Impreuna, Timisoara! (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Mirona spune:
Buna seara fetelor,
iar ati umplut la pagini ... de mi-a trebuit ... nu gluma sa termin de citit.
andanii bine ai revenit. Pareri de rau pentru muscatura de caine si pentru bunica ta. Condoleante.
alexa00 cartea e un drog. Vreau sa le comand si eu asta seara de pe net. Le ai pe toate 4? Ultima parca nu e tradusa in Ro.
Giova spor la cumparaturi ... dar nu uita de sfatul Giuliei. Pozele au sosit ... le cobor si le pun asta seara in album.
mitzuka poate ai rezolvat-o deja ... poti incerca cu File/Save Page As ... html si o ai pe calc ... sau cel mai simplu ... cu tastatura: Print Screen ... si salvata ca jpg.
Cand te hotaresti ... pentru ace .. da-mi un semn si te indrum la tanti dr. ... sau te duc chiar eu.
Prospaturilor in curand voi pune lista celor sarbatoriti in septembrie. Am inteles ca Diana serbeaza in 12 si Angy o serbeaza pe fiica sa in 18. Am inteles bine? Ia faceti si voi un pustiu de bine si scrieti zilele de nastere ale voastre, sotilor si copiilor. Mercic.
danitin tin pumnii la fata, sa rezolvi mai repede si sa-ti treaca supararea.
Ana io urmaresc si jurnalul tau ... sper sa-ti gasesti femeia ideala pentru micuta ta Luana. Continuam cu votul ... nu?
Doris naturlich ca YA.
Irina de ce nu ne-ati strigat in Mehala? Noi am plecat de fapt sa-i cumparam ceva lui Dani ... ca se apropie ziua lui ... dar la mofturici ... nu prea gasesti ... asa ca tot la fata am cumparat ceva:pantaloni de mers la fitness si o poseta ... ca cea veche a trebuit aruncata deja.
No ... acu ... fug sa descarc pozele.
Va pupez.
Miro
andanii spune:
mirona multumesc de urari .... a fost groaznica sperietura cu cainele, putea fi foarte rau , norocul nostru ca s/a speriat cainele doar si nu a vrut sa il muste doar s/a aparat putin ca de il musca ramanea fara fata ... mi se strange stomacul cand ma gandesc
doris trebuie sa ne intalnim ca am o datorie la tine nu am uitat sa stii , am promis ma tin de cuvant
va pup pe toate
andanii
Doris-Alina spune:
Sara buna, Timisoara...
Intotdeauna urasc prima zi dupa concediu, parca am avut presimtiri rele...si asa a fost.
Licitatii multe, acte de rezolvat si bineinteles foc automat, viteza super turbo...
Am fost anuntata ca maine stau peste program pana seara, ceea ce
nu-mi prea convine, ca pierd orele de la salon, implicit si banii...
In fine, trebuie sa-mi intru in ritm.
Andanii, bine ai revenit, sigur ca luam legatura pentru treaba aia, imi spui cand poti si se rezolva...
Imi pare rau de necazul cu cainele...sper ca e bine acum!
Alexa, nu-i nimic ca nu mai mergi la nunta, ce trebuie sa te faci frumoasa numai la ocazii?
Asa ca daca vrei, sambata, vin sa te tund un pic, sa te aranjez, poate vopsit, ceva suvite, ce zici?
Sa vorbwesti cu Irina, si ma anunti...daca e de acord...
Miro, ai treaba diseara cu pozele si cred ca vei deschide alt capitol, in ritmul asta...
Diana, tot fecioara? mai sa fie...
Deci vor fi chefuri multe luna asta...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gangurici_licurici spune:
Fetelor, in primul rand cum fac sa vad pozele de la intalnire, ca nu le gasesc...
In al 2-lea rand: o prietena de-a mea vrea sa ia un rotobil second hand. Aveti vreuna dintre voi unul de vanzare? Vrea unul in stare buna, chiar de firma...
Trimiteti-mi un PM, si cu poza daca se poate, si cu pretul. Merci mult
Ana, astept noutati.
Mitzuka, eu nu ma prea pricep, dar cand vroiam sa copiez pagini web foloseam aceasta modalitate (barbara, oarecum): copy/paste, adica copiam toata pagina si ii dadeam paste intr-un document word)
Numai bine.
Doris-Alina spune:
Licuriciule, acum suntem la pagina 9, du-te la pagina 1, la POZE cu noi, (8).
Acolo vezi pozele de la intalnire.
Referitor la rotobil ,ti-l dadeam gratis dar l-am donat deja altei mamici...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
andanii spune:
ANA draga, cum doamne o fi ajuns copilul ala cu atatea voturi inaintea luanei, sa fim seriosi 4699 de voturi nu se pot aduna decat prin marsavii, sunt absolut sigura , of, of imi pare asa de rau ....
va pup pe toate
andanii
Ana68 spune:
Saluti fete,
Irina,am anspirat cu bine....Multam' de urare!Ai dreptate : stam una langa alta data viitoare....Asa sa fie!
Diana,pai bem la greu...ne facem manga....hehehehehehe...
Dana-danitin,e greu cu hartzogaraia in Romania....Asta e!ma gandesc :oare in toata lumea o fi la fel?!
Bea,sper ca nu tragi chiulul si data viitoare....sa fi sanatoasa!
Simina,exista cumva si pe pgina aia optiunea "trimite unui prieten" sau "e-mail pagina"???daca da,atunci trimite-ti pagina pe adresa ta de mail si de acolo o salvezi mai usor,cred.....Sau incearca cu copy si paste....zic si eu....Pe Vasa l-ai intrebat?
Alexa,mama, a citit colega ta cartea?Ca vreau si io.....Inca o data saru-mana pentru sti tu si....au prins bine!
Andanii,chiar ca ai avut concediu cu peripetii...Bine ca sunteti bine acum....
Miro,hai sa-ti pove:azi a venit o tanti la noi,super faina tipa.O femeie cam la 50 de ani,moderna,slabuta,guraliva,simpatica,haioasa.. .i-a placut si lui Marius de ea.O tipa dintr-o bucata:ne-a zis ca ei sa ii spunem verde in fata ce avem de zis...Chiar a ramas sa o sun saptamana viitoare sa o anunt daca optam pentru ea sau daca ea gaseste ceva mai bun ne suna imediat...A avut o gradinita particulara,a lucrat bona in Germania,e la pensie acum,dar e subinginer chimist,are doi baieti studenti....Ce sa zic? Doua minute Luana a studiat-o si pe urma s-a dat la barfa cu ea....Mai am una care vine miercuri,cam tot ca asta...Sa vedem...poate imi iese pasenta cum imi doresc...Tu cum te mai simti?Te mai doare?Ce ti-a mai spus tipa de la acupunctura?Saru-mana pentru votare:eu intru zilnic acolo si ii dau fiica-mi votul...Te pup!
No,fete,incerc sa intru mai tarziu...Va pup acusi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Miro, am auzit ceva tare interesant azi despre un tratament pentru tine.
Vezi ca ti-am trimis pe PM.
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Ana, io simt pana aici ca alegerea cea mai buna va fi acesta tanti inginera...
Studiaza-le si pe celelalte dar pana la urma alege si dupa ce-ti spune sufletelul tau...si mai ales Luana!
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI