu stiu cum este acum sau daca s-a schimbat ceva de acum un an in urma,dar e mai bine sa mergi si sa intrebi....Si in fond si la urma urmei este dreptul tau,caci daca tu nu il ridici ele il iau si il folosesc in alte scopuri....Imi amintesc cand asistenta m-a intrebat daca imi trebuie cantitatea pe o luna,caci ea avea nevoie sa-si plateasca o datorie de lapte praf catre o alta asistenta....Cu cea micuta,eu zic sa nu ii mai pui supozitor decat daca depaseste 38 de grade....La 37,8 nu-i febra si nu-i de speriat....Cu baita poti sa mai astepti inca o zi,mai bine si esti si tu mai linistita...La locul unde a fost facuta intepatura,daca vezi ca apare o iritatie sau un pic rosu sa pui compresa cu apa rece....In rest va doresc sa cresteti mari si cuminti,sa fiti papaciosi de tzitzi la greu si sa ne vedem cu bine curand!
Miro,io am mila sa sti,ca io tin la tine mult....dar tot zic ca abia astept si io sa vad pozele....Te pup si servici usor!
Doris,sa ai sambata frumoasa!Pupa pe Ines!
Gabi,pai daca schimbati putinel programul..de acum poti spune ca o sa intri si tu in ritmul normal de odihna...Sa fiti sanatosi!
Fete,ne auzim mai tarziu.Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Hai mai! Chiar nu aveti nicicare cunostinte programatori?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

E ceva foarte relativ "cunostinte SQL server, .NET" cat de cunostinte sa fie cunostintele astea? Ce inseamna training, cum este platita munca? Fara detalii cam greu.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,
sunt inca la servici ... asteptam verdictul la proiect ...

am primit doar de la Doris pozele. Pe astea le aveti aici. Astept in continuare pe mail (mirona_dc@yahoo.com) pozele de pe celelalte aparate.
Cand ajung acasa ... promit si pozele de pe al meu aparat.

Va pup pe toate.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Am ajuns si acasa ...
mailuri noi nu am primit ... asa ca ma duc la nani ... ca iar ma doare de tampesc.
La mesajul de intampinare ... aveti pozele de la intalnirea nr. 8
(cele de la mine si de la Doris).
Va pupa fata.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Miro,sunt super pozele....si cum le-ai pus nume...hehehehehhe...ce mi-a mai placut....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Marius, am trimis detalii pe PM.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Gabirus vreau si eu ceva detalii despre postrile de info, daca mai e valabil.

Le-as trimite la niste studenti de ai mei. Am avut citiva studenti tare buni care tocmai au terminat in vara.

Merci,

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput