Impreuna, Timisoara! (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza fetili!!!
Miro promit ca trimit si eu pozele imediat. Sper ca nu sunt eu ultima, dar cum in weekend nu intru pe net si cum am avut musafiri....
Ce bine ca am scapat!!!

Sambata am facut si noi 7 ani de cand sunt impreuna.Noroc ca mi-am amintit in dim. aia si am zis sa sarbatorim putin.... Macar cu asta, ca am uitat amandoi si cadouri ioc.
Anul trecut am primit inelul de logodna cu diamant, anul asta...pe Marco.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

AM REVENIT FETELOR, tocmai scrisesem un mesaj de/o pagina si nu stiu ce am facut de s/a sters .........
acuma merg cu cpilu la spital si cand ma intorc incerc sa mai scriu si sa va povestesc dinou ce am mai facut cat timp am lispit

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata Timisoara!
M-am intors....Am vazut pozele ...suuuper...v-ati distrat pe cinste!
Intai bine ati venit fetelor noi!
Doris...sevici usor...daca se poate...
Miro...zici ca ai vazut pozele de la nunta noastra? Chiar ai vorbit cu tanti cu acele de tiroida mea? Se poate rezolva ceva...ca ma tenteaza din ce in ce mai mult sa vin....Simt cum ma umflu pe zi ce trece...naspa de tot...Mai vorbim ca abia in 1 iau salariul...
Ana..vazut burtoiul tau...maaammma....da' cat a avut Luana la nastere?
Diana 1971..Gabirus a nascut de curand la Bega...pe 7 luna asta..vb. cu ea....sau cu Amutza daca nu ma insel...
Am pus poze noi cu piticotul in albumul micul fermier...
A....surprise...ati vazut pagina home de la desprecopii.com...Aia pe care dai ca sa intri pe forum...ca eu am accesat-o din greseala...nu mai mergea linkul de la favorite unde era prieteni dintotdeauna...si am avut o surpiza f. placuta...daca vreti uitati-va si voi....
Pupici

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

Dragute pozele! Se vede ca v-ati simtit bine

Va pup

Ciao!

Mergi la inceput

eu am vazut de cum am deschis forumul Simina.
Frumos baiet ai!!!
Imediat ma uit si la poze.

Miro numai dupa ora 2 pun pozele, sa iau de acasa o chestie care se baga in comp. si pot descarca pozele.
Mamaaaaa, dar ce moaca am in toate pozele!!!

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna fetelor.Am vazut si eu pozele sunt super.Sper sa ajung astazi sa pun si eu niste poze.
Irina.Nu are de ce sa nu mearga inotul la gradi ca de multe ori sunt mai disciplinati in grup decat individual.Si mai ales cei din grupa de la D-na Geta sunt cei mai disciplinati din gradi si crede-ma am vazut toate grupele.Angy a repetat grupa mica sa ajunga la ele.
Dulapurile nu s-au facut pentru ca n-au fost de-acord sa adune banii.N-au spus nu, dar nici nu au dat si se v-a intampla ce am spus eu la sedinta,acum le v-a fi mai greu ca sunt o gramada de cumparat.Din grupa mijlocie incep cu rechizite,caiete speciale,etc.
Tu ai mai inscris-o pe Ioana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Simina, l-am vazut de dimineata pe Deian, e total, nu mai trebuie sa-ti spun...
Pacat ca e mai mic decat Ines, ca poate faceam planuri de incuscrire...
Giova, astept pozele...
Ce face Marco?
Lili, cum te simti?
Andanii, bine ai revenit...mai vorbim...
Irina, si zici ca i-ai povestit sotului tau despre fazele cu ginecologii...ce-o fi zis bietul om?
Miro, ma bucur ca-ti place tunsoarea.
Merci pentru aprecieri, daca sunt buna la ceva, asta e partea in care excelez...deci, ramai pe vecie clienta mea?

Fetelor, vinul ala m-a terminat, tare bun a fost, dar mi s-a urcat la cap, cum nu mancasem...mai luam si medicamente pentru raceala si tuse...
Am de facut o rectificare...de fapt, imi cer scuze, am zis o tampenie, acum am realizat, de la vin mi s-a tras, de obicei sunt coerenta, iar cu matematica v-am zis doar ca stau tare prost...dar sa nu mai stiu cati ani am, e grav de tot fetelor...data viitoare beau doar apa plata cu lamaie...
Deci, Radu, sotul meu a implinit 35 de ani, eu implinesc 32.
Cred ca am zis exact invers, nu-i asa?
E, au vorbit aburii lui Bachus...nu creierul meu.
Sper ca imi acceptati scuzele de rigoare, nu am vrut sa va duc in eroare si nu a fost cu intentie...
Deci, chefuim pe 13 septembrie...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

pe 13...... chefuiti fara mine
Noi pe 10 mergem in Alba si in 12 in Bucuresti, ca pe 13 avem avionul spre Creta. Abia astept.
Marco misca, face tumbe, cred prin burta mea.
ieri i-am simtit chiar piciorusul, cum m-a lovit.
devin din ce in ce mai dese si mult mai simtitoare miscarile astea.
Sper sa ma acomodez cu ele, ca m-am saturat sa tot tresar, indiferent unde as fi.
Clau numai se uita la mine si rade, stie de ce fac asta.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua ,

Dupa ce am stat pe post de centralista sambata,uite ca am reusit sa programez 4 intalneli cu niste tanti sa vina sa ne cunoastem.Tineti pumnii!Ieri mi-a tras una clapa,ca trebuia sa vina la 11 si dupa ce am asteptat-o o ora in statia de troleu,dau telefon nervoasa si imi raspunde nepoata-sa si imi zice ca bunica ei a plecat de urgenta din localitate ca are o problema grava in familie...M-am cam ratoit la biata copila spunandu-i ca nu ii lua mult bunica-si sa ma sune si pe mine sa imi spuna...Ma rog,asta e!nu-i bai!Azi imi vine una,sper sa fie serioasa...
Simina,bine ai revenit!Felicitari pentru poza de pe pagina...Cum ati petrecut?Deianu' si-a mai aratat burtica? Mey,Luana a avut 4,100kile la nastere...Daaaaa,burtoi de burtoi am avut,ai va'zt?!
Amalia,ma bucur ca Talida e bine si a trecut peste incercarea cu vaccinul....Eu ti-am scris din a mea "vasta" experienta de mama a doi copii...Acum,e adevarat,fiecare copilut e in felul lui si rectioneaza diferit la vaccinele astea.Sa aveti multa sanatate!
Diana,bine ai venit acasa!Mai facem noi intalneli,ca n-au intrat zilele in sac si ne-om vedea...Si eu tot la Bega am nascut,dar acum aproape 2 ani in urma.Cea mai in masura sa-ti raspunda e Gabi,ea l-a adus pe Lucas pe lume la Bega cu o luna in urma...
Miro,orice ai zice,mie una imi place tare mult freza ta,pe bune si ma impresioneaza in mod deosebit culoarea...te prinde extraordinar de bine...Ma bate un gand.....dar nu zic mai mult...Pana la urma tot dupa urechi ti parul?
Doris,spor la treaba....E o vorba:cica care e cel mai greu vin?...Vin din concediu!Eh...deci tot 32 de ani faci,asa-i?hehehehhee...Sa fi sanatoasa si sa dai o bere de ziua ta!
Licuriciule,tinem legatura!
Irina,asa vom face....La intalneala de la pizzaria Poli,cam tot asa a fost si am hotarat sa mai schimbam locurile intre noi...Acum motivul statului meu asa departe de tine a fost faptul ca m-am asezat in coltul fumatoarelor....
Ioana,la multi ani fericiti de aniversare! Sa traiti fericiti pana la 100 de ani si peste.Frumoase cadouri,zau asa!Iar lui Marco ii poti spune sa fie mai linistit,vorbeste-i...Eu asa faceam cu Luana disperata,numai ca asta se linistea numai cand ii auzea vocea lu' tata-su...
Andanii,bine ai venit !
Dragelor,vorbim mai tarziu.Pana una alta va pup si merg sa dau cu anspiratorul(vorba lui Alex) ca am muncit ieri de pomana,bucataria arata ca cocina lui Ghita...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Ioana La multi ani si multe bucurii alaturi de Clau al tau!

Ana spor la aspirat. La mine e mai rau ca la porci, n-am apucat sa fac nimic. Cred ca numa' pe maine ...
Deci ne vorbim pe 13...cool!

Doris barbatul meu s-a crucit de doctorii vizitati de tine , bien ca i-ai spus ca sa fie evitati ...
Pai spor la lucru si zi-i la sefu' sa nu te streseze chiar asa din prima zi.

Angi eram sigura ca nu s-au dat banii. Asta e..iar o sa pun hainele Ioanei in cuier ...
Ma incurajezi din ce in ce mai mult cu bazinul..super.
Sa stii ca ma gandeam si eu ca Angy a ta e putintel mai mare decat Ioana, felul cum recita poeziile frumos, e si mai matura, mai linistita..Ioana are inca apucaturi de bebe.
Am fost doar sa vad ce analize trebuie ca am uitat si cand le facem merg doar cu analizele. Mai trebuia ceva fisa de insriere sau chestii de genul asta? Nu stiam...
Voi ati mai facut analizele de parinti si la grupa mijlocie? Ca acum chiar n-am chef sa ma iradiez din nou..

Pupici

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)

Mergi la inceput