Impreuna, Timisoara! (18)
Raspunsuri - Pagina 4
gangurici_licurici spune:
Tocmai m-am uitat la vreme, pe net. Pe vineri zice ca va fi cald, dar o ploicica seara e posibila. Ca si temperaturi insa e ok, zic ei 28 C. Ce bine ar fi!!
Irina_Claudia spune:
Doris si Gabi merci de informatii.
La cursuri de inot va merge la gradi Ioana mea (au acolo piscinuta) dar ma gandeam la program liber , de placere .
Gabi si eu tot cu completarea , n-am scapat. Dar tot cu mulsul manual, eu nu suportam pompele. Si aveam spor mai mare.
Sa-ti traiasca grasunelul si sa pape numai de la mami!
Pupici
Giova spune:
Doris am pus poze facute aseara cu burtica.
Uita-te in albumul Gio- burtoasa si zi-mi daca nu e burtica de baiat?
Incepe sa fie tzuguiata!!
Gabi am vb. cu dr. despre asistatul la nastere si mi-a zis, ca daca chiar vrea Clau, poate lua un halat si va zice ca e student la medicina. faina faza sa-l puna sa faca ceva pe acolo....
Dar nu stiu daca mai vrea el, ca dupa ce ne-a povestit dr. ....
S-a calmat cand a auzit ca se poate foarte usor rezolva sa-si vada fiul imediat dupa nastere.
Pe el asta-l interesa mai tare, nu sa ma vada pe mine in chinurile nasterii.
A devenit puturos Lucas? Cum asa?
Mai pune niste poze recente.
poze
gio si bb 20+
Ana68 spune:
Licuriciule si la mine aceeasi situatie ...La noi e tragic ca ne-am adunat de prin tara,ca sa zic asa...eu de la Constanta,Marius de la Medias....Mai tragic e ca eu nu mai am parinti de ani buni,iar Marius mai are doar tata....Asa ca bunici,nexam!Cu matusile...stam prost si la capitolul asta,ca toti au familie si sunt ocupati....Asa ca singura solutie a fost cautatul unei doamne pensionare care sa ne ajute contra cost....Sper,din tot sufletul sa gasesc....iti doresc si tie succes la cautat...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Doris, si mie imi place ideea cu Casa cu Flori. Cat despre petrecerea in pijama, as face-o la mine, ca spatiu este, dar spiridusul intra in viteza daca aude zgomot dupa ce adoarme asa ca... abia peste cativa ani sa intalneala in casa. Ca si ziua sotiorului am tinut0o in curte, dar intalneala de doamne in pijama nu prea merge pe afara.
Gabi, eu am avut pompita, nu din aia electrica, dar de la Chico, gen seringa. Ce sa spun, functiona, trageam destul lapte cu ea dar ideea era ca, alaptand din trei in trei ore - 40 de minte era repriza de supt, 10 alocate pentru plimbat bebe si batut pe spate, mai 40 la pompa sa scot tot si uite asa petreceam tota ziua cu laptele. Daca vrei sa o incerci, ti-o aduc pe a mea, sa vezi cum functioneaza.
Pe unde mai scoateti voi bebe-i la distractie? Parcul Copiilor e la pamant, la porumbei ne cam plictisim deja, in Parcul Botanic am fost, alte locatii faine mai stiti?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
gabirus spune:
Danitin, merci mult de oferta, dar pompa din aia am si eu (nu de la Chicco, dar nu poate fi prea mare diferenta) si nu ma descurc cu ea deloc. Eram curioasa daca alea mai fitzoase dau mai multe roade sau tot aia e ...
Intreba cineva de cresa Baby's Land. Intrebati-o pe Lili (bulina_buclucasa), ca ea a lucrat acolo ca educatoare. E in zona Brancoveanu, la o casa. Arata acceptabil. Conditii ok, dar nu extraordinare ptr cei 150 Euro/luna. Dar e un loc decent ptr copii fata de cele de la stat ... unde nu cred ca are prea multa lume tupeu sa duca un copil mic. Dar va da ea mai multe detalii ...
Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE
Mihi spune:
GABI nici eu nu ma dau in vant dupa tipii respectivi, aduc a homalai mai mult decat a macho dar pt distractie...
Cu lapticul nu depune armele asa repede, gandeste-te ca mai aveti un drum lung de strabatut si o sa-ti fie greu sa te tot mulgi!
Deci sa inteleg ca tu ai destul, dar e el puturos? Eu zic sa nu-l inveti cu sticla lasa-l sa se chinuie, altfel o sa-ti scada si productia si ce faci ajungi la lapte praf!
Eu am fost nevoita sa ma mulg o sapt din 3 ore in 3 ore, am fost internata in spital la o sapt dupa ce am nascut, am avut ceva rest si am crezut ca inebunesc! Ma mulgeam si-l aruncam ca era plin de antibiotic, imi era teama sa nu-l pierd asa ca la inceput foloseam pompa aia in forma de para romaneasca pana se golea rezervorul, apoi mana.
Sunt vreo trei praguri in alaptat de trecut cand laptele e insuficient pt ca necesarul de care are el nevoie creste si crezi ca nu mai ai
laptic dar el vine prin stimulare, asa ca ai rabdare chiar daca vreo 2 zile e mai matait, plus ca mai sunt si pacatoasele de colici, plus ca nu mai ai rabdare cum ai avut cu primul!
Pt colici in plus de sabsimplex, pe care l-am folosit si eu la amandoi, mai exista in farmacii apa de colici de care fina mea era tare multumita.
Iti doresc mult laptic, multa rabdare si bebe sanatos si cuminte!
ANAEu sunt din Hateg, sotul din Miercurea ciuc asa ca nu esti singura...
Pe mine m-a ajutat mama primele 6 luni, a stat la mine dupa ce l-am nascut pe al 2-lea, iar acum am o tanti pe care am gasito din publitim, sta pe langa Andrei Saguna
Tuturor
La casa cu flori e frumos dar nu-mi place ca tre sa stam inauntru!
Dar ma supun!
Dupa mine pizza cea mai buna e la Toni in complexul studentesc in constructorul, numai ca e f scumpa si nu stiu daca e deschis pt ca deobicei in august inchidea pt renovare. N-am mai fost de mult ca mi se pare tare scumpa!Ar trebui sa-mi faca o reducere ca i-am dus multi clienti,inclusiv angajatii de la firma angajatii der la firma. Patronul e italian adevarat ca si pizza lui numai ca in Italia daca mergi de multe ori iti da si una gratis la ceva timp(asta di auzite, am oi verisoara in Italia)
Hai ca ia m-am intins
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/dintisor1.jpg" target="_blank">Arpi
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/lorand.jpg" target="_blank">Lori
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octavian.jpg" target="_blank">Octavian
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg
angy11 spune:
Ciao fetelor,sunt din timisoara,m-am inscris si eu ieri pe situl asta,am 2 copii,Angy de 5 ani si Daniel de 7 ani.As dori sa intru si eu,daca ma primiti pe forumul "Impreuna,Timisoara!"
Giova spune:
Si noi suntem amandoi din Alba Iulia, nici urma de banatean, asa ca.... ma alatur voua.
La Da Toni, cel putin sapt. trecuta era inchis. Din toate pizzeriile din Timisoara acolo e cea mai buna pizza, dar tot nu se compara cu cea din Italia, de la mama ei.
poze
gio si bb 20+
alexa00 spune:
Salutari!
Stie cine va unde pot gasi fotolii micute si nu prea scumpe pentru copii?Am vazut la cineva dar nu stiu din ce era facut.Un fel de burete mai tare cumva?
Numai bine,
Alexa