Impreuna, Timisoara! (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

salut fetelor

eu am fcaut ochi pe la 11 am. Am vazut din poze .
sunt super.
Abea astept sa ne vedem.......

eu am vacanta asa ca pot oricand

va pup
diana

Gabi- pe tine cred ca o sa te cam stresez cu intrebari ca trebuie sa nasc si eu la Bega .....
Sa-ti traiasca Bb si fetita sa fie sanatosi si frumosi !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

am observat ceva acum.... 13 sept ?? ziua mea e in 12 ....fac 34 ani deci cred ca vom chefui mai mult !!!

va pup
diana 29s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Irina.din cat imi amintesc eu nu am mai facut analize si nici nu am de gand sa fac.Dar nu stiu daca trebuie sa mai trecem pe la directiune cu fondul.O sa trec in 1 septembrie pe acolo ca aunci se incepe oficial pt. cadrele didactice anul scolar.Atunci vor fi toate la servici si voi afla tot ce trebuie.Pot sa o si sun pe Geta daca nu o gasesc acolo.Cu profu de inot ma intalnesc tot in 1 ca suntem colegi la scoala si aflu daca mai face tot el si anul asta scolar.Angy abia asteapta sa inceapa gradi,mai ales ca pe 18 e ziua ei(o vom tine pe 19 luni).Cred ca ea da tonul zilelor in grupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut! Dupa poze, a fost taaare faina intalneala. Pe de o parte imi pare rau ca nu am putut veni, pe de alta... Oricum, vineri, la ora aia, eram un pachet de nervi, nu mi-a trecut nici acum. In tara asta NU trebuie sa muncesti, ca daca o faci ai parte de belele. Uite cum vine treaba.. din 2000 si pana cand a venit bebe, pe langa job-ul de la Europa Nova am fost si corespondent pentru Realitatea. Ma plateau (prost, da plateau) la bucata stire. Am declarat venitul la Finante, mi-am platit impozitele, totul o.k. Vineri primesc recomandata de la Casa de Asigurari de Sanatate cum ca m-au gasit in evidenta de la Finante cu venituri din "activitati independente" si ma invita la ei "intre orele 9-13" cu un car de acte sa se lamureasca daca trebuia sa platesc CAS-ul si pe "veniturile independente" - adica banii de la Realitatea. Asta inseamna sa lipsesc intr-o zi de la serviciu intre 9 si 13, adica exact atunci cand am mai mult de lucru, sa caut actele cerute de ei in sertarele ravasite de spiridusul mamii, ce mai, nervi si incurcaturi, plus ca mi-e teama ca ma pu astia sa platesc ceva retroactiv. Si toate astea pentru ca am MUNCIT pentru un ban in plus-.
Sunt
Pe de alta parte am gasit duminica, la trei km de casuta noastra, un loc superb, unde Lori s-a putut, in sfarsit, desfasura in voie. va povestesc altadata, ca sunt asa de furioasa pe CAS, ca nu ma pot concentra la nimic.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Danitin.Nu te enerva,nu cred ca din cauza asta te cheama,si eu am primit o chestie similara acu vreo 2-3 saptamani.Am impresia ca e din cauza concediului de maternitate.Eu astept inca cateva zile sa vina din concediu tipa de la scoala care se ocupa cu cnsas-ul sa ma lamureasca.Cel putin asa mi-a zis secretara,sa nu ma agit.Hartia care am primit-o eu e identica,iar eu pe langa contractul de munca de la liceu,am cantat o data intr-o emisiune la tvr,in 2002 cred,pt. care a trbuit sa ma deplasez sa declar venitul...etc.A fost mai mare deranjul decat castigul.Oricum pana nu vorbesc cu aia de la scoala nu am de gand sa fac anticamera pe coridoare la ei,ca nu am de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetelor care le mai aveti cu compurile...spuneti-mi si mie cum pot sa salvez pe compu meu pagina desprecopii.com, aia de start unde apare poza lui Deian...ca am tot incercat si imi da eroare...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Slabutza activitate aici.
Miro am trimis pozele.!0 sunt de toate, 3 mail-uri.Sper ca le-ai primit.
Plec si eu acasa, de fapt pe la magazine sa cautam lucrusoare pt. bebe.
pupici si ne auzim maine.

Apropos fetele: pana la ce ora ati stat vineri seara?

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

salutari!

super faine pozele!!!
Giova pai am stat pana pe la 1 cred.
Fetelor e pe Circumvalatiunii sau de fapt pe Torontalului un cabinet de Urologie unde era si Miclea.Aveti cumva un nr de tel de acolo?Pe net nu am gasit nimic.Mai aveau reclama in agenda , in cea cu programul, dar nu o am.
Si o alta problema:un coleg care are gemeni de 6 luni cauta pe cineva care sa o ajute pe sotia sa cu treburile: mai o mancare, mai stat cu copiii, chestii din astea.Daca cunoaste-ti pe cineva da-ti un semn!El sta in Giroc.

Doris am o veste proasta!Sambata nu ma mai duc la nunta, asa ca nu mai am nevoie de freza.Dar ne putem intalni la o cafea sa povestim mai multe.Ce zici?
Miro te-ai apucat de carte?Ce parere ai?
danitin asta e cu birocratia in Romania!Nu ai ce sa-i faci!

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am ajuns acasa ....... de azi dimineata circul si sunt deja innebunita ... :)
am venit din concediu de cateva zile dar am avut numai periperii ... in penultima zi de concediu l/a muscat pe copilu de fata un caine ... pe munte undeva in Retezat ... am ers la spital la Lupeni, l/au spalat, dezinfectat, pansat ... si ma rog injectii acolo nu aveau in urmatoarea zi am venit acasa si am mers direct la spital la infectioase .... e cam lunga povestea
vineri cand tocmai ma pregateam sa va scriu ca vin si eu la intalnire primesc telefon ca a murit bunica mea si a picat programarea, am plecat de urgenta acasa si apoi au urmat trei zile de alergatura incolo si incoace ca trebuia sa o ajut pe mama mea la diverse pregateli pe acolo ....

cam asta e pe scurt perioada cat am lipsit .... prima merioada in Grecia a fost superb ne/a placut mult

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

pentru alexa00

CENTRUL MICLEA 442 454

sper ca sa mai fie bun, eu ultima oara l/am folosit prin luna febr. anul asta

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput