Impreuna, Timisoara! (18)
Raspunsuri - Pagina 10
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Acum s-a trezit Ines si ca sa pot scrie cateva cuvinte, i-am pus un joc cu Barbie la coafor...e super incantata de el...
Ieri am fost in Parc, ne-am jucat, a fost tare fericita!
Am vazut pozele, dar vreau sa le vad si pe celelalte.
Ne auzim diseara, cand o duc pe Ines inapoi la ai mei.
Va doresc o duminica frumoasa!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
amutza spune:
Saluty! fetelor
Gabi si Ana mersi pentru raspunsuri.M-am mai linistit un pic. Fatuca mea nu a mai facut febra deloc. Ce usurare. Poate seamana cu mine la vaccinuri ca eu nu aveam nici o treaba cu febra sau altele. O sa incerc sa mai pun niste poze sa vedem daca reusesc, ca nu sunt inca experta in asa ceva ca voi.
Am vazut si pozele. Waw, ce faine sunt!!!!!!!! Mai, fetelor ati pozat ca niste manechine, ce mai! Si, ati stabilit deja si urmatoarea intalnire? Hei, ce mi-a placut cand a sunat poseta, ce tare-i faza! Si Doris povestea de zor, iar Giova a venit cu burtica sau nu? Miro, dar freza ai sticat-o? in rest sunteti superbe! Si pana la urma ati ramas acolo in Piata Unirii?
Va dorim o duminica placuta.
POZE
Amutza+Alisa-Talida
diana1971 spune:
Buna fetelor
ce mai faceti ??? Am aparut si eu dupa 2 sapt de pauza .
Am fost la munte si ne-a plouat tot timpul !!!!
Pe cand e vorba sa ne vedem ??
va pup
diana 29s
Mirona spune:
mama da ce va mai intreceti azi la scris ...
parca cereati poze sa le puteti comenta ... iar acu ...
eu am dormit ieri ca berila pana seara la 9, am papat ceva si iar in pat.
Azi ma simt mai binisor, dar tot prin pat imi fac veacul ... ca nu cumva sa ma apuce din nou.
diana1971 tocmai ai ratat o intalneala, nu-i nimic -> mai facem si altadat.
amutza sambata noi lucram mai "rar" ... numai cand avem proiecte pe rol. Cel mai enervant este ca ai de luni pana joi liber - adica nu pot spune ca freci menta ... ca de lucru oricum se iveste .... dar nu e atat de stresant; si apoi vine ziua de vineri ... liniste dimineata ... iar pe la ora 3 incep sa curga la proiecte ... urgente ... de te apuca si ora 10 in firma ...si chiar mai rau ... tre sa vii si sambata. Nasol.
Cu freza ... ce sa zic? Eu zic ca nu e stricata ... ci doar data dupa urechi. Nu eram eu intr-o dispozitie prea buna la intalneala ... ca si Ana incerca mereu sa ma induplece sa-i arat "zulufii".
Numai bine pentru micuta ta.
Va pupa Miro pe toate.
gabirus spune:
Intr-adevar cam lishtine azi ... Faine pozne! Miro, pare faina freza din cate reusesc sa-mi dau seama din foto. Se putea altfel?
Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE
Mirona spune:
Gabi, am tras si io un pic chiulul ... am dormit nitel.
Am citit ca incet, incet, incepi sa-ti reintri in forma.
Spune-mi te rog, cand poti si vrei sa-ti reintri in atributiuni si pe site. Stii si tu ca asta nu cere mult timp. Daca vrei poti continua cu aceasta lista ... daca nu ... reactualizam listutza ta.
Freza mea e intr-adevar faina. Am mai fost tunsa in acest stil ... dar nu-mi statea asa de bine.
Cand ne intalnim data viitoare sa-mi cereti sa vedeti poza din buletin ... dom'le aia era freza care tre sa stea bine pana cand inchizi usa dupa tine la coafor.
Asta, ... nu ca o laud pe Doris .... dar asa e. Acum dupa 3 zile si 3 nopti ... e inca "in picioare".
Ce ma doare ... e ca azi o spal ... cine stie daca mai pot io sa-mi fac zig-zag-ul acela in par ... ca niciodata nu mi-l reusesc ...
Miro
diana1971 spune:
Fetelor imi pare rau ca am pierdut o intalnire ...dar sper ca nu va intalniti numai in weekend ....noi plecam la munte.
Stiti ce ma arde pe mine ?? Cum e la Bega la maternitate ...?!?!?
A nascut cineva cu Karadja? sper ca am scris corect numele......
diana
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Am inceput serviciul...ce greu m-am trezit...
Am ajuns la birou, nici bine nu am intrat si deja am fost informata ca avem 3 licitatii, pentru care trebuie sa ma zbat si sa alerg dupa acte...nici nu am apucat sa-mi beau cafeaua, ritmul de aici e infernal...prea greu pentru prima zi dupa concediu, sper sa-mi intru in atributii.
Asa ca, de acum intre 8-12, sunt aici, in limita timpului disponibil...
Va pup!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gangurici_licurici spune:
Amutza, mie dr. mi-a dat lapte praf numai cand n-am mai avut eu. Poate la un moment dat se dadea la toate mamicile, dar se pare ca s-a schimbat. Asa ca du-te sa te puna pe lista, ca sa poti lua din septembrie.
Irina_Claudia spune:
Servus fetelor dragi,
Miro m-ai rasfatat de numa' , eu apar in o groaza de poze...
Ma bucur ce esti mai bine. Am fost si eu sambata la lucru dar n-am apucat sa postez numai sa ma uit la poze. Groaznic sambata la lucru eu nu am mai fost decat odaata mai demult ,dar acum si cu intalneala m-a luat o oboseala de nu pot sa-mi revin. V-am vazut ieri de la distanta in piata din Mehala ... ce ti-ai cumparat fain?
Doris din nefericire nu am putut implini si ritualul de dupa
ca la mine acasa nu mai era nimeni, sotul la lucru chemat de urgenta si Ioana la mami asa ca..next time. Oricum m-am distrat de povestile tale de i-am povestit si la al meu sot aventurile cu ginecologii si leacurile lu' baba.
Ana imi pare rau ca nu am apucat sa vorbesc mai mult cu tine, chiar mi-as fi dorit , next time rezerva-mi un loc langa tine. Ca eu cu scorpionii deja le am....hihihi
Angy merci de informatii eu cautam un bazin sa ne putem duce si noi cu ea in caz ca la gradi va fi un esec total cursul de inot , mai ales ca Ioana e cam zvapaiata asa ca am o groaza de temeri .Maica-mea imi zice ieri ca a vazut intr-o zi o fetita plina de sange iesind de la bazin si m-am panicat si mai tare.
Am fost saptamana trecuta pe la gradi, batea vantul pe acolo si am constatat cu stupoare ca nu le-au facut dulapioare noi. Inseamna ca nu s-au strans banii?
Giova pupa-l pe Marco e super burticuta ta!!
Mihi te mai astept sa mai vorbim pe teme de suflet....
Fetelor va pup si sa aveti spor la lucru
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)