Impreuna, Timisoara! (18)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
Alexa, cred ca stiu la ce fotolii te referi.
Sunt la Miniblu. Pretul nu-l stiu.
poze
gio si bb 20+
Mi-Ka spune:
Mirona si Giova, multumesc pentru informatii!!!
Daca dr.Cioata nu face FIV, inseamna ca m-am programat degeaba la el (6 octombrie)si probabil nu o sa ma mai duc...Daca aflati totusi ce preturi practica dr. Munteanu pentru FIV, va rog s-mi transmiteti printr-un PM.
Pusi,pusi!!!
Mi-ka
Ana68 spune:
Saluti fete,
Danitin,voi nu aveti vreun parculet prin apropiere?Ca noi bantuim prin parculetele din zona noastra,pe la leagane si topogan....
Mihi,sper sa ne intalnim cu bine maine,ca sunt si eu curioasa sa te intreb ce si cum e cu tanti care vede de baietii tai....Apropos:poti sa-i faci o intrebare,daca stie pe cineva dispus sa stea cu mandra mea contra 2 mil lei/luna?Multam'!
Angy,bine ai venit!Maine ne intalnim majoritatea fetelor de aici,la ora 20.00 la fantana din Unirii....Nu vrei sa vi si tu ca sa ne cunoastem?Daca nu vi ...nici nu-ti dai seama ce pierzi.....O sa-ti para raaaaaaaaaaaauuuu!Vi,da?!
Irina,e ziua fetitei tale?habar n-aveam....La Multi Ani,Ioanei!
Dana(alexa)in zona la mine ,aproape de blocul unde stau,este magazinul de mobila "Agache"....acolo am vazut niste fotolii micute,pentru copii...Nu stiu din ce sunt facute,dar imi amintesc ca costau cam 650 000 lei...O mai fi crescut pretul de asta iarna cand am vazut eu...
Fete,hai ca va pup si mai vorbim...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
amutza spune:
Saluty! fetelor
Gabi dupa parerea mea cred ca cel mai bine te mulgi decat sa folosesti pompita.Eu mi-am cumparat pompita si o tin degeaba in dulap. La spital ne spusese ca cel mai bine, pentru noi, este sa ne mulgem manual si asa este. La inceput este un pic mai greu, dar mai incolo curge usor. Alisuca mea imi goleste imediat tzitzile asa ca nu trebuie sa-i dau nici un fel de completare, momentan.
Dar am si eu o intrebare: daca nu mai face kk ca si pana acum inseamna ca nu mai este laptele consistent? noi am fost sapt trecuta la control si am cantarit-o si avea 5,250 kg. Dr a spus ca in 2 luni trebuie sa puna 1,5 kg si ea a pus 1,850 kg. Ok numai ca de sapt asta nu a mai facut kk de 4 ori ci de vreo 2 ori si in cantitate mica. Ce ziceti o sa trebuiasca sa-i dau supliment? Eu vad ca se satura si nu-i mai trebuie papa si este tot timpul laptic la dispozitie. Intr-o zi nu-mi facuse deloc kk si a doua zi i-am bagat un supozitor. Maine mergem sa ne facem vaccinul de 2 luni si imi este asa o frica sa nu faca febra sau alte cele.
Si mai am o dilema: lapte praf primeste absolut orice bebelas? va intreb pentru ca dr mea ma duce cu vorba de 2 luni ca normal primesc, zice ea, mai intai copii saraci numai ca ea ii pune pe toti bb sa primeasca, dar ne cam pacaleste ea. Partea proasta este ca ea nici nu imi zisese ca pot primi lapte praf gratuit ca sa-i ramana ei cred, dar am intrebat-o eu cand am aflat si a zis ca nu ma mai poate pune pe lista ca se fac la sf. de luna, dar bineanteles ca se putea . A doua oara a zis ca a uitat asistenta sa o treaca pe lista si nu mai poate face nimic. E o ticaloasa. A zis sa merg in 11-12 sept ca o sa imi dea atunci, dar o sa vad cum se comporta caci poate o sa o schimb.
La San Marzano e buna pizza si pe langa asta mai au si deserturi. Am mancat acolo un Tiramisu foarte bun.Ma rog, depinde si de gusturile fiecaruia, iar servirea e ok. La Casa cu flori e frumos inauntru si au 'nspe mii de feluri de cafele, dar au o inghetata care lasa de dorit
POZE
Amutza+Alisa-Talida
amutza spune:
Mama, Doris, ce idei iti mai trec prin cap!?! imi place ideea cu petrecerea in pijamale numai ca mai greu de aplicat, nu? ei daca nu eram maritate sigur se putea aplica. Sau se poate tine ziua si faceti voi noapte, cu lumanarele si veioze. Zic si eu asa, nu va suparati. E faina ideea si cu striptis-ul.
Pupici si noapte buna, sa fiti cuminti.
POZE
Amutza+Alisa-Talida
gangurici_licurici spune:
Alexa, eu am vazut la Spumotim in Terra, nu erau foarte scumpe si nu stiu daca nu cumva fac si la comanda alte dimensiuni. Aveau si ceva gen canapea pentru cei mici, mie mi s-au parut foarte simaptice si utile.
Doris-Alina spune:
Sara buna , Timisoara!
Sunt cu Miro, chiar acum am frezat-o, tuns-o, arata super, o vedeti maine la intalnire.
Am facut si poze.
Un calduros bun venit, pentru Angy!
Te asteptam cu drag si curiozitate maine la intalnirea noastra.
Am descoperit ca esti muzician...ce frumos!
De-abia asteptam sa ni te alaturi!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Doris si Miro,buna treaba!Abia astept sa vedem maestrul si creatia lui!...
Fetele,cum susesem Siminei,care se laudase cu burtoiul ei ...iaca va invit sa vedeti si burtoiul care l-am avut eu,am pus poze "vechi" in album nou.....Imi pare rau ca nu am mai avut aparat ca sa fac poze cand eram in 9 luni de sarcina....hihihihi....
Albumul se numeste "Cu Luana incognito..."
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
angy11 spune:
Doris
Merci de bun venit.Nu stiu daca maine pot veni,daca am unde sa plasez copiii,ca vineri seara sotul meu joaca fotbal.Numele meu e Alina si sunt profesoara de percutie(tobe) la CNA"Ion Vidu",daca nu pot veni oricum va stau la dispoziti cu amanunte pe forum.Oricum ma bucur ca am descoperit acest sit si va admir mult.Ce bine era daca aveam posibiltatea asta cand erau copilasii mei bebe.Amanunte despre copii,Dany v-a incepe clasa intai la mine la scoala,v-a studia pianul,iar Angy merge in grupa mijlocie la gradi Paciurea.Am sa incerc sa introduc si poze,dar mai studiez un pic situl ca nu prea ma descurc in el.Va pup pe toate.La tobe,subsemnata.
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata!
Ma simt nevoita sa rectific o eroare: ziua Ioanei e in 14 noiembrie,
am omis eu sa specific in profilul personal.(ce sa faci, de-ale incepatorilor)
Miro abia astept sa-ti vad noul look. Te-ai si vopsit?
Angy bine ai venit.Si eu sunt mai noua pe aici.
Fetita ta e cumva la gradi de pe Paciurea?
Alexa am vazut fotolii din alea la Kappa magazinul Agache.
(sus la mobila). Pentru Paul iei?
Danitin si noi avem aceeasi problema cu plimbatul to parcul botanic sau prin Dacia ... am mai fost odata pe la Dumbravita e un parc fain acolo dar departe de noi.
Pai va las si ne vedem diseara (Unirii, ora 20?).
Va pup
Irina